szuus 02.03.03, 19:00 Na razie pewne wątki na tym forum są t y l k o chore, ale... A może użyłbyś swej władzy i dał niektórym osobom chociaż tydzień czasu na przemyślenie pewnych spraw? lalka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siriya Re: ADMIN - litości! 02.03.03, 19:02 ADMIN BŁAAAAAAAGAAAAAAAM, ZRÓB COS WRESZCIE BO ZWYMIOTUJĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisnia Re: ADMIN - litości! IP: *.icpnet.pl 02.03.03, 19:11 dlaczego po prostu przestaniecie czytac to czego nie chcecie? co? kazdy w tym kraju ma prawo ,a to gowniane forum po to zostalo zalozone by pisac co sie chce- a wy wszyscy (prawie) bawicie sie w ksiedza Odpowiedz Link Zgłoś
poola_ Re: ADMIN - litości! 02.03.03, 19:33 Gość portalu: wisnia napisał(a): > dlaczego po prostu przestaniecie czytac to czego nie chcecie? co? kazdy w tym > kraju ma prawo ,a to gowniane forum po to zostalo zalozone by pisac co sie > chce- a wy wszyscy (prawie) bawicie sie w ksiedza wisienko,przestaniemy czytać-tak,przestaniemy a wtedy i Tobie sie znudzi zwykłe obrabianie poopy innym. Skoro czujesz tak nieodpartą chęc pisania,poomysl o pamietniku-to tez jest wyjscie. Moze na tym nawet zyskasz-nie tylko finansowo. M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wi Re: ADMIN - litości! IP: *.icpnet.pl 02.03.03, 19:43 pooo---to nie jest zwykle obgadywanie. juz raz w szpitalu lezalam. po prochach. dzieki kaj Odpowiedz Link Zgłoś
ivi Re: ADMIN - litości! 02.03.03, 20:10 Daj sobie na wstrzymanie, dziecko! Juz bardziej chyba nie możesz się ośmieszyć, wiec zrób wszystkim przyjemność i przestań tu wreszcie śmiecić. Z góry dziękuje. Dj'a prosze o zrobienie wreszcie porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
robercik_ Re: ADMIN - litości! 03.03.03, 21:28 do wszystkich ktorzy mowia o chorych watkach ... jak poznac ktory watek jest zdrowy? moze ma rumience? nie? a moze sie zawstydzil? tez nie? ojej to moze ... hmm pewnie jest niedojrzaly chcialbym zaznaczyc ze nikt z nas nie ma prawa do samowolnego i zgodnego z wlasnym "widzi mi sie" usuwania watkow, a dlaczego? bo to nie jest nasz prywatny "folwark" tylko dobro jak to sie mowi ladnie "wspolne", widze ze czesc z nas ma zapedy cenzorskie, no coz ... moge tylko glowe pochylic pokornie i poprosic zeby nie usuwac moich postów bo chcialbym je dzieciom pokazac :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k2!!!!! Re: ADMIN - litości! IP: *.atol.com.pl 03.03.03, 23:45 admin to frajer ..........................hi hi hi hi , agresywność 1 Odpowiedz Link Zgłoś
agniicha Re: ADMIN - litości! 03.03.03, 21:54 zgodnie z logiką: jeśli wątek jest głupi i nie na miejscu, to po co sie tam dopisujecie? Dlaczego ciekawe i łądne wątki lecą pod ekran na złamanie karku? Zaprzeczacie samie sobie (i ja z wami) dopisując sie do równie, jak ten, głupich wątków. A może jak ktoś powie coś ciekawego wam (nam) brakuje czegoś równie interesującego do powiedzenia. Wydaje mi się, że nie można kasowac innych pozostając bezkrytycznym wobec siebie. Wolny rynek na forum ustala popularność, nie jakość, więc może warto sie zastanowić jaką jakość samemu się wnosi. hej ludkowie :)))) ps. troszke sie zezłościłam dziś, to dlatego... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hegemon_jb Re: ADMIN - litości! IP: *.natned.com.pl 05.03.03, 16:31 ...a moze to nie watki sa chore, ale piszacy owe? Dobrze, ze wchodze ostatnio na forum zanim wejde na czat.. mam przeglad kogo unikac... dziekuje. pozdrawiam hege Odpowiedz Link Zgłoś
rabarbarian Re: ADMIN - litości! 05.03.03, 16:39 ...ot wołk razbojnik, szutnik:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: error Re: ADMIN - litości! IP: 217.98.71.* 05.03.03, 20:57 Zawsze mowilem ze tu sami zboczency przychodza. szczala Odpowiedz Link Zgłoś