Gość: binka Re: przypowieść o żabce IP: *.gdynia.mm.pl 27.05.03, 08:18 fem-ty chyba masz kłopoty ze snem-zeby taaak rano tu być?! albo daleko do pracy dojeżdżasz. a tak w ogóle to ciąg dalszy będzie?czy to już koniec? miłego dnia;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: przypowieść o żabce 27.05.03, 09:53 czy zbieznosc nazwisk jest przypadkowa?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m2j Re: przypowieść o żabce IP: *.teleton.pl 27.05.03, 09:56 oj czasem role sie odwracają Odpowiedz Link Zgłoś
jonit77 przypowieść o żabce ,tudzież innych zwierzętach 27.05.03, 15:13 Lew zwolal wszystkie zwierzeta z lasu na walne zebranie. - Zebrałem was - oznajmił - zeby wprowadzic zupelnie nowy podzial. Od dzis nie bedzie zwierzat slabych i mocnych, sprytnych i glupich, lepszych i gorszych. Prosze, zeby po prawej stronie stanely wszystkie zwierzeta piekne, zgrabne, wysmukle, a po lewej te, ktore moze nie sa ladne, ale za to sa kolezenskie, mile i dowcipne. Zwierzeta zaczely przechodzic jedne na prawo, drugie na lewo. Na srodku zostala tylko zaba. Lew pyta ja, dlaczego nie dolaczyla do zadnej z grup. - No, przeciez sie nie rozerwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: przypowieść o żabce IP: *.e-lider.pl 27.05.03, 15:42 oui, ja popular jestem, wim. ale zapedow biblijnych ni mam, wiec przypowiesci se darujta:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binka Re: przypowieść o żabce IP: *.gdynia.mm.pl 27.05.03, 15:51 są różne biblijne zapędy które na pewno masz;-))) hihihi Odpowiedz Link Zgłoś