gabig_gd 18.04.06, 16:45 ...czy ktos mnie przygarnie na jedna noc z soboty na niedziele? Powazne oferty prosze wysylac na adres gazetowy;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orissa Re: wroclaw;) 19.04.06, 09:51 gabig_gd napisała: > ...czy ktos mnie przygarnie na jedna noc z soboty na niedziele? > Powazne oferty prosze wysylac na adres gazetowy;-) Do domu kobieto a nie Wroclaw zwiedzac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gabig_gd Re: wroclaw;) 19.04.06, 11:38 ori...ale ja wlasnie w drodze do domu nooo ;-)) Kto chce, szuka sposobu Kto nie chce, szuka powodu Odpowiedz Link Zgłoś
yosemitesam Re: wroclaw;) 19.04.06, 13:03 Ech Gabig, gdybym tylko we Wrocku mieszkał, to na pewno bym Cię przygarnął ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka . 19.04.06, 14:48 yosemitesam napisał: > Ech Gabig, gdybym tylko we Wrocku mieszkał, to na pewno bym Cię przygarnął ;- )) Ciekawe co byś Yoosek z szonom zrobił na ten czas?:DD Gibnięta! Się zatem pytam: mamy Cie oczekiwać w Katowicach czy piess ssrau?:))) Daj znać jakoś, gdyż Najtex musi wiedzieć na czem stoi:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
sarna_z_pola Re: wroclaw;) 19.04.06, 20:01 Słodzik masz tez mieszkanie może nad morzem ??? Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: wroclaw;) 20.04.06, 07:21 Słodki ma kasę na hotel w każdej szerokości geograficznej:) kij z mieszkaniem:) Odpowiedz Link Zgłoś
slodzik Re: wroclaw;) 20.04.06, 15:53 ma sie rozumiec,ale mialem na mysli zaproszenie do Pszczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
rok1978 Re: wroclaw;) 21.04.06, 14:36 ulalal! gbg czy to prowokacja? :) Daj znac jak bedziesz. Moze jakis browarek? :) Odpowiedz Link Zgłoś
sir_elmin Re: wroclaw;) 22.04.06, 02:48 No a mnie akurat na weekendy wywiewa z tego najpiekniejszego miasta na świecie - ba! we wszechświecie. Bym cię panterko przygarnął i sie odpowiednio zaopiekował:))) Od dwóch pokoleń Wrocławianin żem w końcu:)))) -- "Mkną po szynach niebieskie tramwaje..." I. Santor Odpowiedz Link Zgłoś
zosl Re: wroclaw;) 24.04.06, 11:17 Serku..:)ale się cieszę żeś sąsiad.:))))Może jakiś spędzik zmontujemy..;)))) a może gabiś via Legnica chce??..Służe leżem.:) Odpowiedz Link Zgłoś
sir_elmin Re: wroclaw;) 24.04.06, 12:24 Zosl - Moja Droga, jeśliś z Legnicy, toś po prawdzie sąsiadka:) Spędzików lepiej nie montować bo rogacizna jeszcze stratuje - hehe A u was to ruskie pierogi i ruska armia są/była kultowe/a:) -- "Today is the first day of your lives" Postal Dude Odpowiedz Link Zgłoś