Gość: leeo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.03, 20:24 uwazajcie, lataja virusy w powietrzu, mnie jeden dorwal ;)) wygrywa po wskazaniach termometera 38 : 2 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orissa Re: 38 :.2 02.09.03, 20:40 Gość portalu: leeo napisał(a): > uwazajcie, lataja virusy w powietrzu, mnie jeden dorwal ;)) wygrywa po > wskazaniach termometera 38 : 2 Leeo witaj w klubie, niedługo do Ciebie dołaczę, jestem tylko o parę kresek gorsza hihi ;))) Zdrowiej prędziutko bo Nygus nie może się doczekać aby się pochwalić jak urósł i jaki się pieszczoch zrobił :))) Pozdrawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [_]> Re: 38 :.2 IP: *.espol.com.pl 02.09.03, 20:55 Ja tam jestem zdrowy czego i wam zycze :-)))))))) (zaparzcie sobie ziółek w kubeczku) hy hy hy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leeo Re: 38 :.2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.03, 22:24 orissss My to sie zawsze zgramy :))) tak sobie pomyslalem ze jedynym naprawde wolnym i bezstresoo dzien to sobota :)) trza tylko wybrac ktora ;)) pozdrawiam i sie wygrzej ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: 38 :.2 02.09.03, 22:35 Gość portalu: leeo napisał(a): > orissss My to sie zawsze zgramy :))) tak sobie pomyslalem ze jedynym naprawde > wolnym i bezstresoo dzien to sobota :)) trza tylko wybrac ktora ;)) Jeśli się zdążysz wykurować to ta sobota a jak nie to następna :) > pozdrawiam > i sie wygrzej ;)) Nie ma czasu się wygrzewać hihi, i tak musze codziennie przed ósmą do szkoły śmigać :) Pozdrówka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margit Re: 38 :.2 IP: *.stacje.agora.pl 03.09.03, 15:34 a bylo pojechac tam gdzie zimno, to byscie sie w saunie wygrzeli i sobie od razu wszystkie wiurasy wytlukli; zdrowiejcie robaczki, bo to ffsstyt tak w lato chorowac hyhy hipek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binka Re: 38 :.2 IP: *.gdynia.mm.pl 03.09.03, 19:06 Gość portalu: margit napisał(a): > a bylo pojechac tam gdzie zimno, to byscie sie w saunie wygrzeli i sobie od > razu wszystkie wiurasy wytlukli; zdrowiejcie robaczki, bo to ffsstyt tak w lato > > chorowac hyhy > hipek jakie lato margitku? i gdzie? u mnie jesień:-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margit Re: 38 :.2 IP: *.orasoft.pl 04.09.03, 00:26 ojjjj binka, ty to zawsze gdzies poleziesz gdzie nawet pory roku sie kalendarza nie trzymajo! ;-) a nie bylo to sie hipkowej spodnicy trzymac?!? [co ja plete, hipki nie majo spodnic] hipek :)) Odpowiedz Link Zgłoś
from_emily Re: 38 :.2 03.09.03, 01:00 Gość portalu: leeo napisał(a): > uwazajcie, lataja virusy w powietrzu, mnie jeden dorwal ;)) wygrywa po > wskazaniach termometera 38 : 2 infekcja organizmu i spokój na zewnątrz w powietrzu wirusy, ale zainfekowane ciało od środka gnie,obumiera,mierzi. to wszystko wewnątrz na zewnątrz cisza 'panującej ciszy nie zmąci żaden dziwięk bo nie może być żadnego dziwięku na dnie głębokiego zimnego oceanu' Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: 38 :.2 03.09.03, 23:56 witaminki witaminki dla chłopczyka i dziewczynki..:))) Orissa..Leoo..zdróweczka życzę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oldpiernik Re: 38 :.2 IP: 151.92.176.* 04.09.03, 08:56 co to za wirusy? leo, ja mam taki powakacyjny syndrom co roku zaczynam sie martwic dopiero, ajk mi całkiem termostat wywali od 35 lata do 40, to jest huśtawka .. i tego Ci nie życzę... imbirem wirusa, imbirem pozdro OLDPIERNIK Odpowiedz Link Zgłoś
jonit77 Re: 38 :.2 04.09.03, 16:44 Gość portalu: oldpiernik napisał(a): > > imbirem wirusa, imbirem no tak piernik do wszystkiego imbiru by dodał :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leeo 37:3 IP: *.volta.net.pl 05.09.03, 07:33 lepiej !! lepiej !! to chyba ten imbir :))) Odpowiedz Link Zgłoś