Gość: trusia IP: 141.46.230.* 23.07.03, 20:33 Hej Czatusie! Poszukuje mapy Niemiec na internecie. Nic ciekawego narazie nie znalazlam. Moze ktos z was zna jakas fajna stronke? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trex-dobry:-) Re: mapa Niemiec IP: *.dip.t-dialin.net 24.07.03, 12:19 Gość portalu: trusia napisał(a): > Hej Czatusie! > Poszukuje mapy Niemiec na internecie. Nic ciekawego narazie nie znalazlam. > Moze ktos z was zna jakas fajna stronke? Pozdrawiam map 24.de tutaj masz cala Europe mozesz wyszukiwac adresy, trasy itd..wersja wieloje zyczna bez polskiego:-)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
runek Re: mapa Niemiec 24.07.03, 13:30 Gość portalu: trex-dobry:-) napisał(a): > Gość portalu: trusia napisał(a): > > > Hej Czatusie! > > Poszukuje mapy Niemiec na internecie. Nic ciekawego narazie nie znalazlam. > > > Moze ktos z was zna jakas fajna stronke? Pozdrawiam > > map 24.de > > tutaj masz cala Europe mozesz wyszukiwac adresy, trasy itd..wersja wieloje > zyczna bez polskiego:-)))))))))))))) i to ma być fajna stronka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: mapa Niemiec IP: *.dip.t-dialin.net 24.07.03, 16:40 runek napisał: > Gość portalu: trex-dobry:-) napisał(a): > > > Gość portalu: trusia napisał(a): > > > > > Hej Czatusie! > > > Poszukuje mapy Niemiec na internecie. Nic ciekawego narazie nie znala > zlam. > > > > > Moze ktos z was zna jakas fajna stronke? Pozdrawiam > > > > map 24.de > > > > tutaj masz cala Europe mozesz wyszukiwac adresy, trasy itd..wersja wieloje > > zyczna bez polskiego:-)))))))))))))) > i to ma być fajna stronka ? runek..to nie jest fajna stronka do ogladania....... ale bardzo przydatna do znajdywania konkretnych adresow drog dojazdow planowania tras itd.... no do ogladania nie:-)) ale Ty ogladasz chyba misia, albo swierszczyk:-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smok_telesfor Re: mapa Niemiec IP: 62.65.141.* 24.07.03, 15:20 www.mapquest.de i wszystko jasne smok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smok_telesfor Re: mapa Niemiec IP: 62.65.141.* 24.07.03, 15:21 aha, i nie jestem żadną CZATUSIĄ smok_czatuś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trusia Re: mapa Niemiec IP: 141.46.230.* 24.07.03, 21:14 Dzieki za pomoc, juz znam sie troche lepiej na geografii Niemiec :)) Jakby ktos chcial jeszcze jakas mapke, to znalazlam: www.viamichelin.com Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jazzik Re: mapa Niemiec 24.07.03, 22:29 Gość portalu: trusia napisał(a): > Hej Czatusie! > Poszukuje mapy Niemiec na internecie. Nic ciekawego narazie nie znalazlam. > Moze ktos z was zna jakas fajna stronke? Pozdrawiam www.lib.utexas.edu/maps/germany.html - Zobacz tez tutaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEN Re: mapa Niemiec IP: *.proxy.aol.com 29.07.03, 19:21 Gość portalu: trusia napisał(a): > Hej Czatusie! > Poszukuje mapy Niemiec na internecie. Nic ciekawego narazie nie znalazlam. > Moze ktos z was zna jakas fajna stronke? Pozdrawiam mysle ze sie do mnie nie wybierasz TEN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trusia Re: mapa Niemiec IP: 141.46.230.* 31.07.03, 20:14 TEN, zgadles - nie wybieram sie do Ciebie. No chyba ze mieszkasz w tym miescie, do ktorego sie wybieram ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEN Re: mapa Niemiec IP: *.proxy.aol.com 31.07.03, 20:31 Gość portalu: trusia napisał(a): > TEN, zgadles - nie wybieram sie do Ciebie. > > No chyba ze mieszkasz w tym miescie, do ktorego sie wybieram ;) > > Pozdrawiam Jakie miasto jedziesz TEN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEN Re: mapa Niemiec IP: *.proxy.aol.com 31.07.03, 20:31 Gość portalu: trusia napisał(a): > TEN, zgadles - nie wybieram sie do Ciebie. > > No chyba ze mieszkasz w tym miescie, do ktorego sie wybieram ;) > > Pozdrawiam MOZE SIE spotkamy ? ten Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trusia Re: mapa Niemiec IP: 141.46.230.* 01.08.03, 19:06 Jestem pewna, ze ta okolica, do ktorej sie wybieram to zupelnie nie Twoje tereny. Tak mi podpowiada moja intuicja ;) Ty pewnie z polnocy, a ja na poludnie...No i sie nie spotkamy... Moze innym razem :) Pozdrowiania dla wszystkich, ktorzy mnie jeszcze z czata pamietaja :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEN Re: mapa Niemiec IP: *.proxy.aol.com 04.08.03, 21:05 Gość portalu: trusia napisał(a): > Jestem pewna, ze ta okolica, do ktorej sie wybieram to zupelnie nie Twoje > tereny. Tak mi podpowiada moja intuicja ;) > Ty pewnie z polnocy, a ja na poludnie...No i sie nie spotkamy... > Moze innym razem :) > > Pozdrowiania dla wszystkich, ktorzy mnie jeszcze z czata pamietaja :))) trusia zebym wiedzial gdzie jest polnoc to bym ci odpowiedzial mow kla text jaka miejscowosc jedziesz? TEN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trusia Re: mapa Niemiec IP: 141.46.230.* 05.08.03, 20:21 z mapy wynika ze jade gdzies miedzy Kaiserslautern a Karlsruhe, kolo Landau. to jakas mala miescina. zobaczymy, moze uda mi sie tam dotrzec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten Re: mapa Niemiec IP: *.proxy.aol.com 06.08.03, 16:58 Gość portalu: trusia napisał(a): > z mapy wynika ze jade gdzies miedzy Kaiserslautern a Karlsruhe, kolo Landau. > to jakas mala miescina. zobaczymy, moze uda mi sie tam dotrzec... kiedy tam jedziesz? i kto jedzie z toba? TEN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trusia Re: mapa Niemiec IP: 141.46.230.* 06.08.03, 17:21 po 15.08 sama jade, odwazna jestem:))) a co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara112 Re: mapa Niemiec IP: *.mirsk.sdi.tpnet.pl 06.08.03, 20:44 droga trusiu ,wracaj do domu ! bo twoja biedna sarcia umiera z tesknoty za tob. zostawilas mnie tu sama , biedna i kontuzjowna...:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trusia Re: mapa Niemiec IP: 141.46.230.* 06.08.03, 20:46 biedna sarciu, trzymaj sie! nie daj sie kontuzjom!! jak przyjade to pojdziemy w gory: )) ...albo pojedziemy do warszawy, co? buziaki :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara112 Re: mapa Niemiec IP: *.mirsk.sdi.tpnet.pl 06.08.03, 20:59 przyjezdzajjj!!!!!!!!!!! i to natychmiast!!!!!!! ja juz nawet nie pamietam jak ty wygladasz!!!!!!! ja chcem w gory !!!! i do wawy tez!!!! i wogole wszedzie , ale tylko z toba :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten Re: mapa Niemiec IP: *.proxy.aol.com 06.08.03, 21:25 Gość portalu: trusia napisał(a): > po 15.08 sama jade, odwazna jestem:))) > a co? SAMOCHODEM OSOBOWEM? TEN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trusia Re: mapa Niemiec IP: 141.46.230.* 06.08.03, 21:40 nie samochodem, pociagiem. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEN Re: mapa Niemiec IP: *.proxy.aol.com 07.08.03, 17:04 Gość portalu: trusia napisał(a): > nie samochodem, pociagiem. :))) do kogo ty tam jedziesz ? rodzina? znajomi? chlopak ? albo cos innego ? napisz TEN > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trusia Re: mapa Niemiec IP: 141.46.230.* 07.08.03, 20:47 hihihi, Ten, a czemu chcesz to wszystko wiedziec? studiuje sobie w niemczech i wlasnie niedlugo zaczynam wakacje, wiec sobie troche chce pojezdzic. jade w odwiedziny, a moze troche popracuje...zobaczymy pozdrawiam trusia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEN Re: mapa Niemiec IP: *.kmg.com 10.08.03, 06:06 Gość portalu: trusia napisał(a): > hihihi, Ten, a czemu chcesz to wszystko wiedziec? > studiuje sobie w niemczech i wlasnie niedlugo zaczynam wakacje, wiec sobie > troche chce pojezdzic. jade w odwiedziny, a moze troche popracuje...zobaczymy > pozdrawiam > trusia myslalem ze wniemczech nie ma pracy ? jak przyjedziesz do germanskich, daj znac jak bedziesz na miejscu co ty studiujesz wtych niemczech? pamiezaj z szkoly nie ma kassy TEN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trusia Re: mapa Niemiec IP: 141.46.230.* 10.08.03, 21:05 TEN, a ty skad jestes? Chyba ja cie teraz musze za jezyk troche pociagnac... Miejsce zamieszkania, stan cywilny, numer kolnierzyka i stan konta...i co tam jeszcze chcesz podac, to podaj. :)) papa A prace to sobie jakas i tak znajde. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEN Re: mapa Niemiec IP: *.proxy.aol.com 11.08.03, 16:29 Gość portalu: trusia napisał(a): > TEN, a ty skad jestes? Chyba ja cie teraz musze za jezyk troche pociagnac... > Miejsce zamieszkania, stan cywilny, numer kolnierzyka i stan konta...i co tam > jeszcze chcesz podac, to podaj. :)) > papa > > A prace to sobie jakas i tak znajde. :)) JA JESTEM Z DÜSSELDORF WOLNY JAK PING PONG KONTO PRZECIAGNIETE JAKO CO CHESZ PRACOWAC? I JAK DLUGO? DAJ ZNAC JAK BEDZIESZ NA MIEJSCU TEN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trusia Re: mapa Niemiec IP: 141.46.230.* 11.08.03, 21:34 hehe, bylam w Düsseldorf jakies 3 tygodnie temu, szkoda ze nie wiedzialam ze tam mieszkasz. w sobote zaczynam wakacje, mam wolne do pazdziernika. nie wiem jak dlugo zostane pod francuska granica. jak bede pracowac, to zostane tam do konca wrzesnia. pozdrowienia trusia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten Re: mapa Niemiec IP: *.kmg.com 11.08.03, 22:43 Gość portalu: trusia napisał(a): > hehe, bylam w Düsseldorf jakies 3 tygodnie temu, szkoda ze nie wiedzialam ze > tam mieszkasz. > w sobote zaczynam wakacje, mam wolne do pazdziernika. nie wiem jak dlugo > zostane pod francuska granica. jak bede pracowac, to zostane tam do konca > wrzesnia. > pozdrowienia > trusia daj znac jak bedziesz pod francuska granica i gdzie dokladnie pod francuska granica TEN Odpowiedz Link Zgłoś