Gość: poszukiwaczka IP: *.teldom.pl 02.11.02, 15:32 Może ktoś się zgłosi? Tylko poważne oferty. Atrakcyjna i niegłupia, chociaz biedna. C.D.N. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: poszukiwaczka Re: Szukam męża IP: *.teldom.pl 02.11.02, 16:19 a więc wymagania: żeby był dobrym człowiekiem około 30-tki. Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: Szukam męża 02.11.02, 15:47 Eheheh, no jak to: "atrakcyjna i niegłupia" i biedna? Czy to się wzajemnie nie wyklucza??? :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOLNY- PAN Re: Szukam męża IP: *.proxy.aol.com 05.11.02, 03:59 nonstop napisał: > Eheheh, > no jak to: "atrakcyjna i niegłupia" i biedna? > Czy to się wzajemnie nie wyklucza??? > :-)))) DLACZEGO BIEDNA ?? BO GLUPIA DLACZEGO GLUPIA BO BIEDNA Odpowiedz Link Zgłoś
pikus_ Re: Szukam męża 05.11.02, 08:10 nonstop napisał: > Eheheh, > no jak to: "atrakcyjna i niegłupia" i biedna? > Czy to się wzajemnie nie wyklucza??? > :-)))) Otoz wlasnie nie...tego typu "dowcip" budzi lewicowca, ktory we mnie uspiony. Pikus Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: Szukam męża 05.11.02, 10:17 pikus_ napisała: > Otoz wlasnie nie...tego typu "dowcip" budzi > lewicowca, ktory we mnie uspiony. > > Pikus Czyżbyś sugerował, że w komunizmie być "... atrakcyjnym, niegłupim, chociaż biednym..." to norma? non Odpowiedz Link Zgłoś
pikus_ Re: Szukam męża 05.11.02, 10:48 nonstop napisał: > pikus_ napisała: > > > > Otoz wlasnie nie...tego typu "dowcip" budzi > > lewicowca, ktory we mnie uspiony. > > > > Pikus > > Czyżbyś sugerował, że w komunizmie być "... atrakcyjnym, niegłupim, chociaż > biednym..." to norma? > > non W jakim tam komunizmie? Co ma do tego komunizm? Mozna byc atrakcyjnym, nieglupim- i biednym, chocby czasowo. Mozna byc slabym. Lewica odwoluje sie do slabosci w czlowieku, prawica do sily. Oba spojrzenia sa potrzebne. Pikus Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: Szukam męża 02.11.02, 16:38 a druga kobieta moze byc mezem??... mloda, inteligentna, atrakcyjna i niebiedna?... :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: Szukam męża 02.11.02, 16:39 a druga kobieta moze byc mezem??... mloda, inteligentna, atrakcyjna i niebiedna?... :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: Szukam męża IP: *.pulawy.sdi.tpnet.pl 02.11.02, 16:41 Ja też szukam... Moze Twojego ;) Jo. ( bi Jo ) :)))jak wynika z innych postów. Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: Szukam męża 02.11.02, 16:46 a czy podobienstwo IPa pani poszukiwaczki do IPa pana zombijest przypadkowa? Tak przy okazji... jestem mloda, atrakcyjna, inteligentna i niebiedna.... moze sie nadam na... meza?... :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: Szukam męża 02.11.02, 16:48 a czy podobienstwo IPa pani poszukiwaczki do IPa pana zombijest przypadkowa? Tak przy okazji... jestem mloda, atrakcyjna, inteligentna i niebiedna.... moze sie nadam na... meza?... :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszukiwaczka Re: Szukam męża IP: *.teldom.pl 02.11.02, 17:57 hm... Bardzo ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aurelia Re: Szukam męża IP: *.dialup.warszawa.pl 02.11.02, 22:59 A ja oddam męża w dobre ręce.....:-) domator, lubiący dzieci (ma własne), potrafi co nieco pomóc w domu, wymaga częstego chwalenia i zachwytu.... model tradycyjny, 30+, podobno przystojny :-))) aurelia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszukiwaczka Re: Szukam męża IP: *.teldom.pl 02.11.02, 23:09 Dziękuję, ale zapomniałam dodać że mąż ma być nieużywany. Ewentualnie wdowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
rena_pierwsza Re: Szukam męża 02.11.02, 23:49 Gość portalu: poszukiwaczka napisał(a): > Dziękuję, ale zapomniałam dodać że mąż ma być nieużywany. Ewentualnie wdowiec. A rozwodnik to już nie może być... przecież taki wdowiec to często też używany, a taki nieużywany na papierze.. to czasem bardziej używany w życiu niż taki mąż cudzy.. hihi pozdrawiam rena Odpowiedz Link Zgłoś
rena_pierwsza Re: Szukam męża 02.11.02, 23:50 Gość portalu: poszukiwaczka napisał(a): > Dziękuję, ale zapomniałam dodać że mąż ma być nieużywany. Ewentualnie wdowiec. A rozwodnik to już nie może być... przecież taki wdowiec to często też używany, a taki nieużywany na papierze.. to czasem bardziej używany w życiu niż taki mąż cudzy.. hihi pozdrawiam rena Odpowiedz Link Zgłoś
rena_pierwsza posty sklonowane.. 02.11.02, 23:52 ale dzisiaj obfitość postów sklonowanych.... co ten serwer wyprawia.. ja z ręką na sercu, ups.. na myszy.. raczej... raz nacisnęłam wyślij... zobaczymy teraz... naciskam.. i czekam.. raz jeden jedyny... naprawdę.. uwierzcie:)) rena Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka17 Re: Szukam męża 05.11.02, 11:08 Jak mąż może być zużyty..polecam..film "8 KOBIET" a czemu Ci faceci mają się za coś lepszego niż w istocie są? Odpowiedz Link Zgłoś
pikus_ Re: 8 kobiet 06.11.02, 08:54 dorotka17 napisała: > Jak mąż może być zużyty..polecam..film "8 KOBIET" > > a czemu Ci faceci mają się za coś lepszego niż w istocie są? Czy jest to polecenie cyniczne? Film bowiem odebralem wbrew chyba wiekszosci glosow jako amoralny, beznadziejny i pesymistyczny. Oczywiscie ladny, i te pe, ale jak to tak mialoby byc, to ja dziekuje. Pikus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOLNY-PAN Re: Szukam męża IP: *.proxy.aol.com 05.11.02, 04:01 Gość portalu: aurelia napisał(a): > A ja oddam męża w dobre ręce.....:-) domator, lubiący dzieci (ma własne), > potrafi co nieco pomóc w domu, wymaga częstego chwalenia i zachwytu.... model > tradycyjny, 30+, podobno przystojny :-))) > aurelia GDYBYM BYL TWOIM MEZEM A TY MOJA ZONA TO ZA TAKA REKLAME DOSTALABYS DOBREGO KOPA W DUPE Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: Szukam męża 05.11.02, 10:14 Gość portalu: WOLNY-PAN napisał(a): > GDYBYM BYL TWOIM MEZEM A TY MOJA ZONA TO ZA TAKA REKLAME DOSTALABYS DOBREGO > KOPA W DUPE Hmmm, teraz rozumiem znaczenie Twojego nicka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiger Re: Szukam męża IP: *.proxy.aol.com 03.11.02, 13:50 no coz ..rena ma racje oczywiscie ..wprawdzie jestem na papierze wolny ale uzywany bylem przez wiele pan:)) i odwrotnie ..a pozatym ja szukam tygrysicy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszukiwaczka Re: Szukam męża IP: *.teldom.pl 03.11.02, 14:07 To idźcie sobie do zoo Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: Szukam męża 03.11.02, 14:14 eeee, w zoo to sa normalni faceci, w dodatku czesto z dziecmi. nie ide. Odpowiedz Link Zgłoś
grzx Re: Szukam męża 04.11.02, 09:10 A po cholere Ci jeszcze klopot w postaci meza??? Nie radzisz sobie sama??? Trzymaj sie, Grzegorz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawska Re: Szukam męża IP: *.teldom.pl 05.11.02, 11:35 Rzeczywiście. Jeśli ma być takiego pokroju jak ci panowie wyżej, to wolę być sama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Szukam męża IP: spc:* / 126.17.44.* 05.11.02, 16:01 może już go znalazłaś, poszukaj lepiej..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiger Re: Szukam męża IP: *.proxy.aol.com 05.11.02, 20:15 oj senne marzenie :)) cmooooooooooook:))) tiger Odpowiedz Link Zgłoś
marek_kasa Re: Szukam męża 06.11.02, 09:58 Dzień doberek. Coż Pani taka zdesperowana. Czy aby na pewno jest on tak potrzebny. Może napisze Pani coś więcej o sobie ponieważ na razie za mało wiem aby starać się o rękę:) Pozdrawiam, miłego dnia. Marek, Bydgoszcz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giaur Re: Szukam męża IP: spc:* / 126.17.44.* 06.11.02, 11:47 a dlaczego tutaj szukasz męża? wokół Ciebie nie ma interesujących osób? czy może przeprowadzasz badania "rynku" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawska Re: Szukam męża IP: *.teldom.pl 06.11.02, 17:13 Przyznam że to bardziej z ciekawości napisałam. Nie sądzę żebym tą drogą spotkała swoje przeznaczenie. Ale dziękuję za miłe listy. Odpowiedz Link Zgłoś
fred75 Re: 07.11.02, 18:57 Szukaj,szukaj,szukaj... a znajdziesz:)))) hehehehehe 1. Szukasz kandydata na męża bogatego? 2. Kochającego ojca i męża? 3. Ogiera w łóżku by cię zapinał 10 razy dziennie? 4. czy wszystkie trzy punkty powyżej na raz powinien spełniać twój przyszły mąż? Fred - Wred Odpowiedz Link Zgłoś