Dodaj do ulubionych

Z okazji Świąt Wielkiej Nocy ogłaszam komunikat;)

14.04.03, 10:58
Z racji że mamy Wielki Tydzień, ogłaszam że nie będę zwracał uwagi na
zaczepki seksistoiwskie (to przede wszystkim apel do siostry i do jej string,
jak i innych niewiast;), ani na wulgaryzmy i plotkowanie na temat inych, jak
też że będę do końca tygodnia grzeczny...;-) więc bardzo proszę, o nie
prowokowanie mnie i wspomożenie mnie w tym trudnym dziele moralnie. Za co z
góry wszystkim dziękuję.;-)

PS. Z okazji świąt chciałbym wszystkim życzyć Wesołego jajka jak i suchego
(hmm.czy mokrego?) dyngusa.;-)))
Obserwuj wątek
    • senne_marzenie siostra sie pyta.... 14.04.03, 11:02
      banan781 napisał:

> Z racji że mamy Wielki Tydzień, ogłaszam że nie będę zwracał uwagi na
      > zaczepki seksistoiwskie (to przede wszystkim apel do siostry i do jej string,
      > jak i innych niewiast;), ani na wulgaryzmy i plotkowanie na temat inych, jak
      > też że będę do końca tygodnia grzeczny...;-) więc bardzo proszę, o nie
      > prowokowanie mnie i wspomożenie mnie w tym trudnym dziele moralnie. Za co z
      > góry wszystkim dziękuję.;-)

o stringach nie, plotkowac nie, prowokowac nie... to o czym bedziesz z ukochana
      siostrzyczka rozmawiac, skarbie?:))))))

bananowe_senne_marzenie:)
      • banan781 Re: siostra sie pyta.... 14.04.03, 11:06
        to może o polityce, albo o wojnie w Iraku (qrcze kończy się..;-). Na pewno
        jakieś tematy się znajdą zastępcze..może coś o życiu seksualnym owadów??;-)
        • senne_marzenie Re: siostra sie pyta.... 14.04.03, 11:08
          moze byc o stosunkach miedzynarodowych;P
          na owadach sie nie znam... to ty mow, a ja poslucham:)
          • banan781 Re: siostra sie pyta.... 14.04.03, 11:10
            no pewnie..lubię takie stosuneczki;-)
            • senne_marzenie Re: siostra sie pyta.... 14.04.03, 11:12
              heh, miales byc grzeczny:P
              ale ja rozumiem, to u nas rodzinne:)
              tyle, ze znowu bedziesz musial sie wyspowiadac.
              czy jest ksiadz na sali???:)
              • banan781 Re: siostra sie pyta.... 14.04.03, 11:14
                a co ja takiego powiedziałem??? cały czas myślę o tych stosunkach
                międzynarodowych...
                • senne_marzenie Re: siostra sie pyta.... 14.04.03, 11:18
                  no wlasnie... kochanie:)
                  to co to bylo to na "p" co poprawia humor?
                  moze mi w koncu powiesz.....
                  :P
                  • banan781 Re: siostra sie pyta.... 14.04.03, 11:24
                    chodziło mi o pelargin, kochany skarbeńku, a nie to co Ty podobno widziałaś w
                    aptece...;-)
                    • senne_marzenie Re: siostra sie pyta.... 14.04.03, 17:42
                      moj ulubiony braciszku, ale chyba nie zaprzeczasz,
                      ze to co ja widzialam tez poprawia humor?:)
        • Gość: margit Re: siostra sie pyta.... IP: *.stacje.agora.pl 14.04.03, 17:43
          banan'q, nie chciałbyś o życiu seksualnym owadów - wierz mi; tam są takie
          świństwa i horrory, że można się w nocy zbudzić z głębokiego snu; nie mówiąc
          już o tych wszystkich nogogłaszczkach włochatych... brrrr... tfu!
          hipek_ssaczny(nie-owadzi)
          • Gość: binka Re: siostra sie pyta.... IP: *.gdynia.mm.pl 14.04.03, 18:38
            hihihi margit:-))))))))
            ja nie ksiądz ale mogę wyspowiadać-najlepiej osobiście- to kiedy ???
            acha-pokutę też zadaję:-))))
            • senne_marzenie Re: siostra sie pyta.... 14.04.03, 18:47
              co do pokuty... to ja chce miec wplyw na jej wyznaczenie
              i dopilnowanie czy zostala wykonana:)
              • senny_banan781 Re: siostra sie pyta.... 14.04.03, 23:52
                dziś znowu nie udało mi się do końca utrzymać się w czystości duchowej..więc
                znowu poszedłem do spowiedzi...teraz to już nawet o nie wspomnę o stringach
                ani nawet o gumce do włosów (nie wiem czemu mi się to akurat skojarzyło, ale
                lepiej dmuchać na zimne;). I proszę o poważne potraktowanie...jeśli nawet Wy
                jesteście straceni dla nieba, to może mi się uda tam dostać..a obiecuję że się
                tam za Wami wsawię;-) słowo banana;-)
                • rena_gd banan wniebowzięty;)) 15.04.03, 00:20
                  Banan... to nie lepiej nie próbować się utrzymywać w tej hmmm czystości
                  duchowej (a o fizyczniej nie wspomina;)) i chodzić codziennie do spowiedzi??

Pozdrawiam
                  niewyspowiadana rena
                  • lampka_nie_winna Re: peace_anki_lampie 15.04.03, 11:35

www.tchibo.ch/is-bin/Tipp?id=Osterspecial&B=140&S=4
                    Wlaczyc volume i do dziela: najpierw na drzewko z lewej - klick, pozniej jajom
                    po oczach - klick, klick, klick!
                    Zycze peace_ankowej Wielkiej Nocy.
                    p_l_
                    P.S. Nie wiem czy linkus ten aktywny jest, jesli nie: na kopie go wezcie.
                    • rena_gd oczy wlampione;) 15.04.03, 12:38
                      Lampeczko... otworzyłam, poklikałam, wyszczerzyły zęby i ja też wyszczerzyłam
                      do nich... i lampiłam się na tę ich radość i chyba mnie zaraziły... i całe
                      szczęście pisankowe;)

Pozdrawiam przedwielkanocnie radośnie wyszczerzona i wlampiona rena;))
                      • banan781 Re: oczy wlampione;) 15.04.03, 13:50
                        szkoda że nie mam głośników, ale wizualnie to chyba nieżle wygląda...

ps. a to jest forum o jajach czy o dylematach moralnych???a tu sobie jaja
                        robią;-)
                        • Gość: margit Re: oczy wlampione;) IP: *.stacje.agora.pl 15.04.03, 13:52
                          banan'q, to jest extra z wokalem na stereo :-)))))))))))
                          u mnie już cały zespół się wyszczerzył i zażądał puszczania w kółko i
                          jesczeraz , hihi
                          lampeczko - jesteś wielka!! :-)))
                          hipek_wyszczerzony_do_pisanek (jak głupi do sera) ;-)
                  • senne_marzenie Re: banan wniebowzięty;)) 15.04.03, 15:48
                    rena_gd napisała:

> Banan... to nie lepiej nie próbować się utrzymywać w tej hmmm czystości
                    > duchowej (a o fizyczniej nie wspomina;)) i chodzić codziennie do spowiedzi??
                    >
                    > Pozdrawiam
                    > niewyspowiadana rena

z tego co ja wiem, to spowiadajac sie trzeba obiecac poprawe... wiec tak sie
                    nie da:)
                    • banan781 Re: banan wniebowzięty;)) 15.04.03, 15:56
                      akurat to ja już się poprawiłem..nie widać tego??;-)
                      • senne_marzenie Re: banan wniebowzięty;)) 15.04.03, 15:59
                        moze troszke...
                        musisz jeszcze przestac robic dziurki w serniczku,
                        to bedzie idealnie:P
    • senne_marzenie moje drogie panie:) 15.04.03, 15:53
      renuś, git, lampik...
      prosze bardzo uszanujcie prosbe mego brata,
      bo potem mi powie, ze to wszystko moja wina
      i bedzie mi dokuczac:(

;)
      • Gość: margit Re: moje drogie panie:) IP: *.stacje.agora.pl 15.04.03, 16:57
        nie da rady,
        staram sie, ale jak widze banan'qa to sie nie moge powstrzymac, żeby go nie
        podszczypnąć ;-)) hihi
        trudno, pozostaje zrobic wiecej konfesjonalow ;-)))
        hipek ;-)
        • senne_marzenie Re: moje drogie panie:) 15.04.03, 17:03
          giiiit, jestes niemozliwa:P
          szczypac bananka? bananki sie zjada:)
          (moze zjedzmy go, to problem sie skonczy.....)
          • senny_banan781 Re: moje drogie panie:) 15.04.03, 17:28
            martwy banan...zjedzony...;((( to ja Was za to postraszę za grobu i skórki
            bananowe Wam pod nogi..ot co !;-)
          • rena_gd Re: moje drogie panie:) 16.04.03, 00:05
            ale bananowy problem to przyjemny i smaczny problem... może będziemy go
            powolutku nadgryzać... każda po kolei;))
            • cati Re: moje drogie panie:) 16.04.03, 09:19
              ojej dziewczyny - ale banany sa tuczace...
              chociaż przyznaję, że naleśniki z bananem i bita śmietaną...mniam mniam :-)))
              • Gość: margit Re: moje drogie panie:) IP: *.stacje.agora.pl 16.04.03, 11:36
                oj tak!, cati, takie bananowe naleśniki - mniammm... to kiedy degustacja?? ;-
                ))) (banan'q - drżyj!) hihi
                hipek-degustator
                • cati Re: moje drogie panie:) 16.04.03, 12:59
                  ja mogę już :-)))
                  • banan781 Re: moje drogie panie:) 16.04.03, 13:48
                    bez komentarza....dobrze że ja jadę na święta...bo tu na czacie to istny
                    kanibalizm;-)
                    • senne_marzenie Re: moje drogie panie:) 16.04.03, 14:38
                      nalesniki, banany, nutella i bita smietana;))
                      braciszku, nie zjesz z nami?:P buuu
                    • cati Re: moje drogie panie:) 16.04.03, 17:31
                      jaki kanibalizm??? ktoś kogoś zjada??? ja chcę wiedzieć, coby ofiarą nie paść!!
                      bo jeśli chodzi o nas, to my tylko banany, nutellę i bita śmietanę... no
                      ewentualnie jeszcze lody...:-)))
                      • siostra_bananowa zaden kanibalizm:) 16.04.03, 21:33
                        cati napisała:

> jaki kanibalizm??? ktoś kogoś zjada??? ja chcę wiedzieć, coby ofiarą nie
                        paść!!
                        >
                        > bo jeśli chodzi o nas, to my tylko banany, nutellę i bita śmietanę... no
                        > ewentualnie jeszcze lody...:-)))

no wlasnie cati, to jest bananobalizm:)))
                        • Gość: margit Re: zaden kanibalizm:) IP: *.stacje.agora.pl 17.04.03, 12:18
                          och tak! lody! najlepiej bananowe z pomarańczką i odrobiną bitej śmietany na
                          bezach ;-) konsumowane rzecz jasna w pachnących przylaszczkami Łazienkach w
                          najmilszym możliwym towarzystwie,
                          mniammm
                          (bananobalizm, hihi, akurat!)
                          hipek_lodowcinacz
                          • siostra_bananowa Re: zaden kanibalizm:) 17.04.03, 15:00
                            post mial byc. zadnych lodow, zadnych bananow:P
                            • banan781 Re: zaden kanibalizm:) 17.04.03, 15:14
                              ech...ja już dawno straciłem nadzieję, że w ten tydzień jakoś się
                              skonteplujecie i pomyslicie o tych biednch dzieciach, które ziarnko chlebka
                              jedzą...nie marząc o niczym innum jak o zupie z buraków...A Wy to tylko o
                              bananach..nuttelach..i jeszcze o różnych rzeczach...i co ja mam
                              powiedzieć..brak mi słów..po prostu brak..
                              • siostra_bananowa Re: zaden kanibalizm:) 17.04.03, 15:18
                                no wlasnie, wlasnie. ja apelowalam do pan wczesniej...
                                ale zwlaszcza git nie chciala sie zastosowac do prosby...
                                to co ja biedny maly robaczek moge?.......
                                ;)
                                • banan781 Re: zaden kanibalizm:) 17.04.03, 15:27
                                  a gdy już mówimy o jedzeniu...słyszłem że są przepyszne smażone dzowniczki w
                                  ciastkach czekoladowych..mniam;-P
                                  • siostra_bananowa Re: zaden kanibalizm:) 17.04.03, 15:29
                                    jest post, miesa tez sie nie je:)
                                    (tak mowi moja babcia)
                                    ;P

PS.fuuuuuuuj
                                    • banan781 Re: zaden kanibalizm:) 17.04.03, 15:31
                                      a jakie to mięsko...chudzinki jedne..ususzone..i bez główek..tylko same kręgi
                                      do chrupania...;-P
                                      • siostra_bananowa Re: zaden kanibalizm:) 17.04.03, 15:34
                                        chrupki? mniam, mniam:P
                                        tluste miecho odpada zreszta...
                                        ja jadam tylko chude:)
                                        • Gość: margit Re: zaden kanibalizm:) IP: *.stacje.agora.pl 17.04.03, 16:07
                                          lessiku,
                                          to polecam jeszcze kandyzowane mrówki :) nietuczące i nie suche, hihi, a do
                                          tego odrobina słodyczy w wielkim poście
                                          hipek_co_i_tak_zje_banana ;-)))
                                          • siostra_bananowa do margit:) 17.04.03, 16:20
                                            a gdzie mozna takie cos kupic?;)
                                            i czy to nie jest przypadkiem uzalezniajace?:)
                                            • senny_banan781 jedzenie jest tuczące 17.04.03, 23:44
                                              taak..jedzcie wszystkie robale z tłustymi odwłokami..tylko sobie nie zdajecie
                                              z jednej sprawy rzeczy...ile to ma kalorii...to jest jak bomba
                                              kaloryczna...już sobie Was wyobrażam jak od tych robali rosną Wam czułka i
                                              odwłoczki..heheh;-)
                                              • Gość: margit Re: jedzenie jest tuczące IP: *.stacje.agora.pl 18.04.03, 12:49
                                                ech banan'q banan'q... odwłoki wcale nie są tłuste tylko takie... soczyste
                                                białkową soczystością owadzią, chrup chrup, hyhy, a ty zazdrościsz i tyle :-PPP
                                                jedz sobie te baby wielkanonce, mazurki i (excusez le mot) serniczki ;-))))
                                                zobaczymy czy dociągniesz do 193 cm w pasie po świętach, hihi
                                                hipek_mrówczany
                                                • senne_marzenie Re: jedzenie jest tuczące 18.04.03, 13:12
                                                  hahah i bedzie bananowa kuleczka?;)
                                                  ech... margit, jemu to nie grozi;)
                                                  (gorzej ze mna;))
    • jothakam Z okazji Świąt Wielkiej Nocy ogłaszam komunię(???) 18.04.03, 13:43
      wot, technika?!

myslałem że tytuł jest taki jak powyżej,
      bo całego nie widać
      i sie zdziwiłem, no i zaglądam
      ale na szczęście jeszcze tak źle nie jest ;-))))

parafia czatowa
      ;-)))

• Gość: b781 Re: Z okazji Świąt Wielkiej Nocy ogłaszam komuni IP: 195.205.36.* 22.04.03, 09:34
      ogłaszam, że ten wątek jest już nieaktualny i proszę się już tu nie wpisywać:-)
      święta, święta i po świętach..więc..hulaj dusza..znów będę niegrzeczy,
      seksistowski i wogóle...uuuu;-)))
      • Gość: siostra z pracy Re: Z okazji Świąt Wielkiej Nocy ogłaszam komuni IP: 157.25.84.* 22.04.03, 13:15
        to moze nowy watek?.....
        • Gość: b781 Re: Z okazji Świąt Wielkiej Nocy ogłaszam komuni IP: 195.205.36.* 22.04.03, 13:52
          siostro...Ty lepiej wróć z tej pracy, bo mi tęskno;-((( i nie ma kim
          rozmawiać....
          • Gość: s. Re: Z okazji Świąt Wielkiej Nocy ogłaszam komuni IP: 157.25.84.* 22.04.03, 13:54
            no nie moge wyjsc jeszcze, ale mam nadzieje, ze juz niebawem...
            tez tesknie za braciszkiem, cmok
            • Gość: s. Re: Z okazji Świąt Wielkiej Nocy ogłaszam komuni IP: 157.25.84.* 22.04.03, 13:56
              no wlasnie... wczesniej niz za godzine nie bede home, buu
              • Gość: b781 Re: Z okazji Świąt Wielkiej Nocy ogłaszam komuni IP: 195.205.36.* 22.04.03, 14:15
                no właśnie buuu...wogóle to praca nie jest prorodzina..bo jak tak może być,
                żeby siostra nie mogła porozmawiać z bratem;-((( a to wszystko przez rząd i
                wogóle to balcerowicz musi odejść.

Ps. pracujesz w sejmie, znasz wielu posłów, więc użyj swoich zdolności
                przekonywania, abyś mnie pracowała a tyle samo zarabiała..a to wszystko po to,
                aby więzi rodzinne pielęgnować i podtrzymywać;-))) Dla rodziny;-)
                • Gość: pH781 Re: Z okazji Świąt Wielkiej Nocy ogłaszam komuni IP: *.eu.org / 192.168.0.* 24.04.03, 18:56

;-))

co prawda swieta sie skonczyly ale to nie oznacza, ze z okazji swiat wielkich
                  majowych dni nie mozna kolejnego komunikatu oglosic... czy to prawda, ze
                  niedlugo bedzie widoczny kolejny przelot komety Halleya... czy juz nalezy
                  zajmowac sobie dogodne miejsca na pobliskim wzgorzu...

;-))
                  • Gość: Rebelia Re: Z okazji Świąt Wielkiej Nocy ogłaszam komuni IP: *.lomianki.sdi.tpnet.pl 25.04.03, 14:08
                    Filu fora Ci siem pomyliły. Głupoty piszemy na rozmarynie ;)
                    • Gość: cati Re: Z okazji Świąt Wielkiej Nocy ogłaszam komuni IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.04.03, 15:19
                      on je pisze gdzie się da
                    • Gość: pH781 Re: Z okazji Świąt Wielkiej Nocy ogłaszam komuni IP: *.eu.org / 192.168.0.* 26.04.03, 00:34

;-))

dla mnie wszystko wydaje sie takie samo, mimo ze jednak inne jest wszystko...
                      mala rada, obejrzyjcie swe dlonie i twarze... pewnie sa czerwone od boga
                      krwi... zastanowcie co zrobiliscie, czy naprawde go ZABILISCIE ???

;-))
                    • Gość: pH781 Re: Z okazji Świąt Wielkiej Nocy ogłaszam komuni IP: *.eu.org / 192.168.0.* 26.04.03, 00:47

;-))

ostatnio sie gubie... dam znac jak sie odnajde... moze dlatego, ze dzien za
                      dniem (w moim umysle) pada deszcz... slonce spi, nie ma mnie... jest mi bardzo
                      bardzo zle... zimny ten czat... koty spia, miasto spi... juz czarodziejskie nie
                      snia mi sie sny... a mialem taki wspanialy, cudny sen...

;-))
                  • Gość: margit Re: Z okazji Świąt Wielkiej Nocy ogłaszam komuni IP: *.stacje.agora.pl 25.04.03, 16:41
                    ogóreczku, hehehe, zarezerwuj sobie miejsce na wzgórzu za jakieś 60 lat ;-))))
                    hipek_niekometny
                    • Gość: pH781 Re: Z okazji Świąt Wielkiej Nocy ogłaszam komuni IP: *.eu.org / 192.168.0.* 26.04.03, 00:28

;-))

o jak mi dobrze w tej koronie... kazdy kto wymowi moje imie wspak, dostanie
                      diamentowa kula miedzy oczy... po czym promien miliona woltow nagle do gardla
                      skoczy... na koniec cialo splonie i pojawi sie na niebie zlote imie, wlasnie
                      Twoje !!! szukajcie mnie a znajdziecie, siedziec bede z Ania, pewnie znacie...
                      jestesmy juz na wzgorzu, czekamy na gwiazde, spoczywajac na tym zielonym wzgorzu

;-))

• Gość: pH781 Re: Z okazji Świąt Wielkiej Nocy ogłaszam komuni IP: *.eu.org / 192.168.0.* 29.04.03, 00:17

;-))

...i musiales z tego powodu kolejny watek zakladac ???

ehh, brak mi slow... kojarzy mi sie to z wietnamem

;-))
    • Gość: pH781 Re: Z okazji Święta Pierwszego Maja IP: *.eu.org / 192.168.0.* 02.05.03, 23:25

;-))

niech sie swieci pierwszy maj... witaj maj, pierwszy maj

;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka