kreon1 28.10.03, 22:15 Były książki,Filmy,piosenki to teraz aktorzy:))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peter.steele Re: Aktorzy:)) 28.10.03, 22:35 Sala Hayek za całokształt Shonn Connery za bondów i za The rock Brad Pitt za "podziemny krąg" Sharon Stone Za " nagi instynkt" Steven Segal za "Negocjator" Clin Eastwood za "Tylko dla orłów" i "na lini ognia" Bogusła Linda za "Psy" --- Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć Marzyłem też, wolno było marzyć Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Re: Aktorzy:)) 28.10.03, 22:48 hehe, młody Kevin Costner, bo go kocham, i Anna Dymna, bom do niej podobno podobna:))) ależ to zakładanie wątków o tym, co się lubi, jest trendy....... dla tych, co też chcą być trendy, ale nie umieją podpowiadam,że zostały jeszcze: - ulubiona bajka (moja Mała syrenka, o!), - ulubiona potrawa, - ulubiony/a piosenkarz/rka, - itd. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: Aktorzy:)) 28.10.03, 22:51 toulaa napisała: > hehe, młody Kevin Costner, bo go kocham, i Anna Dymna, bom do niej podobno > podobna:))) > > > ależ to zakładanie wątków o tym, co się lubi, jest trendy....... > dla tych, co też chcą być trendy, ale nie umieją podpowiadam,że zostały jeszcze > : > - ulubiona bajka (moja Mała syrenka, o!), > - ulubiona potrawa, > - ulubiony/a piosenkarz/rka, > - itd. > > :)) ulubiona marka auta?? Ulubiony ubiór Ulubiona marka komórki?? ect ect --- Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć Marzyłem też, wolno było marzyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: Aktorzy:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.03, 00:12 hmm Daniel Day -Lewis , za wygląd;-)za W imię Ojca. Ostatniego Mohikanina Gangi Nowego Yorku,'Moją lewą stopę' Liam Nielson' za 'Michaela Collinsa', za 'Nell' Anthony Hopkins, Jodie Foster ,idąc tym tropem,Anthony Quinn Madeleine Stowe za 'Blink' Holly Hunter bo przemówiła do mnie 'Fortepianem'(Adą) Kolberger, Nowicki.Holoubek,Jerzy Bińczycki, uwielbiałam,poza tym ujmowal mnie takze swą facjatą Mariusz Bonaszewski za role ambitne Seweryn ,zawsze i wszędzie ,no moze nie w wydaniu Marii, Cielecka,gdy młodsza była za 'Pokuszenie'koniecznie idiot romantikę, Ostaszewską za filozofię życiową,za wygląd przez ktory przebija sie dobro 'za Prymasa-itd'za wszystkie jej projekty ktore akceptuję 'za 'Patrzę na Ciebie Marysiu'za 'Beztlenowce' szeroki to temat i cięzko ogarnąć wszystkich Trzepiecińską ,bo lubię. Jandę,bo warto! Bellucci ,bo dla mnie kwintesencją kobiecości,a czy grać potrafi pewnie tak:-) przynamniej wiarygodna jest, i za szerzenie prywaty w Nieodwracalnym:-) hmm i z naszych Szapałowską ,za odwagę w szokowaniu w tamtych czasach, i szerzenie kultu pięknego ciała.za odwagę ról, Za urodę ,wiarygodność ,cudowne trzepotanie rzęsami ,a potem w stylu zniknięcie Barbarę Brylską ,zodiakalnego bliźniaka,o łabędziej szyi i za postać Krzysi w Panu Wołodyjowskim i moze jeszcze Sean Connery bo lubie' i za kultowe 'imie róży' nie sposob wymienic ich wszystkich. Jzabelle Adjani za niczym niezmącone piękno,tym tropem ,,, Vincent Perez za 'Indochiny' ,Catherine Deneve, bo jej sie należy. Pablo Veron za wiarygodność ,urok osobisty,i bycie sobą w 'Lekcji tanga'Sally Potter. jak ostatnio ,powiem' wiecej grzechów nie pamiętam' Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: Aktorzy:)) 29.10.03, 07:50 proponuję na początek choć poprawne pisanie nazwisk... Odpowiedz Link Zgłoś
jonit77 Re: Aktorzy:)) 29.10.03, 08:14 nonstop napisał: > proponuję na początek choć poprawne pisanie nazwisk... a imion ? Poprawiam sie Mistrzu, Jzabelle=Izabelle Deneve=Deneuve czy jeszcze? Non czy Ty masz zły dzień?:-) Bo ja jestem przed poranną kawą i proszę mnie nie irytować:-) A może po prostu masz inne typy ,i to jest kluczem Jo. Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Re: Aktorzy:)) 29.10.03, 08:49 Nie, Siostro, Jemu nie o to chodziło...peterku, mogę??? Sala Hayek za całokształt Salma Hayek Shonn Connery za bondów i za The rock Sean Connery Brad Pitt za "podziemny krąg" Sharon Stone Za " nagi instynkt" Steven Segal za "Negocjator" Steven Seagal Clin Eastwood za "Tylko dla orłów" i "na lini ognia" Clint Bogusła Linda za "Psy" Bogusław pardon, ale też mam takie zboczenie:(((nauczycielskie Pozdrawiam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: Aktorzy:)) 29.10.03, 08:52 > pardon, ale też mam takie zboczenie:(((nauczycielskie > > Pozdrawiam:))) > Nie ma problemu Chociaż zapamietam to na przyszłość --- Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć Marzyłem też, wolno było marzyć Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Re: Aktorzy:)) 29.10.03, 08:55 Ej, peterku, przecież my,Wagi, jesteśmy wielkoduszne i niepamiętliwe???? :))BBBB Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: Aktorzy:)) 29.10.03, 09:05 toulaa napisała: > Ej, peterku, przecież my,Wagi, jesteśmy wielkoduszne i niepamiętliwe???? > > :))BBBB I tej wersji sie trzymajmy :))))))) --- Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć Marzyłem też, wolno było marzyć Odpowiedz Link Zgłoś
kreon1 Re: Aktorzy:)) 29.10.03, 16:58 Uzupelniając tą liste o polskich aktorów to przede wszystkim pan Łomnickipotem ogromna przepaść a dalej Gajos za pózniejsze role od czterech pancernych a szczególnie za to jak grał Mozarta który spotkał się z Bachem(p.Zapasiewiczem) Oczywiście Holoubek,Fronczewski,Niemczycki,Dymna,i ta co ma córkę z Sewerynem chociaż jej nie lubię:)nie córki oczywiście.potem znowu przepaść i cała reszta pseudoaktorów grających w telenowelach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oldpiernik Re: Aktorzy:)) IP: 151.92.176.* 30.10.03, 07:13 .. a ja najbardziej lubię: 1) L. M. - pisowania znana redakcji; 2) S. C. - jw. 3) C. H. - patrz powyższe; . . . 40) A. D. - uwagi jak poprzednio... ------- Cogito, ergo...? Odpowiedz Link Zgłoś