Dodaj do ulubionych

do Petera Steele

IP: 195.116.22.* / 192.168.2.* 14.04.03, 22:23
Słuchaj, facet. Tak być nie może. Chodzi mi o to zajscie z kutasem etc, kiedy
był jeszcze foofighter i madman.Ja rozumiem swój bład, może rzeczywiście
trwałam uparcie przy swoim, ale nie chcę tego tak zostawić. Naprawdę szczerze
Cię przepraszam,licząc się z tym, że Ci to dawno zwisa. Trochę szkoda, że
zrobiliście taką nagonkę. Wybacz. Za błędy się płaci
Obserwuj wątek
    • Gość: Peter.Steele Re: do Petera Steele IP: *.devs.futuro.pl 15.04.03, 14:42
      Pamietam to zajście. Miło usłyszec cos takiego :))))
      • runek Re: do Petera Steele 15.04.03, 14:58
        Gość portalu: Peter.Steele napisał(a):

> Pamietam to zajście. Miło usłyszec cos takiego :))))
        sadysta
        • Gość: Peter.Steele Re: do Petera Steele IP: *.devs.futuro.pl 15.04.03, 15:01
          Miło cos takiego usyszeć (usłyszec przeprosiny). Rzadko sie słyszy aby ktos
          kogos przepraszał.
    • senne_marzenie Re: do Petera Steele 15.04.03, 15:55
      pewnie nie moge zapytac o co wlasciwie chodzi??:)
    • Gość: Peter.Steele Re: do Petera Steele IP: *.devs.futuro.pl 16.04.03, 14:42
      Zastanawia mnie jedna rzecz dlaczego wyedy mi sie tak dostało w takich
      słowach???
      Czekam na informację
      • Gość: dtt Re: do Petera Steele IP: 195.116.22.* / 192.168.2.* 19.04.03, 17:17
        NO więc tak...
        To było jedno wielkie nieporozumienie. Ja z mamą mamy kwiecisty słownik,tak to
        już bywa po filmach typu Pulp Fiction...mniejsza z tym. A że oprócz tego dość
        luźno się odnosimy z naszymi przyjaciółmi, taki się przyjął sposób bycia, to
        trudno mi to kontrolować przy obcych. Nie to, zebyśmy rzucali w domu mięchem i
        wyzywali się dla przyjemności,chociaż tak to pewnie zabrzmiało. Tak czy siak,
        palnęło mi się nieopatrznie "Peter S. to kutas. Ma padaczkę. Wpada i wypada".
        No i zaczeła sie nagonka, że jestem kompleks, ze zgrywam twardziela na czacie,
        a tak naprawde nie mam nawet na tyle odwagi, żeby sie bronic, kiedy zostaję
        sama na polu bitwy. Ale przyznaj, nie miałam szans. Dwóch poczciwych gości, z
        którymi znalazłąm włąśnie jako tak wspólny język, odwróciło się ode mnie i rece
        mi opadły. Mnie nprawde wcale nie chodziło o ubliżanie Ci, to nie miało mieć
        wydźwięku negatywnego. Ot tak, stwierdziłam fakt. Teraz, jak to piszę, sama
        widzę, że głupio wyszło. Naprawdę strasznie Cię przepraszam. Cóż, bezstresowe
        wychowanie i hipisowskie towarzystwo odstrasza niewinnych przechodniów.
        Trochę... BARDZO mi szkoda, że przez to nie mam jak się odezwac do foofighter'a
        i madman'a. Ale przyjąłes przeprosiny, co m n i e z kolei zaskoczyło.Uuf, to
        się nazywa grafomania.
      • Gość: dtt Re: do Petera Steele IP: 195.116.22.* / 192.168.2.* 19.04.03, 17:18
        A skoro już nabrałam śmiałości...skąd ten nick?
        • Gość: Peter.Steele Re: do Petera Steele IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.04.03, 19:42
          Skąd ten nick??
          Ju tłumacze.
          Jst taki zespól Typo o'negative. bardzo on mi sie podoba, a Peter Steele to
          wokalista typków, podoba mi sie jego głos, i tak jakos ten nick mi wszedł pod
          palce na klawiaturze. Tak zostalo i dla jednych jestem Peter.Steele, dla innych
          pietja stalowy, peterex, herr steele, piotrus stalowy jednak zawsze chodzi o
          mnie.
          A mimo type o'negative ja jestem type o'positive:))))))))))))))
          Twa skrucha mnie mile zaskoczyla. Jesooo wiecej takich luidzi na swiecie

• Gość: Peter.Steele Re: do Petera Steele do senne IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.04.03, 19:44
          Senne bylas ciekawa co sie takiego staklo teraz juz wiesz po przeczytaniu. Twa
          ciekawosc pewnie zostala zaspokojona.

Wszystkiego najlepszego z okzaji swiat:))))))))))
          • Gość: dtt Re: do Petera Steele IP: 195.116.22.* / 192.168.2.* 19.04.03, 21:34
            heh, poczatek znajomosci bolesny, ale jeszcze się w Tobie zakocham hihi
            • Gość: Peter.Steele Re: do Petera Steele IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.04.03, 23:12
              Jesoooooooo :))) Tylko powiedz kiedy to zrobisz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka