Dodaj do ulubionych

k2-to było przegięcie :(

IP: *.chello.pl 30.06.02, 18:35
Nie mam zamiaru uchodzić za Matkę Teresę czy inną moralizatorską istotę, ale to
co tu się dzieje (Twój ostatni post do lwa) napawa mnie przerażeniem. Forum
służy dyskusjom, dzieleniem się swoimi przemyśleniami, problemami, a nie
ordynarnemu obrzucaniu się błotem. (Albo ja to może źle rozumiem....) Smutno mi
to mówić, ale zaglądam tu z coraz mniejszą przyjemnością .... Po co to, po co
:((( ?
Obserwuj wątek
    • Gość: ania@ Re: dolaczam sie IP: *.man.polbox.pl 30.06.02, 20:00
      Kasia dolaczam sie ........dopiero teraz przeczytalam co On powypisywal...
      Zastanawiam sie dlaczego,kiedy wciaz jest powtarzane,ze forum nie jest do
      rozgrywania prywatnych gierek pomiedzy czatowiczami,wciaz sie to zdarza.
      Kiedys bylo inaczej,choc nie jestem tu az TAK stara bywalczynia,wystarczy
      spojrzec mniej-wiecej 3-4 miesiace temu.
      Mysle ,ze aby zahamowac popedy niektorych osob co do obrzucania sie
      epitetami,(choc to nie tak powinno wygladac,bo forum o ile dobrze wiem jest
      stworzone do tego,aby kazdy mogl wyrazac swoje zdanie i dzielic sie z innymi)
      powinno sie selekcjonowac.

do k2:facecik przegiales....

ann
    • Gość: rk Re: k2-to było przegięcie :( IP: *.gda.pl / 10.66.1.* 30.06.02, 21:09
      Gość portalu: kate1 napisał(a):

> Nie mam zamiaru uchodzić za Matkę Teresę czy inną moralizatorską istotę, ale to
      >
      > co tu się dzieje (Twój ostatni post do lwa) napawa mnie przerażeniem. Forum
      > służy dyskusjom, dzieleniem się swoimi przemyśleniami, problemami, a nie
      > ordynarnemu obrzucaniu się błotem. (Albo ja to może źle rozumiem....) Smutno mi
      >
      > to mówić, ale zaglądam tu z coraz mniejszą przyjemnością .... Po co to, po co
      > :((( ?

Nie rozumiem po co mieszasz do tego Matke Terese , ktora skupia sie w swej
      dzialalnosci na pomocy ubogim - a nie na moralizatorstwie. Jak cierpisz na brak
      informacji to posluz sie internetem, w celu jej zdobycia.
      • Gość: kate1 do rk IP: *.chello.pl 30.06.02, 21:41
        skupia się? a nie skupiała???hehehe??? przecież ona już nie żyje .... również
        polecam dokształcanie :) Na chybił trafił wybrałam jakiegoś katolickiego guru,
        bo to wszystko jedno. Może być Glemp lub Papież (do wyboru)
        • Gość: rk Re: do rk IP: *.gda.pl / 10.66.1.* 30.06.02, 21:44
          Gość portalu: kate1 napisał(a):

> skupia się? a nie skupiała???hehehe??? przecież ona już nie żyje .... również
          > polecam dokształcanie :) Na chybił trafił wybrałam jakiegoś katolickiego guru,
          > bo to wszystko jedno. Może być Glemp lub Papież (do wyboru)

dla ciebie wszystko jedno - bo nie zastanawiasz sie nad trescia i kontekstem.

• Gość: ireo Re: do rk IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.02, 03:02
            rk, owszem, nie zastanawia sie, ale czy zacznie sie zastanawiac od tego, ze jej
            sie to powie? lacze sie z Toba w ubolewaniu (nie w olewaniu, jak wielu
            innych...)
            • Gość: kate1 do rk i do ireo IP: *.chello.pl 01.07.02, 09:05
              W moim pierwszym poście (nie adresowanym do Was) próbowałam jedynie
              zaprotestować, żeby nikogo na forum nie nazywać gównem i tak traktować, tyle.
              Przykro mi, że w myśl formalnych i pierdołowatych dyskusji umknął Wam ten - dla
              mnie najistotniejszy - wątek ... Masz rację ireo ... może dla takich ludzi jak
              Wy .... po prostu nie warto ....
            • Gość: k. jednak małe ps. IP: *.chello.pl 01.07.02, 10:34
              rozumiem, ze ubolewasz (nie olewasz) nad tym, że ktoś wystąpił przeciwko
              obrzucaniu innych błotem ... bo tak wynika z ... tak ważnego dla Was KONTEKSTU
              niestety ... Ja za to ubolewam nad tym, że tak "błyskotliwi" ludzie są podobno
              lekarzami. Czy z podobną przenikliwością udało Ci się rozpoznać choćby anginę o
              2-latka? Pytanie jest retoryczne więc daruj sobie dalszą dyskusję w której
              pozwolę sobie nie wziąć udziału
              • ireo Re: jednak małe ps. 01.07.02, 11:15
                Rzeczywiscie z dyskusja Twoje 'wypowiedzi' nie maja nic wspolnego. A poniewaz
                najwyrazniej nie masz pojecia, co i o czym mowisz (bo gdybys miala, to bys sie
                tak nie zachwoywala), to Ci pomoge i poinformuje, ze wlasnie obrzucasz mnie
                blotem, uzywajac przy tym wsystkich mozliwych metod, lacznie z roztrzasaniem
                mojego (jak Ci sie wydaje) zyciorysu :-). Rzeczywiscie
                zademonstrowalas 'szachetne intencje' :-))) i dbalosc o poziom Forum. Robisz to
                zapewne dlatego, ze osmielilem sie odezwac nie na ten temat, na ktory chcialas
                i nie tak, jak chcialas. Pisze to nie dla Ciebie, tylko dla innych, zeby
                patrzac na Twoje wystepy mogli dokladnie zauwazyc na czym polega chamstwo a
                nastepnie go unikac.
                • Gość: kate1 powstrzymałam się drugi dzień z rzędu ... IP: *.chello.pl 03.07.02, 09:13
                  Hmmm.... a ja Cię pozdrawiam, bo miło mi się z Tobą gawędziło dwa dni temu :) -
                  choć pod innym nickiem :) Chamskim jest być łatwo naprawdę ... zwłaszcza, jeśli
                  ma się tę krztynę inteligencji i umie się "sparować" werbalnie czyjeś
                  wypowiedzi ... ale ja tak naprawdę lubię uśmiechać się do ludzi, i tylko
                  dlatego rozpoczęłam ten wątek. Więc ... miłego dnia
                  • ireo Re: powstrzymałam się drugi dzień z rzędu ... 08.07.02, 09:53
                    - też pozdrawiam :-)
                    i rozumiem, bo sam miewam dni lepsze i gorsze.
                    Uśmiechy :-)) :-)
                    i.
        • Gość: triss do rk i ireo IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.02, 13:36
          a ja się zgadzam z kate, nikt nie ma prawa nazywać nikogo gównem i to było chyba
          meritum sprawy. Ona odezwała się w słusznej sprawie a Wy ją zjechaliście za to
          jak burą sukę. Nieładnie
          • ireo Re: do rk i ireo 01.07.02, 15:51
            nie jak sukę i wcale nie za to. Reszta mniej więcej sie zgadza :-)
            • nonstop Re: do rk i ireo 01.07.02, 16:52
              ech ireo, dlaczego One czasem nic nie rozumieją ???
              Ja za to teraz nie rozumiem kate.
              Przecież pisałeś zupełnie o czym innym (być może off topicowo) i jak mi się
              wydawało broniłeś kate przed czepialstwem rk...
              heh, no cóż...
              bywa...
              • Gość: k2 Re: do rk i ireo IP: *.atol.com.pl 01.07.02, 17:32
                non jaki moral z tego nie wpierdlalaj sie miedzy.........................
                • nonstop Re: do rk i ireo 02.07.02, 17:55
                  Ciebie k2 to nie zrozumiem nawet jak zaczniesz pisać po polsku...
              • Gość: triss nonik... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.02, 14:57
                non ;) to raczej ja nie pojmuję mężczyz, bo jak dla mnie z kontekstu wynika że
                ireo wspólnie z tajemnicznym rk raczej tę kobietę przyatakowali, ale nie
                odgrzewam sprawy, skoro sama zainteresowana nie wraca do wątku pozdrooofffki z
                gorącej stolicy
    • Gość: k2 Re: boze jak mi przykro IP: *.atol.com.pl 30.06.02, 22:04
      chyba nie dam z tym rady :)))) kaska wyluzuj to rybi chuj nikt wiecej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka