rabarbarian 11.05.03, 19:13 ...oswiadczam - po wakacjach zepsol Pogodno konczy swoja dzialalnosc muzyczna:( nagraja jeszcze jebna plyte, po wakacjach popija i jament. Kazda nabyta plyta to rarytas - jament w paciorze:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
de_molka Re: niePogodne wiesci 11.05.03, 22:54 A czy można już zamawiać płyty?Będę bardzo rada,choc nie ma jak słuchanie na żywo.Tak się głupio pytam,bo będę niedługo odcięta od świata i może tak jakoś tenteges,po znajomości spod lady?A autografy na płycie będą? de_molka.prawie.na.walizkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loczki.loczki Re: niePogodne wiesci IP: *.ae.poznan.pl 12.05.03, 08:28 rabarbarian napisał: > ...oswiadczam - po wakacjach zepsol Pogodno konczy > swoja dzialalnosc muzyczna:( nagraja jeszcze jebna > plyte, po wakacjach popija i jament. Kazda nabyta plyta > to rarytas - jament w paciorze:( basia.pelasia dostaje procent od zepsołu, mogę się założyć (a namówisz ich na jeszcze jeden koncert w P? bo oczywiście o tym ostatnim nikt mnie nie poinformował):) loczki Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: niePogodne wiesci 12.05.03, 09:31 E tam nie poinformował, stało na forum jak byk! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loczki Re: niePogodne wiesci IP: *.ae.poznan.pl 12.05.03, 09:36 nonstop napisał: > E tam nie poinformował, stało na forum jak byk! > :-) może stało, ale było zapóźnione, następnym razem proszę o baner na zamku albo altum z odpowiednią treścią, tylko drukowanymi literami i na czerwono :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: niePogodne wiesci 12.05.03, 09:54 A samolot z takim dłuuugim banerem może być? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loczki Re: niePogodne wiesci IP: *.ae.poznan.pl 12.05.03, 10:22 nonstop napisał: > A samolot z takim dłuuugim banerem może być? > :-)) loczki biorą ten pomysł pod rozwagę i proszą nie o jeden samolot, tylko czy: jeden nad domem, drugi nad pracą, a czeci nad basenem (loczki proszą o model z wyciszanym silnikiem, bo przy pływaniu próbują się zrelaksować) abtreten :) Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: niePogodne wiesci 12.05.03, 11:04 To loczki i pływać potrafią? No no no, genialnie :-))) A co loczki robią, by loczków nie zamoczyć? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: niePogodne wiesci 13.05.03, 10:30 nonstop napisał: > To loczki i pływać potrafią? a owszem > No no no, genialnie :-))) > A co loczki robią, by loczków nie zamoczyć? > :-))) upinają za pomocą tysiąca spinek i gumek. (Basen zamieniam na squasha - jakiś zestaw pytań?) abtreten :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: niePogodne wiesci 13.05.03, 11:12 Loczki, czytałem, że w posen to księża grają w squasha... hmmm Siostry też? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loczki Re: niePogodne wiesci IP: *.ae.poznan.pl 13.05.03, 13:07 nonstop napisał: > Loczki, czytałem, że w posen to księża grają w squasha... > hmmm > Siostry też? > :-))) też, ale bez Brata, bo jest daleko; księdza żadnego nie widziałam do tej pory, ale fakt, w sutannach pewnie nie grają. Brakiem orgii loczki są dogłębnie zawiedzione. To raz. A dwa, idę dalej pracować na GDP, ktoś w tym kraju musi, nawet jeśli jest z budżetówki. abtreten :) Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: niePogodne wiesci 13.05.03, 13:54 Gość portalu: loczki napisał(a): > Brakiem orgii loczki są dogłębnie zawiedzione. To raz. A dwa, idę dalej > pracować na GDP, ktoś w tym kraju musi, nawet jeśli jest z budżetówki. > > abtreten > :) No tak, jeśli orgia zawodzi jest to zapewne odgłębny zawód. Cieszy mnie także, że dbasz o mój pierwszy filar hehehe :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: niePogodne wiesci 13.05.03, 13:56 Ups, miało być oczywiście "dogłębny zawód" :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: niePogodne wiesci 14.05.03, 08:49 nonstop napisał: > No tak, jeśli orgia zawodzi jest to zapewne odgłębny zawód. Było do przewidzenia, że TO słowo tylko [nonstopa] zainteresuje :) > Cieszy mnie także, że dbasz o mój pierwszy filar hehehe > :-)) No właśnie, ktoś musi pracować, żeby czatować mógł ktoś. Loczki [morze oklasków] pragnie poinformować Nonstopa [klask ... klask...], że dzwoniła do POSiRU i dowiedziała się, że doba w pięcioosobowym domku nad Maltą od poniedziałku do piątku kosztuje 400 zł, a w piątek, sobotę i niedzielę 300 zł. Śniadanie wliczone. :) abtreten Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slimac_nie_pogodny pogodniejsze plany??? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.03, 13:12 eee...to moze by Rabarbar jakoms grupe zalozyc...n bazie moze deblonskiej, co by rownie pogodno grala...jeno dzielnice w Inowroclawiu maja mniej pogodne nazwy...echhh Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: pogodniejsze plany??? 13.05.03, 13:59 Deep Mątwa nieźle brzmi, iMac ehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
franczeszka Re: pogodniejsze plany??? 13.05.03, 21:13 a ja mam plyte nienabytą - liczy sie? i wlasciwie jej nie mam, bo pozyczylam jebna, a druga dalam. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: pogodniejsze plany??? 14.05.03, 14:42 Gość portalu: slimac_nie_pogodny napisał(a): > eee...to moze by Rabarbar jakoms grupe zalozyc...n bazie moze deblonskiej, co > by rownie pogodno grala...jeno dzielnice w Inowroclawiu maja mniej pogodne > nazwy...echhh proponuję The Morons :) Odpowiedz Link Zgłoś