Gość: pachnąca IP: *.makolab.pl / *.viktoria.com.pl 30.06.02, 17:50 Czy ktoś z moich znajomych wybiera się na Chemical Brothers ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ireo Re: Koncert Chemical Brothers .. IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.02, 03:04 ja bym sie moze wybral, ale z powodow pozamuzycznych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medi2002 Re: Koncert Chemical Brothers .. IP: *.dex.tpnet.pl 01.07.02, 09:03 Ja ide, a pachnaca poznam chyba po zapachu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pachnąca Re: Koncert Chemical Brothers .. IP: *.makolab.pl / *.viktoria.com.pl 01.07.02, 13:42 hm..a doznania będą na pewno bardzo silne..a jakie są te pozamuzyczne powody..hm ireo;-)?? Odpowiedz Link Zgłoś
kugel Re: Koncert Chemical Brothers .. 03.07.02, 00:14 Byłem na ich koncercie kilka miesiecy temu:) Była to fantastyczna impreza:), podczas której nie dało się stać czy siedzieć. Zagrali(a grali kilka godzin) taaak energetycznie, że cały klub nonstop tańczył. Mam nadzieje, że opiszecie swa wrażenia:)pozdro MKD aka maly_ksiaze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medi2002 Re: Koncert Chemical Brothers .. IP: *.dex.tpnet.pl 03.07.02, 08:23 Pachnaca, jak ci sie podobal wczorajszy koncert, dla mnie bomba:) Odpowiedz Link Zgłoś