yanaa 07.01.06, 06:06 Najlepszego rzab, żeby........i żeby......oraz żeby......... Ty wiesz co wstawić zamiast kropek :) I na pewno tak się stanie. Amen Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzaba.ekhem Re: Rzabie! 07.01.06, 06:32 gupole ;] thx, a mowiłam, żeby nie, no mowiałam nooo Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: Rzabie! 07.01.06, 08:38 rzabu, kupiłaś sobie nowe buty? bo ja latem poszłam do obuwniczego i poprosiłam o najlepsze sandały, i było super, ale następnego dnia kot mi nasikał na jednego najlepszego rzabu:) -- wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,3101274.html Odpowiedz Link Zgłoś
sza.raczek Re: Rzabie! 07.01.06, 09:26 Żeby Ci rzabu pysk się cieszył jako i nasze się cieszą, tego Ci, o! Cium :)) Ja i maczo mój życzymy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
veilchen_ck Re: Rzabie! 07.01.06, 09:42 szefowaaaaa ;))) wszystkiego naj.. i zebysmy zagrali kiedys razem ;))) ja cwicze... bum cyk cyk, bum cyk cyk.. ;)))) pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: Rzabie! 07.01.06, 10:26 Bywają dni ciche, bywają i głośne Bywają zimne i bardzo gorące Bywają szczęśliwe, lecz smutne też są Bywają dni i nikt nie zatrzyma ich I tak jak strumyk z wielu kropli się składa Tak nasze życie wiele dni posiada Dziś swe oblicze piękna kropla okazała Bo dzisiaj jest znowu piękny dzień I oby tych słonecznych, gorących i szczęśliwych Było najwięcej w Twym strumyku Żeby zawsze w nim kwitła radość i pogoda ducha A wtedy każda chwila Twego życia będzie wyjątkowa .. wszystkiego dobrego.. rzabciu :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
iranda.i.arie Re: Rzabie! 07.01.06, 15:37 Zdrowia, szczęścia i radości sukcesów oraz wszelkiej pomyślności kosza złota i super zabawy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rubiszon Re: Rzabie! 07.01.06, 16:51 Rzabulcu miły - wszystkiego naj i fusy precz Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_bebenek Re: Rzabie! 07.01.06, 20:38 rzabu...chcialam ci osobiscie pozyczyc..., ale sie nie udalo Ogromniasty buziak urodzinowy radosci, szczerosci,milosci o! Odpowiedz Link Zgłoś
catecat Re: Rzabie! 08.01.06, 01:32 Rzabu, trochę spóźnione, ale najlepsze!!! Aby codzienność myliła się ze światem marzeń (w rozsądych granicach). Ale Twoje marzenia niech granic nie mają, niech się spełniają:) Odpowiedz Link Zgłoś
kaa.lka Re:fro... 08.01.06, 02:32 "If this was all correct The last thing I`d expect The prosecution rests It`s time that I confessed I must have loved you I must have loved you" Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re:fro... 08.01.06, 10:20 Wszystkiego co tylko najlepsze rzapko:)) Wodniczkowe stworki są ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
uszatek1 Re: Rzabie! 08.01.06, 10:30 By wszystkie gwiazdy do Ciebie śpiewały słodko i wdzięcznie w tę noc zamrugały A ta która pierwsza tego dnia się pojawi od wszelkich kłopotów życie twoje zbawi Żebyś tylko wiarę w sercu swoim miała a innym ludziom siebie na wskroś dała Żebyś dzień każdy witała uśmiechem i innych smutki ogrzewała swym oddechem Byś umiała znaleźć szczęście, zatrzymać je przy sobie I dać mu tyle właśnie, ile ono da Tobie Byś cieszyła się wieczorem tym, gdy jesteś ze wszystkimi Tego właśnie z serca swego wszyscy razem Ci życzymy...:-)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba.ekhem Re: Rzabie! 08.01.06, 22:09 jeszcze raz Wszystkim dziękuję :)dyg dyg dyg :) Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.samoosia Re: Rzabie! 08.01.06, 23:16 to ja tez, troche spozniony, ale odciety od swiata bylem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dretwa_kicia Re: Rzabie! 09.01.06, 10:18 Nie no ....w odretwienie az wpadlam , bom przega piła:) ale Rzaba wie...czego jej rzycze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
hippy_pottamus Re: Rzabie! 09.01.06, 11:30 ja rzabie tez, fusow co by z nich sie wrozyly same najlepsze, najbardziej zwariowane zdarzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Re: Rzabie! 09.01.06, 16:22 Się dołączam... najlepszego Rzabizno!:))) Cium:) Odpowiedz Link Zgłoś