zosl 07.02.07, 01:55 Zwracam się z prośbą , o otwarcie pokoju dla zalogowanych. W trudnej sytuacji w jakiej znalazł się salon dla wiekowych , czyli 50+, do którego wchodzą cudaki , istnieje pilna potrzeba spec salonu.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orissa Re: pokój dla zalogowanych. 07.02.07, 02:10 Zosl, nie da się zrobić tylko jednego pokoju logowanego. Albo wszystkie, albo żaden. Pomijając kwestie techniczne, jesteś pewna, że logowanie rozwiąże problem? Odpowiedz Link Zgłoś
zosl Re: pokój dla zalogowanych. 07.02.07, 02:21 Logować się, można bezustannie, ale to wymaga inteligencji .Stąd propozycja .Skerotyków chamiących obecość mnie nadojadła......... Tak naprawdę, to zwykłych tchórzy stetryczałych. Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: pokój dla zalogowanych. 07.02.07, 06:10 a j aj a j o ile mnie pamięć nie myli to jest taki guziczek skuteczny, acz uciążliwy, przy rotujących ignorantach damy radę zosl ups, miało być dacie radę trzymam kciuki :0) Odpowiedz Link Zgłoś
zosl Re: pokój dla zalogowanych. 07.02.07, 08:07 za madrość i inne przymioty..Ducha !!!. Na opa , na moderatora.na dyrektora (ojca?) dajmy oldpiernika! Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: pokój dla zalogowanych. 08.02.07, 07:42 sukces ma wielu ojców ale mogę zaopiekować się Twoją klęską ;0) wpadnę dziś, zobaczyć to dziecię zupełnie bezinteresownie :0) wieczorem, bo lubię ciemność i wezmę wino, w razie konieczności zalania tego i owego kulturalnie bardzo :0) Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: pokój dla zalogowanych. 07.02.07, 14:29 zosl napisała: > Logować się, można bezustannie, ale to wymaga inteligencji inteligencji ameby Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: pokój dla zalogowanych. 07.02.07, 20:11 ontarian napisał: > zosl napisała: > > > Logować się, można bezustannie, ale to wymaga inteligencji > inteligencji ameby > ..ontarian, prosze Cie...zostaw Zosie w spokoju,...naprawde :) ..a tak mimo ....ona ma zawsze racje, wiem, znam ją . Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: pokój dla zalogowanych. 07.02.07, 20:19 ramon1 napisał: > ..ontarian, prosze Cie...zostaw Zosie w spokoju,...naprawde :) przeciez jej nic nie robie wyjasniam tylko, ze i ameba dalaby rade sie zalogowac > ..a tak mimo ....ona ma zawsze racje, wiem, znam ją . tez ja znam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: pokój dla zalogowanych. 07.02.07, 20:50 ontarian napisał: > ramon1 napisał: > > > ..ontarian, prosze Cie...zostaw Zosie w spokoju,...naprawde :) > przeciez jej nic nie robie > wyjasniam tylko, ze i ameba dalaby rade sie zalogowac > > > ..a tak mimo ....ona ma zawsze racje, wiem, znam ją . > tez ja znam :) > ... ale ja Zosie znam osobiscie,...jest piękną kobietą i mądrą, ..jeśli znasz ją osobiście, to.........gratuluje !!, mało jest osób kturzy ją znają z reala . :) Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: pokój dla zalogowanych. 07.02.07, 21:19 ramon1 napisał: > ... ale ja Zosie znam osobiscie,...jest piękną kobietą i mądrą, no i mloda > ..jeśli znasz ją osobiście, to.........gratuluje !!, na szczescie nie znam, wiec i gratulowac nie trzeba > mało jest osób kturzy ją > znają z reala . :) no coz, widocznie nie kazdy potrafi jej madrosc i urode docenic Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: pokój dla zalogowanych. 07.02.07, 21:37 > > > mało jest osób kturzy ją > > znają z reala . :) > no coz, widocznie nie kazdy potrafi > jej madrosc i urode docenic > ...właśnie , na tym polega czat i real, Ontarian, przyjedz , zobacz , i sam ocenisz, ( chodzi mi o spotkania jakie są organizowane w Polsce ) ..Pozdrawiam , :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: pokój dla zalogowanych. 07.02.07, 21:41 ...a tak na powaznie....Ontarian, ..zapraszam do mnie do łodzi, koszta pobytu w łodzi ...pokryje :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: pokój dla zalogowanych. 07.02.07, 21:49 ramon1 napisał: > ...a tak na powaznie....Ontarian, ..zapraszam do mnie do łodzi, koszta pobytu > w łodzi ...pokryje :-)) lawke w parku odstapisz? :) na urlop jednak wole cieplejszy klimat Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: pokój dla zalogowanych. 07.02.07, 21:59 ontarian napisał: > ramon1 napisał: > > > ...a tak na powaznie....Ontarian, ..zapraszam do mnie do łodzi, koszta po > bytu > > w łodzi ...pokryje :-)) > lawke w parku odstapisz? :) > na urlop jednak wole cieplejszy klimat > ..ławek w parkach u mnie nie brakuje, .... ..zapraszam do domu, ..mam spore mieszkanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
elalbin Re: pokój dla zalogowanych. 10.02.07, 16:01 ramon1 napisał: > > > ramon1 napisał: > > > > > ...a tak na powaznie....Ontarian, ..zapraszam do mnie do łodzi, kos > zta po > > bytu > > > w łodzi ...pokryje :-)) > > lawke w parku odstapisz? :) > > na urlop jednak wole cieplejszy klimat > >ha, cha, cha,ha... nie wiem która forma mego uśmiechu poprawna... cha czy ha? To dla Jaeli ...pytasz jaka łódż ? zapewne podwodna ,Ontarian już jest na liście zaproszonych... Która następna czy który następny?? Stały czytelnik pozdrawia :-))** > > ..ławek w parkach u mnie nie brakuje, .... > ..zapraszam do domu, ..mam spore mieszkanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek_wannowy Re: pokój dla zalogowanych. 07.02.07, 11:52 a co sie takiego stało że trzeba pokoju dla zalogowanych? przeciesz pokoj 50+ to "taki najkulturalniejszy pokoj" cyt. Odpowiedz Link Zgłoś
zosl Re: pokój dla zalogowanych. 07.02.07, 18:49 niestety.((Nachodzi nas taki jeden prostaczek , a nie zaloguje sie. To miała być forma ochrony.... Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: pokój dla zalogowanych. 07.02.07, 18:54 Jeśli będzie chciał, to będzie Was dalej nachodził, tyle że zalogowany. Co nie gwarantuje, że nie będzie zmieniał nicków co 5 minut. Ignorowanie jest najlepszą metodą. Odpowiedz Link Zgłoś
akilana Re: pokój dla zalogowanych. 08.02.07, 01:05 Zosl,myślisz ze tylko jeden nachodzi?,a poza tym jaką masz pewność,że to jedna i ta sama osoba?...chociaż są tacy ,którzy nagminnie zmieniają nicki i udają,że są kimś innym.Aż żal,że tak wszystko się pozmieniało.Parę lat temu mozna było naprawde spędzić tu miło czas i porozmawiać z ludźmi,którzy są na poziomie. Nie było podszywania się,ani głupich wypowiedzi.Nie było czepiania się każdego słówka.Było zrozumienie i rozmowy,które w jakis sposób pomagały rozwiązać pewne problemy.Byli ludzie,którym można było zaufać. Pozdrawiam aki Odpowiedz Link Zgłoś
zosl Re: pokój dla zalogowanych. 08.02.07, 09:33 Akilaneczko..ślicznoteczko.. Jakie czasy, takie obyczaje..Niestety.. Odpowiedz Link Zgłoś
bantam Re: pokój dla zalogowanych. 08.02.07, 01:38 delfin tez nachodzi i podglada.. a nie powinien. Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek_wannowy Re: pokój dla zalogowanych. 08.02.07, 14:48 czyżbym słyszał gdzieś w oddali "prosimy opa do naszego pokoju" zamiast "nie potrzebny jest nam op bo tu jest spokoj" Odpowiedz Link Zgłoś
elalbin Re: pokój dla zalogowanych. 08.02.07, 21:39 Drogi Ramonie Jesteś znawcą kobiet...Gratuluję:-) Ale na Boga pisz poprawnie, którzy!!! jeżeli już nie wiesz jak pisać , korzystaj ze słownika ortograficznego. Teraz nikt z czytelników forum nie wie o jaką łódż chodzi, czy może to łódż podwodna ?...jeżeli jesteś sponsorem rejsu to się wpraszam :-)jesteś chojny... P.S...Może mi polecisz jakieś interesujące Panie jeszcze z czata. Pozdrawiam . Stały czytelnik Waszego forum ciekawego:-) Odpowiedz Link Zgłoś
turms.niesmiertelny Re: pokój dla zalogowanych. 08.02.07, 21:50 elalbin napisała: > wpraszam :-)jesteś chojny... to od choinki? Odpowiedz Link Zgłoś
sarna_z_pola Re: pokój dla zalogowanych. 08.02.07, 22:04 buhahaha a na post cha! Odpowiedz Link Zgłoś
elalbin Re: pokój dla zalogowanych. 09.02.07, 01:07 turms.niesmiertelny napisał: > elalbin napisała: > > wpraszam :-)jesteś chojny... > > to od choinki? > Nie dasz się pobawić z zagadką (chojny) chojny to różnie można przetłumaczyć, daj trochę do myślenia :-) a dlaczego napisała? może napisał? czytaj między wierszami a zrozumiesz :-))(hojny) Odpowiedz Link Zgłoś
jaela Re: pokój dla zalogowanych. 09.02.07, 20:38 Bałuty i Chojny to naród spokojny. Kto funduje ten rejs łodzią? I czy jest to łódź podwodna? Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: pokój dla zalogowanych. 09.02.07, 20:43 jaela napisała: > I czy jest to łódź podwodna? jak sie postarasz to moze bedzie pod woda Odpowiedz Link Zgłoś
elalbin Re: pokój dla zalogowanych. 10.02.07, 16:12 jaela napisała: > Bałuty i Chojny to naród spokojny. Kto funduje ten rejs łodzią? I czy jest to > łódź podwodna? cha,ha,cha,ha Bałamuty raczej i w dodatku Chojni:)) ja to jestem hojny!!! bo na rejs się wybieram ... Odpowiedz Link Zgłoś
akilana Re: pokój dla zalogowanych. 10.02.07, 20:58 No cóż...Łódź to Łódź, swoje walory ma;)) przekonaj się jeden z drugim:PPP:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zosl Re: pokój dla zalogowanych. 10.02.07, 21:37 walor podstawowy.Akilana tam mieszka ............(w Lodzi ,znaczy)..Jakimi meandrami wędują tematy... Odpowiedz Link Zgłoś
akilana Re: pokój dla zalogowanych. 10.02.07, 23:42 Zosl zapomniałaś wymienić jeszcze innych,którzy tu mieszkają-jestem pewna,że przez nieuwagę Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: pokój dla zalogowanych. 11.02.07, 12:57 może szybciej wymieni się tych, co nie mieszkają i to na lepszych ;0) Odpowiedz Link Zgłoś
zosl Re: pokój dla zalogowanych. 11.02.07, 16:04 a może handel wymienny otworzymy?.Ja wymienię Alicjans , na dwóch średniowiekowych menów! Warunek , mają być posiadaczami wszystkich domowych umiejętności z krochmaleniem łącznie. Dwóch , bo jeden w domu padnie po 4 dniach . Przewiduję zmiany w wymaganiach , na mniej uciążliwe.Odpuszczę noszenie prania do magla , np. Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: pokój dla zalogowanych. 11.02.07, 21:19 jak wykrochmalą, to i przemaglują Odpowiedz Link Zgłoś