Gość: nauta Re: zbrzydło mi forum IP: *.icpnet.pl 21.05.03, 23:26 i postanowiles ze z nami ta cudna mysla podzielic. Wniesmy wspolnie okrzyk zachwytu dla ireo Odpowiedz Link Zgłoś
ireo Re: zbrzydło mi forum 21.05.03, 23:37 Gość portalu: nauta napisał(a): > i postanowiles ze z nami ta cudna mysla podzielic. Wniesmy wspolnie okrzyk > zachwytu dla ireo z jakimi "nami"? przecież ty nawet w liczbie pojedynczej nie istniejesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauta_ Re: zbrzydło mi forum IP: *.icpnet.pl 22.05.03, 19:09 Ireo czy Ty masz jakis problem? Odpowiedz Link Zgłoś
ireo Re: zbrzydło mi forum 21.05.03, 23:38 tylda napisał: > dopiero teraz?? uhm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni_me Re: zbrzydło mi forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.03, 23:41 ireo napisał: > już. czy to zapowiedz definitywnego rozstania?? bo nie wiem, czy mam zacząć rozpaczać już. Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: zbrzydło mi forum 21.05.03, 23:55 kuć pomniki raczej chyba, tylko w czym? marmur z Carrary, czy tuf wulkaniczny? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ireo Re: zbrzydło mi forum 22.05.03, 00:37 nonstop napisał: > kuć pomniki raczej chyba, > tylko w czym? > marmur z Carrary, czy tuf wulkaniczny? > :-) - Na ten tuf bym stawiał. Postawmy na lekkość. Byle nie azbest :-) Odpowiedz Link Zgłoś
she1961_lodz Re: zbrzydło mi forum 22.05.03, 13:55 ireo napisał: > Postawmy na lekkość... najlepiej na nieznośna_.. na niej mozna polegac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: zbrzydło mi forum IP: *.chelmnet.pl 22.05.03, 00:04 Gość portalu: agni_me napisał(a): > ireo napisał: > > > już. > > czy to zapowiedz definitywnego rozstania?? bo nie wiem, czy mam zacząć rozpacza > ć > już. Ireo!!!! Chcesz patrzec na lzy moje lane na klawiature????? Bedziesz mogl patrzec spokojnie?! I spokojnie zasnac mogl bedziesz?! No nie wierze! ewka_co_nie_wierzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: runek Re: zbrzydło mi forum IP: *.zamek.gda.pl 22.05.03, 00:14 Gość portalu: ewka napisał(a): > Gość portalu: agni_me napisał(a): > > > ireo napisał: > > > > > już. > > > > czy to zapowiedz definitywnego rozstania?? bo nie wiem, czy mam zacząć > rozpacza > > ć > > już. > > Ireo!!!! Chcesz patrzec na lzy moje lane na klawiature????? Bedziesz mogl > patrzec spokojnie?! I spokojnie zasnac mogl bedziesz?! No nie wierze! > ewka_co_nie_wierzy ewka - istnieje prawdopodobienstwo,ze on juz tego nie przeczyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: zbrzydło mi forum IP: *.chelmnet.pl 22.05.03, 00:33 Gość portalu: runek napisał(a): > ewka - istnieje prawdopodobienstwo,ze on juz tego nie przeczyta Runek!!! Ty fatalisto!!! Wsparcia mi trzeba, a nie wizji czarnych! ewka_co_tonie_a_brzytwy_ni_widu_ni_slychu Odpowiedz Link Zgłoś
ireo Re: zbrzydło mi forum 22.05.03, 00:33 > Gość portalu: agni_me napisał(a): > czy to zapowiedz definitywnego rozstania?? bo nie wiem, czy mam zacząć > rozpaczać > już. - Nie martw się, agni, przyjdą młodzi, niewypaleni. Na cóż rozpacz. W sumie jedna (rzecz?) tylko mnie tu trzymała. > Gość portalu: ewka napisał(a): > Ireo!!!! Chcesz patrzec na lzy moje lane na klawiature????? Bedziesz mogl > patrzec spokojnie?! I spokojnie zasnac mogl bedziesz?! No nie wierze! > ewka_co_nie_wierzy - ewka, no przecież widzisz, że nie śpię :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: zbrzydło mi forum IP: *.chelmnet.pl 22.05.03, 00:42 ireo napisał: > - ewka, no przecież widzisz, że nie śpię :-) Ireo moj kochany, jak dobrze, ze czuwasz, ze spac nie mozesz spokojnie, kiedy ja... gore z rozpaczy, i nie tylko! uff jak dobrze, a tak sie balam, ze czarnowidztwo runkowe bliskie jest realizacji! Zatem lze otre ukradkiem (widzisz ten ukradek - mam nadzieje), i. ewka_co_zasnie_spokojnie_bo_ireo_nie_spi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni_me Re: zbrzydło mi forum IP: *.u.mcnet.pl 22.05.03, 09:32 ireo napisał: > - Nie martw się, agni, przyjdą młodzi, niewypaleni. Na cóż rozpacz. W sumie > jedna (rzecz?) tylko mnie tu trzymała. :-)) no ireo, toś mnie pocieszył, zwłaszcza na młodych i niewypalonych czekam z utęsknieniem okrutnym, nic tylko drże z podniecenia - jest li już jaki młody czy nie!!! Nie cierpię przyszłości, nie znoszę jej z całego serca. Przeszłość znam, teraźniejszość udaje się jakoś oswajać, choć czasem gryzie tak strasznie i wierzga. Jak dziecko potrzebuję "rytuałów", by czuć się bezpiecznie. Właśnie tracę jeden. I tak strasznie szkoda, że nie trzyma cię, nawet tu, już jedna (rzecz?) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: runek Re: zbrzydło mi forum IP: *.zamek.gda.pl 21.05.03, 23:55 ireo napisał: > już. wlasnie widze - nie interpretujesz smiesznych tekstow piosenek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ireo Re: zbrzydło mi forum IP: 212.244.167.* 22.05.03, 00:29 Gość portalu: runek napisał(a): > wlasnie widze - nie interpretujesz smiesznych tekstow piosenek bo po pierwsze - zacząłeś dawać jakieś kosmicznie długie, a po drugie - i tak tylko ewka to czytała :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: zbrzydło mi forum IP: *.chelmnet.pl 22.05.03, 00:49 Gość portalu: ireo napisał(a): > Gość portalu: runek napisał(a): > > wlasnie widze - nie interpretujesz smiesznych tekstow piosenek > > bo po pierwsze - zacząłeś dawać jakieś kosmicznie długie, a po drugie - i tak > tylko ewka to czytała :-) no bo ewka czytac umie! To co ma sie umiejetnoscia nie pochwalic?! (tylko, cholerka, nie wiem , czy jak ewkolansik to co wyzej traktowac czy wrecz przeciwnie?) ewka_co_nie_wie_i_co_ona_teraz_zrobi Odpowiedz Link Zgłoś
jazzik Re: zbrzydło mi forum 22.05.03, 00:17 ireo napisał: > już. no i komu bedzie teraz paiha wierszyki pisala - nonowi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: runek Re: zbrzydło mi forum IP: *.zamek.gda.pl 22.05.03, 00:21 jej chyba tez zbrzydlo albo net odcieli Odpowiedz Link Zgłoś
paiha Urodziny IREO:) 22.05.03, 23:00 Ani jedno, ani drugie, Runku:), tylko w kalendarzu dnia Forum w zaden sposob nie chce sie zmiescic:) Podczytuje jednak czasem, stad moja obecnosc:), a ostatnio blogoslawie Fem za jej sprawozdania i drze na mysl, ze moglaby je zarzucic:) Paiha Odpowiedz Link Zgłoś
jazzik Re: Urodziny IREO:) 24.05.03, 22:12 paiha napisała: > > Ani jedno, ani drugie, Runku:), tylko w kalendarzu dnia Forum w zaden sposob > nie chce sie zmiescic:) Podczytuje jednak czasem, stad moja obecnosc:), a > ostatnio blogoslawie Fem za jej sprawozdania i drze na mysl, ze moglaby je > zarzucic:) > Paiha Kiedys juz ktos kalendarze swoje spalil nawet te pozolkle. Moze jest to jakis pomysl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smok_telesfor Re: zbrzydło mi forum IP: 217.20.199.* 22.05.03, 00:20 krzyżyk na droge smok_telesfor ps. fakt ze jest ostatnio nudnawe, ale tendencja musi sie odwrocic Odpowiedz Link Zgłoś
ireo Re: zbrzydło mi forum 22.05.03, 00:38 Gość portalu: smok_telesfor napisał(a): > krzyżyk na droge > smok_telesfor > ps. fakt ze jest ostatnio nudnawe, ale tendencja musi sie odwrocic Już się nie odwróci, bo nie żyje. Dwa krzyżyki. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: zbrzydło mi forum 22.05.03, 08:28 ireo napisał: > Już się nie odwróci, bo nie żyje. > Dwa krzyżyki. Taka diagnoza...? Runek polecał..dobrego lekarza Bruna..? Ireo..?..a Ty ?..nie walczysz o życie..? ..i co z Ciebie za lekarz..??? reanimować..trzeba..! do końca walczyć..!!! Ty już..powinieneś wiedzieć..co i jak z tym..? .."walkower"..z "krzyżykiem"..? ..i gdzie Te "wiewiórki" teraz skakać będą..? Odpowiedz Link Zgłoś
aba_jo Re: zbrzydło mi forum 22.05.03, 09:50 Masz rację ireo,forum zrobiło sie farsą,jest jak'Rozwód po amerykańsku' jest emocjonalnym wyciaganiem brudow , i nie ma tu miejsca na wyżyny intelektu.Jo.która .kamieniem nie rzuci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni_me Re: zbrzydło mi forum IP: *.u.mcnet.pl 22.05.03, 10:16 aba_jo napisała: > Masz rację ireo,forum zrobiło sie farsą,jest jak'Rozwód po amerykańsku' > jest emocjonalnym wyciaganiem brudow , > i nie ma tu miejsca na wyżyny intelektu.Jo.która .kamieniem nie rzuci. ooo zrobiło się??? teraz się zrobiło, a wcześniej to co, były tu wyżyny intelektu? Nie wydaje mi się. Wątki debilne były tu zawsze, wyżyn intelektu nie było nigdy, na szczęscie, bo to nie miejsce na nie. Było za to dużo humoru i trochę ciekawych dyskusji, które się zwykle rodziły z wyjątkowo głupich początków i zgadzam się ze smokiem, że ta nuda musi minąć. Sama wszak przetrwałam tu już kilka forumowych posuch. agni_me_bez_wyżyn_za_to_z_nadzieją Odpowiedz Link Zgłoś
runek Re: zbrzydło mi forum 22.05.03, 10:37 bo to daltego,że nie oglądacie tv. Nie ma wspólnych tematów. Dobrze,że chociaż słuchacie czasem muzyki i skaczecie po stronach www. Zawsze jest tak,że czasem jest bardziej nudno a potem mniej. Ja mogę przynajmniej powiedzieć,że sie starałem dać ireo jakiś impuls - w postaci tekstów pieśni tajemniczych. Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: zbrzydło mi forum 22.05.03, 10:52 osobiście usiłowałem zainteresować sznurkami, szczotkami, a nawet śmietnikami :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: zbrzydło mi forum IP: *.dip.t-dialin.net 22.05.03, 11:06 nonstop napisał: > osobiście usiłowałem zainteresować sznurkami, szczotkami, a nawet śmietnikami > :-)) > buchacha chaaaaaaaaaaaaaaaa:-)) non Odpowiedz Link Zgłoś
runek Re: zbrzydło mi forum 23.05.03, 08:22 nonstop napisał: > osobiście usiłowałem zainteresować sznurkami, szczotkami, a nawet śmietnikami > :-)) > żle go odczytałeś. Pamiętam,że wspominał coś o torebkach. Odpowiedz Link Zgłoś
migotka_jedyna Re: zbrzydło mi forum 22.05.03, 11:09 Jeżeli ja, migotka, wpisuję się tu, to znaczy, że sprawa jest poważna; nie zwykłam zabierać głosu za często, choć śledzę większość, nie mówiąc już o jednej znanej mi osobie, dla której dzień bez forum jest dniem straconym. Warto tu zaglądać, kurna, warto. Więc ireo, patrz na moje usta (z oprychami!): nie umieraj nam całkiem, może to być tylko chwilowe, taka mała śmierć, powiedzmy, kliniczna, oki? migo_z_pracy_co_wyczynem_jest_nie_lada Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: zbrzydło mi forum 22.05.03, 11:53 migo, ireo pisał, że mu zbrzydło, a nie, że nie będzie dopisywał :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mea Re: zbrzydło mi forum 22.05.03, 12:33 ireo napisał: > już. co to, to nie>:( juz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binka Re: zbrzydło mi forum IP: *.gdynia.mm.pl 22.05.03, 18:20 widzisz ireo ile osób cie kocha??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc_abc Re: pokochalam Forum , ale odchodze ..buska:)) IP: *.hfx.eastlink.ca 22.05.03, 19:15 Drogi Ireo: Przedwszystkim, smutna wiadomosc poleciala w kraje, ze masz jakies obrzydzenia ostatnio :)). Ja tez nie lubie kapusty gotowanej, na przyklad :), ale nie wybrzydzaj za duzo :)), tylko bierz co daja dzis na kolacje :)). Od dawna zauwazylam, ze sam piszesz tylko po cieniutkiej linijeczce, wiekszosc to pojedyncze slowka jak : juz or po co ?. Napisz ciekawy artykul, przeciez masz swietny dar wrodzony wraz ze swoja intelig-intelektualnoscia nabyta i zaskocz chociazby mnie, bo ja juz zaraz tez odchodze....ale bynajmniej mnie nic tu na forum nie zbrzydlo, wrecz przeciwnie, znalazlam swietne tematy do swojej ksiazki. Przy tej okazji chcialabym podziekowac wszystkim za niesamowite wyobraznie i szpan, nowe prospekty i najdziwniejsze ludzkie reakcje, jak i ciete odpowiedzi przeplatane z humorem. Brawa dla Was...forumowicze!. :-) Ponadto chcialabym nadmienic, ze nigdy nie mialam jakiejkolwiek tentencji, azeby Kogos urazic, w swych "goopiawych" homorystycznych wierszykach, jezeli tak wyszlo kiedykolwiek, to sorry - serdecznie przepraszam - loving abc_abc *(gwoli wyjasnienia :)) P.S. Na czatcie nie bywam, poniewaz jestem tak skromna, malomowna i wstydliwa, ze nie moglabym rozwinac wogole swoich skrzydel, bo wydaje mnie sie, ze to jak bliska rozmowa, a forum to jak pisanie ksiazek czy artykulow:)) i na dodatek te smieszne those razzle-dazzle jigsaw puzzles (skladanki-cacanki), ktore nawet pokochalam, i bede je uzywac jako dodatek do swojej pracy. ** ( na momencik jeszcze) P.S.Mam tez nadzieje, ze ten post powinien pobyc rekord, wkrotce , choc mam znow obawy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binka Re: pokochalam Forum , ale odchodze ..buska:)) IP: *.gdynia.mm.pl 22.05.03, 20:29 ja ciebie tez:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kleszczo Ireo obrzydlo ... 22.05.03, 21:24 Ireo, ale czy odruchy wymiotne tez sie pojawily? Czy na razie tylko grymas na twarzy? Zreszta ... ireo ... pa Kleszczo --- "Gdy orly milknal zaczynaja jazgota papugi." Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: pokochalam Forum , ale odchodze ..buska:)) 23.05.03, 18:08 Gość portalu: abc_abc napisał(a): > Ponadto chcialabym nadmienic, ze nigdy nie mialam jakiejkolwiek tentencji, > azeby Kogos urazic, w swych "goopiawych" homorystycznych wierszykach, jezeli > tak wyszlo kiedykolwiek, to sorry - serdecznie przepraszam - loving abc_abc > bliska rozmowa, a forum to jak pisanie ksiazek czy artykulow:)) abc z pieca spadło? ...nie...!!! bez..abc..!!!..nie da się pisać literek:((( za konwalie..urszulka_ma_dla_abc www2.gazeta.pl/im/838/m838664.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dragonetka zbrzydlo mi forum, napisal ireo, IP: *.noname.net.icm.edu.pl 23.05.03, 14:24 i konsekwentnie wdal sie na tymze forum w polemike;) Oj, guys, narkomanowi tez czasem hera brzydnie, ale ciagnie dalej;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ireo Re: zbrzydlo mi forum, napisal 23.05.03, 16:34 Gość portalu: dragonetka napisał(a): > i konsekwentnie wdal sie na tymze forum w polemike;) Oj, guys, narkomanowi > tez czasem hera brzydnie, ale ciagnie dalej;))))))) hera nie brzydnie nigdy. (binka, łatwo jest kochać kogoś, kogo się nie zna :-) 'gazetowej' skrzynki na wszelki wypadek jeszcze nie kasuję. pa pa, WSZYSCY! i. Odpowiedz Link Zgłoś
tylko_chwila Re: zbrzydlo mi forum 24.05.03, 10:53 ireo :o) nie Ty pierwszy, a i nie ostatni dochodzisz do podobnych wnioskow zycze pogody ducha! i_nie_tylko_chwilowo_:o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dragonetka-aleGafa o, jezu, hera, przepraszam!!! IP: 193.0.110.* 25.05.03, 19:20 ireo napisał: > Gość portalu: dragonetka napisał(a): > > i konsekwentnie wdal sie na tymze forum w polemike;) Oj, guys, narkomano > wi > > tez czasem hera brzydnie, ale ciagnie dalej;))))))) > > > hera nie brzydnie nigdy. Herunia, i m sorry!!!!!!!!! ;))))))))) > (binka, łatwo jest kochać kogoś, kogo się nie zna :-) > 'gazetowej' skrzynki na wszelki wypadek jeszcze nie kasuję. > pa pa, WSZYSCY! > i. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hera Re: o, jezu, hera, przepraszam!!! IP: *.biaman.pl 25.06.03, 23:47 Drago, kochana ależ niby nie ma za co. ;-) Mam nadzieję, że się jakoś pozbieram...;-) Skoro Merfik nie rzucił się dzisiaj z wieżowca, tragedii jakby nie ma. Tylko wykreślić "jezu" i będzie gites. Pozdro i buziaki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anais Re: zbrzydło mi forum IP: *.echostar.pl 23.05.03, 16:46 mi już dawno ireo....... a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew_ Re: zbrzydło mi forum IP: *.proxy.aol.com 23.05.03, 20:17 Ja bym zaproponowal zeby jakas firma zajela sie produkcja Ireowych popiersi ...zbyt bylby murowany:)..tyle milych ,cieplych wielbicielek:)..i mialby bo nareszcie do kogo wzdychac:) Odpowiedz Link Zgłoś
fresca Re: zbrzydło mi forum 23.05.03, 21:11 nieeee, no to foruum jest faaajne (co nie znaczy ze ciekawe;) niezly material rozrywkowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binka re:ireo IP: *.gdynia.mm.pl 24.05.03, 19:49 wiem ireo-to tylko zabawa w słowa a nie treść prawdziwa,choć chęć treści jest,jesli chodzi o znajomych czatowych. w miłość wirtualną nie wierzę.ona musi byc z krwi i kości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senka Re: zbrzydło mi forum IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 24.05.03, 23:26 a mi nie bo tak rzadko zaglądam:) :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hera Re: zbrzydło mi forum IP: *.biaman.pl 25.06.03, 23:38 Senka ale masz fajo adresik ;-) Cmokkk Odpowiedz Link Zgłoś
feministka0.75 Re: zbrzydło mi forum 26.05.03, 18:39 Ale nie rób mi tego :-(( A komu jam będę dokuczała? Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: zbrzydło mi forum 27.05.03, 23:59 ireo napisał: > już. zastanawiam się..czy nie miałeś racji.. takie tam..walki na kisiel.. można zawsze potraktować żartem.. ale tyle brudu...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sliMacowski Re: zbrzydlo mi forum IP: *.vip.com.pl 26.06.03, 09:49 Zbrzydlo mi forum... WIadomo dlaczego ale chyba tez bo wakacje...tematuff egzystencjalnych mniej, mniej juz sie ludzie klóca, nikt nikogo juz nie zostawia, nikt juz swch spraw osobistych na forum nie roztrzonsa...no nuda..nuda...no i sezon ogorkowy...i jakos tak wszystko sie rozlazlo... aa...no i NOn wyprzystojnial, nie ma sie co do niego co czepiac... Odpowiedz Link Zgłoś
mimika Re: zbrzydło mi forum 26.06.03, 16:16 znaczy ireo, że piszesz gdzie indziej?...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkamil Re: zbrzydło mi forum IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 27.06.03, 10:25 O! Mimi :) Odpowiedz Link Zgłoś