urszulka_ma 26.01.03, 10:58 Ostatnio same poszukiwania instrukcji... Jeśli mogę prosić..?.. Proszę.... o instrukcję na uśmiech...twarzowy... może być...w języku...radości:))) Urszulka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peter.steele Re: Moda na &# 8222;techniczne instrukcje&# 26.01.03, 11:20 Zapraszam do mnie usmiech gwarantuje. Posiadam certyfikaty ISO 9001, QS 9000 oraz normy polskie na uśmiech. Z racji ochrony danych osobwych nie moge podac osób, które by uwierzytelniły me słowa. Z usmiechającym sie pozdrowieniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcia79 Re: Moda na &# 8222;techniczne instrukcje& IP: olsztyn:* / *.ols.vectranet.pl 26.01.03, 11:30 ..a ja skromnie poswiadczyc moge ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Moda na &# 8222;techniczne instrukcje& 26.01.03, 12:34 A inne gwarancje...? Tyle osób uwierzytelniających..? A jeśli ....? zamiast uśmiechu wymalują mi fiolety..? Z daleka już się uśmiecham.... Urszulka Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: Moda na &# 8222;techniczne instrukcje&# 26.01.03, 11:37 na szczescie usmiechy dzialaja bez instrukcji :-) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Moda na &# 8222;techniczne instrukcje& 26.01.03, 11:49 senne_marzenie napisała: > na szczescie usmiechy dzialaja bez instrukcji :-) > Dlaczego ...? tyle... "buzi nadąsanych" zapominają...? Urszulka Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: Moda na &# 8222;techniczne instrukcje 26.01.03, 11:53 moze nie maja powodow, bywa przeciez i tak. nie ma przepisu nie usmiech, nic mechanicznego go nie wywola, zwlaszcza jesli ma byc prawdziwy. a to nadasanie jest potrzebne ....zeby odczuwac roznice :-) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Moda na &# 8222;techniczne instrukcj 26.01.03, 12:10 senne_marzenie napisała: > moze nie maja powodow, > bywa przeciez i tak. > nie ma przepisu nie usmiech, > nic mechanicznego go nie wywola, > zwlaszcza jesli ma byc prawdziwy. > > a to nadasanie jest potrzebne > ....zeby odczuwac roznice :-) > "nic mechanicznego go nie wywoła" a łaskotki pod paszkami?:))))) oczywiście bez kontrastu ...smutek i radość... wyglądałby tak samo.. .....bezbarwnie..... tylko czy tego "dąsu" nie za dużo ostatnio? Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: Moda na &# 8222;techniczne instrukc 26.01.03, 12:37 urszulka_ma napisała: > "nic mechanicznego go nie wywoła" > a łaskotki pod paszkami?:))))) mialam na mysli prawdziwy usmiech, a nie pisk i chichot - bardziej szczescie, niz smianie sie w dowcipow... > tylko czy tego "dąsu" nie za dużo ostatnio? nie zauwazylam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Moda na &# 8222;techniczne instruk 26.01.03, 13:03 senne_marzenie napisała: > urszulka_ma napisała: > > > "nic mechanicznego go nie wywoła" > > a łaskotki pod paszkami?:))))) > > mialam na mysli prawdziwy usmiech, a nie pisk i chichot > - bardziej szczescie, niz smianie sie w dowcipow... > > > tylko czy tego "dąsu" nie za dużo ostatnio? > > nie zauwazylam :-) > > "Nie wystarczy patrzeć w tym samym kierunku aby widzieć to samo" Urszulka Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: Moda na &# 8222;techniczne instrukc 26.01.03, 12:45 urszulko jesli chodzi o szczescie ono może przyjśc nagale trzeba je poszukiwac w różnych najdziwniejszych miejscach i sytuacjach. Może ono jest kolo ciebie i krzyczy do ciebie a ty tego krzyku nie slyszysz. Otworz swe oczy otwórz swe uszy. A zobazysz i usłyszysz. Odpowiedz Link Zgłoś
aluzja.steele Re: Moda na &# 8222;techniczne instruk 26.01.03, 12:59 Czasami to szczęście jest troszkę dalej, niż pod samym nosem i trzeba wytrzymać 4:33 w pociągu :) Ale potem? Sielanka :) Buziaki skarbie :) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Moda na &# 8222;techniczne instruk 26.01.03, 14:57 peter.steele napisał: > urszulko jesli chodzi o szczescie ono może przyjśc nagale trzeba je poszukiwac > w różnych najdziwniejszych miejscach i sytuacjach. Może ono jest kolo ciebie i > krzyczy do ciebie a ty tego krzyku nie slyszysz. > Otworz swe oczy otwórz swe uszy. A zobazysz i usłyszysz. Rozumiem że Ty usłyszałeś..i..dojrzałeś.. Życzę Ci więc pełni szczęścia... :)))))))) Prosiłam tylko ... o instrukcję .. na uśmiech twarzowy..!!! nie na szczęście...!!! "Szczęście rzadko bywa nagrodą: częściej jest niespodziewanym prezentem" Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: Moda na &# 8222;techniczne instru 26.01.03, 15:57 Udzielam instrukcji: Rozszerzamy mięsnie w kościkach ust w kierunku uszu. To jest tzw. usmiech słuzbowy nr 5 A usmiech spontaniczny? Na niego nie mam instrucji. Odpowiedz Link Zgłoś
freya Re: Moda na &# 8222;techniczne instr 26.01.03, 16:44 A ja mam! Mechanizm powstawania usmiechu spontanicznego mieści się głęboko w tzw. duszy (ciało astralne, trudne do zdefiniowania). Mechanizm ów napędza substancja dość rzadka - ogólna sympatia do ludzi. Zewnętrzną oznaką posiadania owego mechanizmu (bo niestety nie jest on wrodzony) są zmarszczki mimiczne wokół oczu, tzw. kurze łapki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Moda na &# 8222;techniczne inst 26.01.03, 20:10 freya napisała: > A ja mam! Mechanizm powstawania usmiechu spontanicznego mieści się głęboko w > tzw. duszy (ciało astralne, trudne do zdefiniowania). Mechanizm ów napędza > substancja dość rzadka - ogólna sympatia do ludzi. Zewnętrzną oznaką posiadania > > owego mechanizmu (bo niestety nie jest on wrodzony) są zmarszczki mimiczne > wokół oczu, tzw. kurze łapki:))) "Uśmiech jest jak słońce, które spędza chłód z ludziej twarzy" "Jeden uśmiech znaczy więcej niż wiele słów" Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma .........uśmiech_dla_Petera:)))))))))))))))))))))) 20.03.03, 02:42 peter.steele napisał: > urszulko jesli chodzi o szczescie ono może przyjśc nagale trzeba je poszukiwac > w różnych najdziwniejszych miejscach i sytuacjach. Może ono jest kolo ciebie i > krzyczy do ciebie a ty tego krzyku nie slyszysz. > Otworz swe oczy otwórz swe uszy. A zobazysz i usłyszysz. Peter...życzę Ci wszystkiego dobrego:))) Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: Moda na &# 8222;techniczne instrukcje&# 26.01.03, 17:08 zrobiłem cos proponuje sprawdzic poczte Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Moda na &# 8222;techniczne instrukcje& 26.01.03, 19:56 Jak to milo Chmurka być, Niebem płynąc jak po wodzie. Mała Chmurka na dzień dobry Taka piosnkę śpiewa co dzień: Jak to milo Chmurka być, Niebem płynąc jak po wodzie I od rana na dzień dobry Taka piosnkę śpiewać co dzień: Jak to miło Chmurka być... Dziękuję....:)))))))) Cała noc na takiej chmurce.... Śnić będę uśmiech:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tigr Re: Moda na &# 8222;techniczne instrukcje&# 27.01.03, 20:29 Dwa solidnej produkcji plastry przyklejamy do koncikow ust, od wewnatrz i zewnatrz jadaczki (po jednym plastrze na kacik)... Stanowczym wychwytem zblizamy koncowki plastrow w kierunku malzowin usznych. Nastepnie energicznie klepiemy siem w policzki... Plastry sa przyklejone, a jadaczka radosna jak siem patrzy. W razie zmeczenia (materyalu)... czynnosc powtorzyc z nowymi plasterkami (az do uczucia znudzenia) :) Pozdrawiam Tigr Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: dla_tygrysków 27.01.03, 23:17 ! ! ..!.........!.. q...O........O....p q ........O ........ p q...... UUUUU........p q......jjjjjjj.......p q..... U .....p ............ dla wszystkich uśmiech.. według instrukcji:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: dla_tygrysków 27.01.03, 23:19 całkiem od plastrów.. buziaczek się.... .. wykrzywił:(((((( Odpowiedz Link Zgłoś