urszulka_ma Re: poezja poranna 26.09.03, 14:42 Binko upijaj się, więc z nami.. Czy świeżym piwem z pianką..? Czy też literackimi słowami..? Niech każdy się dobrze bawi..:))) Upijmy się wszyscy murem... niech forum śpiewa wspólnym chórem.. zabawy niech trwa chwila.. i wszystkie waśni rozmywa..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binka Re: poezja poranna IP: *.gdynia.mm.pl 26.09.03, 15:35 no to siem upijem piwem z pianką ula;-))))))))))))twoje zdrwoie i wsiech;-)) zabex-widziałeś film "starsi ,zgryzliwi tetrycy"? czy jakos tak;-)))tak mi sie skojarzyłeś z nimi po swojej wypowiedzi;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: poezja poranna IP: *.e-lider.pl 26.09.03, 16:56 ogladam jeno filmy przyrodnicze puchalskiego. o rodzinie, rzecz jasna:) Odpowiedz Link Zgłoś
loop_ Re: poezja poranna 26.09.03, 17:31 nie wiersz nie bede pisal wierszy nie bede myslal duzo kazdy i ten najpierwszy wers pozostawie muzom natchnienia u mnie wcale nie ma i nie bylo ale sie nie odwale bede tak pisal to rymlo poezja we mnie przesiaka wchlaniam ja szybko jak gabka jak do ciasta i woda i maka oplata mnie siec pajaka zdawalo sie ze poeta nie bede nigdy wysmienitym zdawalo sie ze moneta nie brzeknie nikt przy tym lecz nagle zjawil sie sponsor bogaty czlowiek a jusci przyniosl mi wina gosior i widac juz mnie nie pusci trzesie mna wena przemozna zla i wszechstronna rzadza mysl jednak naszla pobozna by przestac zatrowac bez konca mogloby mlode dziecie przeczytac tresci co pisze jezdciec obledny mogloby uczyc zycia sie chwytac od wariata co w slowa oszczedny Pozdrawiam. loop_ Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Re: poezja poranna 26.09.03, 17:51 Przepraszam, ale żądza to takie piękne słowo:)))..błagam ,nie przez RZ:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binka Re: poezja poranna IP: *.gdynia.mm.pl 26.09.03, 20:49 to mi sie przypomniała taka piosenka Potemu aaaaaaaaaa juz jest wiosna juz jest wiosna aaaaaaaaaa kwitną bzy kwitną bzy aaaaaaaaaaaa kwiatki rosną kwiatki rosną aaaaaaaaaaaaaaaa- głupie nie? ładna ta piosenka tylko jakaś taka............ itd Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: poezja poranna 27.09.03, 00:39 Gość portalu: binka napisał(a): > to mi sie przypomniała taka piosenka Potemu > aaaaaaaaaa juz jest wiosna juz jest wiosna > aaaaaaaaaa kwitną bzy kwitną bzy > aaaaaaaaaaaa kwiatki rosną kwiatki rosną > aaaaaaaaaaaaaaaa- głupie nie? > ładna ta piosenka tylko jakaś taka............ > itd jakie tam głupie..:)))..chyba sobie zatańczę:)))lalalalalaaa:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: poezja poranna..do touli.. 26.09.03, 20:59 toulaa napisała: > Przepraszam, ale żądza to takie piękne słowo:)))..błagam ,nie przez RZ:))) To ja też przepraszam..ale..błagam:))) Upijasz się żądzą poprawiania? ...i w kącie stawiania.. cóż że czasem się zdarzy.. mały byczek wśród marzeń..? słowo..żądza jest jak mrok czarny.. wcale nam w nim nie do twarzy.. słowo rządzą..tu nie obowiązuje.. tu każdy pisze to co ma w rozumie i co mu serce dyktuje.. i nie czeka na touli dwóje.. Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Re: poezja poranna..do touli.. 26.09.03, 22:35 ok,pardon,pardon Pozdrawiam..Naczelna Korektorka Czatowa:)))) P.S. Nawet w chwilach żądz i namiętnosci:)))nie zapominajmy o ortografii i naszym pięknym języku, by mógł wyrazić wszystko, co pomyśli głowa...i poczuje serce:))M. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: poezja poranna..do touli.. 27.09.03, 00:20 toulaa napisała: ok,pardon,pardon Pozdrawiam..Naczelna Korektorka Czatowa:)))) P.S. Nawet w chwilach żądz i namiętnosci:)))nie zapominajmy o ortografii i naszym pięknym języku, by mógł wyrazić wszystko, co pomyśli głowa...i poczuje serce:))M. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Dla loopa.. 27.09.03, 00:36 Upij się ze mną wierszami.. nie strzelaj jednak bykami.. bo widzisz jaka afera.. urosła z takiego zera..! Ale nie martw się tym mocno.. wszak czasami inne nami siły rządzą.. Upij się ze mną na wesoło.. niech nie będzie smutne Twoje czoło.. wiersz własny napisałeś swoje myśli w nim zawarłeś.. pozdrawiam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
loop_ Re: Dla loopa.. 28.09.03, 16:24 Dziekuje w pospiechu! Caluje bez oddechu! :) loop_ Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: poezja..tęczowa..dla wszystkich.. 27.09.03, 00:45 Zawsze coś piszę własnego..ale teraz..tak jakoś chciałabym Wam coś zacytować..fragment..zadedykować.. "Od kolebki biegła za mną Czarodziejska baśń tęczowa I szeptała wciąż do ucha Melodyjne zaklęć słowa. Urodzona nad wieczorem Z cichych gawęd mych piastunek, Spała ze mną, na mych ustach Kładąc we śnie pocałunek. I budziła się wraz ze mną, I wraz ze mną ciągle rosła, I z kołyski na swych skrzydłach W jakiś dziwny świat mnie niosła... Ponad morza purpurowe, Ponad srebrne niosła rzeki, Po zwodzonym moście tęczy W cudowności świat daleki... Otworzyła mi zaklęciem Brylantowy w skałach parów I wkroczyłem raz na zawsze W kraj olbrzymów, widm i czarów. I zamknęły za mną wrota Jakieś wróżki czy boginie, Więc na całą życia kolej Szedłem błądzić w tej krainie. W tej krainie, w której wszystko Ożywioną bierze postać, W której każdy głaz ma duszę I człowiekiem pragnie zostać..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: poezja poranna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.03, 07:21 upij sie ze mną! działnie na zewnątrz na półce złóż wyjdź z łóżka nogą jedną jak mamy pić ,to już! Odpowiedz Link Zgłoś
from_emily Re: poezja poranna 27.09.03, 07:45 upij się ze mną wszystko było ok wczoraj dziś ciała znieść sie nie mogą wypij to jedno nas pojedna Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: poezja poranna 29.09.03, 12:11 Upij się ze mną w citibanku, na marmurowym blacie legnij, a potem pomyśl o kochanku, i go do swojej woli nagnij" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_a_m Re: poezja poranna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.03, 13:16 Upij się ze mną w poniedziałek, od rana zacznij ze mną chlać. I pijmy tak przez tydzień cały, aż do bełkotu, twoja mać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: poezja poranna IP: *.e-lider.pl 29.09.03, 13:30 pij ze mna codzien, w pracy i domu a kapsle sprzedamy w skupie zlomu. od upicia sie ze mna nie odwyknij, a gdy odwykniesz, choc mnie bzyknij :) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: poezja poranna 29.09.03, 13:30 Nie może się tak kończyć mowa.. całego tygodnia upijania.. Wszak nas czeka chwilka wolna.. wesołego nowego chlania..! więc.. ..upij się ze mną tańczącą tęczą.. świat cały będzie kolorowy.. niech nas szarości już nie męczą.. pójdziemy w las purpurowy..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota.11 Re: poezja poranna IP: 217.8.166.* 29.09.03, 16:12 upij sie ze mna glupim gadaniem chodzeniem w kolko, nienarzekaniem upij sie ze mna tak na wariata a noc ciemna zostanie dla kata Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: poezja poranna 29.09.03, 16:58 „Upij się ze mną w Barcelonie, niech będzie nawet inny kraj, zmyl wszystkie męża złe pogonie, tylko się z zabą nie upijaj!” hyhy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_a_m Re: poezja poranna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.03, 16:54 Upij się ze mną w tanim barze. Na flaszkę czystej zaproś mnie... Potem mnie weź na trotuarze- bo sie po czystej miło gnę... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oldpiernik poezyj poranny IP: *.visp.energis.pl 29.09.03, 17:24 Upij się sama. Ja nie mogę... Wszak upojony jestem już... Ranną poezją, czatu smogiem I dławi trochę forum kurz... Lecz co się stało, to się stało. I dalej niech się staje, niech Wciąż upojony wołam: Mało! Choć nałóg ten to także grzech. Coż, w grafomanów świetnym cechu Swe miejsce także pragnę mieć, Gdy wśród rozlicznych achów, echów, Swoje tęsknoty puszczam w sieć... Upij się ze mną bez powodu. I bez pośpiechu upij się... Nie sprawię wtedy Ci zawodu... i dokąd zechcesz wezmę Cię... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: poezyj poranny 29.09.03, 17:33 Upij się ze mną i zostań fanem pastisu smaku prosto z Provence lecz jeszcze lepiej, badź grafomanem i żadnych do mię nie chowaj ans" hih Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: poezja poranna 29.09.03, 17:27 Upij się ze mną w starym Bombaju, arakiem słodkim niczym miód, potem Cię w pustym wezmę tramwaju, by poczuć siłę Twych boskich ud" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_a_m Re: poezja poranna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.03, 18:11 Upij się ze mna nic nie mówiąc. Nie chcąc nic wiedziec o mnie - pij! Bo w winie można - słowa gubiąc- poznać mnie, jak nie poznał nikt... Odpowiedz Link Zgłoś
kanarek2 Rachela, wiec zyjesz?;-) 29.09.03, 18:41 upij sie ze mna mgla jesienna razem zegnajmy klucze kaczek - ciemne figury ulotnych znaczen - w blekicie nad poranna Brenna sciskam;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: private.dancer (z dedykacja...) IP: *.supernet.com.pl 29.09.03, 19:07 Upij sie ze mna swoim smutkiem, wypłacz mi wszystkie swoje łzy, pozniej zabiore Cie na łódke, wyśnimy nasze wspólne sny. Odpowiedz Link Zgłoś
from_emily Re: poezja poranna 29.09.03, 19:17 upij sie samotnie gdy wypić z kim nie masz już niech krople deszczu pukają w oknie przyszedłeś ?to kapie deszczu strug_(a) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: poezja poranna 29.09.03, 19:17 Upij się ze mną..i śpiewaj.. niech nam szumią drzewa.. niech pod stopami.. ścielą się dywanami.. litery wierszy zamaszyście jak jesieni złociste liście.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_a_m Re: poezja poranna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 09:04 Upij się ze mną na balkonie. Ja wino tu, Ty wino tam... Kilka słów miłych w telefonie za wszystko niech wystarczy nam. Odpowiedz Link Zgłoś
freya Re: poezja poranna 30.09.03, 09:20 Upij się ze mną na mych włościach, I weź mnie całą pod tą hoyą. Choć znikniesz potem znów w ciemnościach, Będę i i tak na zawsze Twoją. Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: poezja poranna 30.09.03, 09:27 "Upij się ze mną na tarasie, balkony wszelkie zostaw precz, zrób tak, inaczej wręcz nie da się, mocą tequili dać sobie w łeb." hih Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k-s Re: poezja poranna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 09:37 Upij się ze mną myśli treścią One są wspólne obu głowom, A nasze ciała ciągle tęsknią I tęsknić będą wciąż na nowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota.11 Re: poezja poranna IP: 217.8.166.* 30.09.03, 09:46 Upij się ze mną mym spokojem I bądz potulny jak baranek Na mojej piersi oprzyj głowę A łapę zabierz z mych kolanek. Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Re: poezja poranna 30.09.03, 09:55 Upij się ze mną, patrząc w oczy, całując włosy, szyję, usta, pragnienie jeszcze ciała toczy, ale butelka jest już pusta. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota.11 Re: poezja poranna IP: 217.8.166.* 30.09.03, 09:54 Upij sie ze mną kawą czarną z rana W deszczowy, smutkiem rozpoczety dzień Otul mnie siłą, mów mi żem kochana I życie moje w ciepły koc mi zmień. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: poezja poranna 30.09.03, 10:18 Upij się ze mną na spokojnie złapmy oddech nowy.. odpoczniemy bezwolnie.. upici czasem wrześniowym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_a_m Re: poezja poranna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 10:50 Upij się ze mną nostalgicznie, gdy melancholia toczy mnie... A potem mnie okłamuj ślicznie, żem piękna, mądra, itepe... Odpowiedz Link Zgłoś
cwi Re: poezja poranna 30.09.03, 11:35 Upij się szepcą pokątnie Podelcy trunkami Cię mamią Ich twarze marazmem osnute Ich myśli cię nawet nie bawią Lecz nie idź, zaczekaj, wypijmy Wiesz lepiej, lub nie wiesz, nieważne Raz jeszcze ostatni! Zostańmy! Ważkości się stają powabne I jak tu krzyżować pragnienia, Umartwić i wygrać krzyż chwały Gdy łatwiej to robią spojrzenia Krzyżując skojarzeń kabały Noc ciemna, Ty rzewna, ja sztukmistrz Wprawiony kapłan znikania Więc mówię, byś mną się upiła Nie ze mną - mną całym, Spotkana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_a_m Re: poezja poranna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 11:56 Upij się ze mną, weź do domu, Telefon wyłącz, zamknij drzwi... I nie pokazuj mnie nikomu przez kilka najpiękniejszych dni... Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: poezja poranna 01.10.03, 08:37 „Upij się ze mną w Zanzibarze, tanim, paskudnym rumem z Kuby, położę Cię na z teku barze, w rytm czarodziejskich nutek rumby.” Odpowiedz Link Zgłoś
freya Re: poezja poranna 01.10.03, 09:23 Upij się ze mną gdzieś pod Paryżem, Niech nic nie mąci chwili miłosnej. Odurz poezją i słodkim słowem, A potem podaj coś z kuchni włoskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
cwi Re: poezja poranna 01.10.03, 10:41 Upijmy sie w jurtach tubylczych w buriackich szałasach z brzeziny Niech w głowach szaleje nam kumys - biel nadchodzącej już zimy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_a_m Re: poezja poranna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 10:45 Upij się ze mną o poranku. Gdy jestem ciepła od mych snów - mym pierwszym zechcij być kochankiem, nim dzień zabierze mi Cię znów... Odpowiedz Link Zgłoś
jonit77 Re: poezja poranna 01.10.03, 11:00 upij sie ze mną litrem piwa nie?nie pije pani tego ja wiem przecudna pani Diva a ja ja wyłącznie zwykłym z Christiny kolegą Odpowiedz Link Zgłoś
jonit77 Re: poezja poranna 01.10.03, 10:50 upij sie ze mną gdzieś na Bali tam świat spokojny nie zawali nam sie na głowę kiedy kieliszki będą gotowe.. Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Re: poezja poranna 01.10.03, 12:57 Upij się za mną raz ostatni, jutro już z inną będziesz pić- ma dusza jęczeć w piekła matni, a ciało w grobie będzie gnić. :(((( EEEEnd!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Re: poezja poranna 01.10.03, 13:03 Upij się sam na moim grobie, pękła na zawsze życia nić, pijąc do dna przypomnisz sobie... beze mnie nie masz po co żyć. juuuuż??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_a_m Re: poezja poranna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 13:04 Upij się ze mną, kiedy wyję, kiedy upadlam sie i lżę, kiedy na życie nie mam siły i kiedy w Tobie zniknąć chcę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota.11 Re: poezja poranna IP: 217.8.166.* 01.10.03, 14:06 Upij sie ze mna jak szalony Na nocnym balu na sto par Milczenia pożniej spuść zasłony Na moj zgubiony w tańcu szal. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.pelasia Re: poezja poranna 01.10.03, 14:07 ...ja mam dzis szal, no moze szalik w torbie:) skad wiedzialas?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota.11 Re: poezja poranna IP: 217.8.166.* 01.10.03, 14:51 Upij znów Niemca gdzies na Chmielnej Naucz go kielich do góry wznosić A sam wylewaj gdzies za kołnierz Co bys nie musial szalika nosić. :) Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.dombczak Re: poezja poranna 01.10.03, 14:58 Niemiec niech sam wznosi toasty Ja bede wkladal kulki do piasty Wszystko to potem zwiaze na szalik Wiazac na koncu wezel - rogalik:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota.11 Re: poezja poranna IP: 217.8.166.* 01.10.03, 15:11 Upij sie ze mną na rynku w Poznaniu Rogalem zagryz, szalikiem otul Non nam pomoże w ogólnym zalaniu I zarezerwuje nam miły motel :) (?) Odpowiedz Link Zgłoś