sirius1 15.09.02, 15:03 Gdy czat zostanie oficjalna religia czy powinien byc praktykowany w szkolach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rena_pierwsza Re: nowa religia 15.09.02, 15:59 sirius, moja córka mówi, że to super pomysł, a ty wiesz jakie mam zdanie na temat takich praktyk. Wszystko dobrze, byle umiarkowanie i bez dominacji nad realem. pozdrawiam rena Odpowiedz Link Zgłoś
sirius1 Re: nowa religia 16.09.02, 06:53 uwazam ze czat na plebani czyli w kafejce bylby ciekawszy od siedzenia w szkole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nusta Re: nowa religia IP: *.zigzag.pl 16.09.02, 07:15 oni już to wiedzą sirius. te dzieci. niestety - dodam. nauczyciele mojego syna są co do tego przerażająco jednoznaczni. tylko nauczyciel od informatyki się nie krzywi, ciekawe dlaczego. nusta Odpowiedz Link Zgłoś
she1961_lodz Re: nowa religia 16.09.02, 12:05 Gość portalu: nusta napisał(a): tylko nauczyciel od informatyki się > nie krzywi, ciekawe dlaczego. My nauczyciele informatyki po prostu nigdy się nie krzywimy :))). Odpowiedz Link Zgłoś
ireo Re: nowa religia 16.09.02, 11:13 staaary... w s z y s t k o jest ciekawsze od siedzienia w szkole Odpowiedz Link Zgłoś
sirius1 Re: nowa religia 16.09.02, 14:21 hej! mozna siedziec byle sie nie uczyc mozna zapalic fajke w siedzac w ostatniej lawce jesli nauczycielka od niemieckiego ma slaby wech i jest otwarte okno i przeciag. Aha raz kolega z lenistwa nasikal do doniczki bo byl zbyt leniwy zeby wyjsc do ubikacji, ale troche przegial :) Odpowiedz Link Zgłoś