niebieskooka.diablica Re: faceci to szwinie!!!!!!!! 24.11.03, 21:14 A wcale, że nie-e ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
fifi16 Re: faceci to szwinie!!!!!!!! 24.11.03, 21:14 no... tylko jak my za tymi "szwiniamy" sie uganiamy...... ale hmmmmmm te szwinie to takie miłe som...... lubie te świnki:))))))))) haha........ Odpowiedz Link Zgłoś
fifi16 Re: faceci to szwinie!!!!!!!! 24.11.03, 21:19 kobity to swinki ale tej lepszej generacji hahahhahhahah Odpowiedz Link Zgłoś
klucz.do.rebeki Re: faceci to szwinie!!!!!!!! 25.11.03, 04:43 Dzieki za soczyste epitety i za zaufanie... Odpowiedz Link Zgłoś
dobroslawa.mieniak Re: faceci to szwinie!!!!!!!! 24.11.03, 21:22 oj :-))) a ja chciałam odkasować ten wątek , a tak sie on rozwinął. P,Steele , kobiety to szw=m inki , lubią:-))) pa:-) i by nam czat otworzyli . techniki figle to szwinie , no:-) Odpowiedz Link Zgłoś
pwrzes Re: faceci to szwinie!!!!!!!! 24.11.03, 21:30 nie czepiaj sie techniki, myslisz ze taka technika nie ma zycia osobistego ? Tez chce czasem wyjsc na piwo/tance z inna technika np. onetu :P Zero empatii dla techniki pracujacej. MSPANC Mors Odpowiedz Link Zgłoś
katja10 Re: faceci to szwinie!!!!!!!! 24.11.03, 21:42 ja bym tam facetow do swinek nie porownala-oni sa jak zwierzeta,tacy nienasyceni i dzicy -prawdziwe zwierzaki ze zwierzynca-hihi Odpowiedz Link Zgłoś
hippy_pottamus Re: a niektórzy to nawet zaby:) 24.11.03, 21:53 ee tam less... zaby to przy niektórych książęta som ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
klucz.do.rebeki Re: albo takie gepardy, slimaki i morsy.... 24.11.03, 22:05 Ale nawarzylam piwa...zwykle nieporozumienie! Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: albo takie gepardy, slimaki i morsy.... 24.11.03, 22:15 i inne nonstopy Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: albo takie gepardy, slimaki i morsy.... 24.11.03, 22:20 nie mieszaj zwierzat z nonstopami.... Odpowiedz Link Zgłoś
maggy Re: albo takie gepardy, slimaki i morsy.... 24.11.03, 22:33 tajest! zwierzeta sa milsze nawet od dzieci!!!! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Toulaa 24.11.03, 22:34 znam jedna osobe co nazwała tak kotke. Kota fajna i czorna. Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Re: Toulaa 24.11.03, 22:43 peter.steele napisał: > znam jedna osobe co nazwała tak kotke. Kota fajna i czorna. no, Ten, Co Tak Nazwał Kotkę ( pozdrawiamy, ale pewnie nie przeczyta, bo nie bywa) wiedział, co robi, i nie żałuje chyba?:) ( biedną rybkę z akwarium też pozdrawiamy) toulaa_nieczarna_ale_fajna_czasem Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskooka.diablica Re: faceci to szwinie!!!!!!!! 25.11.03, 07:21 To fakt, facetów można porównać do zwierząt, tylko, że ja widze w Nich inne zwierzęta. Nietktórzy mężczyźni są jak lwy - silni, inni jak lisy - przebiegli i sprytni, jeszcze inni są jak ptaki - wolni inni są delikatni i wrażliwy jak krokodyle. ;-))) Są też mężczyźni którzy są pomieszaniem wszystkich tych zwierząt ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskooka.diablica Re: faceci to szwinie!!!!!!!! 25.11.03, 07:41 Faceci nie mają ogonków, wiadomo :-P Chyba ze myślisz o ... Oj sz sz sz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
moneoo Re: faceci to szwinie!!!!!!!! 25.11.03, 10:30 niebieskooka.diablica napisała: > Nietktórzy mężczyźni są jak lwy - silni, > inni jak lisy - przebiegli i sprytni, > jeszcze inni są jak ptaki - wolni > inni są delikatni i wrażliwy jak krokodyle. (...) > Są też mężczyźni którzy są pomieszaniem wszystkich tych zwierząt ;-)))) Ja jestem taki lisolewojastrzebiomiś :o) Odpowiedz Link Zgłoś
hippy_pottamus Re: faceci to szwinie!!!!!!!! 25.11.03, 17:35 a jeszcze inni są jak małpy... i niech sie domyslą dlaczego ;-) m. P.S. bywają też mężczyźni-koty, ale to rzadki gatunek, w zasadzie na wymarciu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek32 Re: faceci to szwinie!!!!!!!! 25.11.03, 17:37 hippy_pottamus napisała: > a jeszcze inni są jak małpy... i niech sie domyslą dlaczego ;-) mają czerwone pupy? Odpowiedz Link Zgłoś
fifi16 Re: faceci to szwinie!!!!!!!! 25.11.03, 19:21 jak ktoś ma czerwoną pupe to trzeba mu zasypką dla dzieci zasypać.... bo faceci to dzieci.... prawda:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
1852m Re: faceci to szwinie!!!!!!!! 25.11.03, 22:03 To baba tak go kopnęła.Siedzi teraz z tyłkiem w wodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
luckyman1 Re: faceci to szwinie!!!!!!!! 30.11.03, 12:15 Ja sobie wypraszam, ja jestem bydlakiem.....:-), a nie świniom haha Odpowiedz Link Zgłoś