Dodaj do ulubionych

Jelenia Góra

06.07.04, 23:21
Małgorzata Turowska i Jerzy Keppel - dzieki pani dr. jest i zyje moja 3
letnia Gosia (ciąza mocno zagrozona tylko ona dawała nadzieje dzieki niej po
długim leczeniu udało mi sie w ogole zajśc w ciaze) a dzieki panu dr. jest na
swiecie 2 m-czna Marta 6/7 tydz diagnoza puste jajo płodowe stwierdzone w
szpitalu dr. keppel jako jedyny lek. kazał jeszcze tydzień czekac i dzidzius
sie znalazł smile
DZIEKUJE IM BARDZO!!!!!!!
    • karola11 Re: Jelenia Góra 07.08.04, 15:17
      czy możecie podać namiary do tej pani doktor
      • jelvet Re: Jelenia Góra 08.08.04, 19:07
        oczywiście Jelenia Góra ul. Wodna 15 (cieplice ta jednokierunkowa na placu
        piastowskim za pocztą w prawo) tel 7552773 przyjmuje albo po rejestracji tel
        kazdego dnia albo bez we wtorki i czwartki od 9-11 i 16-17 na miejscu jest
        laboratorium i super usg (nowiutkie) Powodzenia jeśli jestes z Jeleniej Gory i
        masz jeszcze jakieś pytania to dzwoń smiało Monika Zielonka 605237934
        • karola11 Re: Jelenia Góra 08.08.04, 22:23
          Dziekuje serdecznie za tak szybki odzew. Nie jestem z Jeleniej Góry ale
          mieszkam niedaleko lecz w mojej miejscowości nie ma ginekologa, któremu mogłbym
          zaufać. Twoja opinia mi się spodobała.Jeszcze lepiej, że jest tam usg. Karolina
        • efik1 Re: Jelenia Góra 05.11.04, 21:27

Oczywiście dr Błażko.Adres jak wyżej Ci podano.piszę to nie tylko w swoim
          imieniu.
          • klaviatoorka Re: Jelenia Góra 13.08.06, 20:53
            taaak, doktor Blażko! opiekował się mną w czasie bardzo skomplikowanej ciązy i
            mam teraz udanego, zdrowego brzdaca!miałam możliwośc obserwować jego prace w
            szpitalu- tak samo traktował "swoje" pacjentki, jak i postronne, nawet pyskate
            lub biedne... nie patrzy, czy dostanie kopertę, czy dziewczyna czy staruszka,
            zawsze uprzejmy, zatroskany, wyczerpująco odpowiada na pytania, chociaż...lubi
            troszeczke "postraszyć",dobro DZIECKA
            • klaviatoorka Re: Jelenia Góra 13.08.06, 20:58
              CD. o dr Blażko-...DOBRO DZIECKA jest dla niego najważniejsze. chyba lubi
              odbierac porody, chociaż dla bezpieczeństwa bardzo często wykonuje
              cesarki.......(akurat w moim przypadku okazało się to nieodzowne). To dobry,
              chociaż naprawde przepracowany lekarz. No i trudno się do niego dostac- bez
              rejestracji, dwa dni w tyg. czeka się godzinami w malutkiej poczekalni- rekordy
              to nawet 8-10 godz! ktos musi zając kolejke...
              • wujo_prezio Re: Jelenia Góra 10.09.06, 17:05
                to ze sie tak dlugo czeka to chyba swiadczy o braku zorganizowania doktora, bo przeciez poprowadzic tak banalna rzecz jak rejestracje nie jest ciezko
                co do cesarek, hmmm to ze je robi tak chetnie to zaden plus, chyba nie slyszalas o wieeelu komplikacjach z jakimi moze wiazac sie cesarka!
        • aga_salamon Re: Jelenia Góra 25.03.08, 18:54
          Moje zdanie to do dobrych ginekologów należą w Jeleniej Górze: Dr Drabarek, Dr
          Błażko, Dr Drzewińska, Dr Dąbruś, Dr Rahman i oczywiście ukłony dla Dr Wiciaka.
          W tej chwili wybrałam sobie dr Drabarka, wydaje się, że zna się na rzeczy,
          udziela porad dokładnie i jest w porządku. Gabinet nawet ten na NFZ ma fajny.
          Jeśli będzie poważnie to zasięgnę również opinii Dr Błażko. A co Dr Rahmana to
          idziemy do niego jak jest naprawdę żle i wcale to nieprawda, że wszystkich kroi,
          bo moja znajoma dzięki niemu urodziła guza razem z dzieckiem. Dużo z tych
          lekarzy przyjmuje na NFZ i naprawdę przejmują się swoimi pacjentami. Ja z moimi
          markerami mam zadzwonić do gabinetu i powiedzieć wynik. A dojazd do Kowar w
          jedną a i druga stronę to tylko 9 zł, więc chyba warto.
    • female Re: Jelenia Góra 28.08.04, 12:24
      A ja polecam dr Andrzeja Błażko ul. Studencka 11/1 tel. 0602100229 i domowy
      7524982. Przyjmuje w środy i piątki od 15:30.Nie trzeba się wcześniej
      rejestrować. W gabinecie jest USG, a pan dr dyżuruje w szpitalu Bukowiec.
      Dlaczego Go polecam...To moja kolejna ciąża (a "chodziłam" do 8 najbardziej
      znanych w JG ginekologów) i tylko On podszedł super profesjonalnie do mojej
      kolejnej zagrożonej ciąży. Jest bardzo sympatyczny, w szpitalu zwraca baczną
      uwagę na pacjentki.
      Nie żebym miała złą opinię o poprzednich ginekologach z którymi miałam
      styczność.
      Po prostu On mi najbardziej "odpowiada".
      POLECAM.

• pkaneta Re: Jelenia Góra 06.01.05, 11:50
        Witam
        Całym sercem moim i mojej córeczki jestem za Doktorem Błażko. To wspaniały
        lekarz z jeszcze wspanialszym podejściem do pacjentek. Polecam wszystkim paniom.
      • josephine222 Re: Jelenia Góra 24.01.05, 11:56
        Do pana Błażko nie chodziłam ale słyszałam o nim smae pozytywne opinie.
        Chodziłam za to do pani Sikorskij-Grzelak i jestem bardzo zadowolona.
    • bbbppp1 Re: Jelenia Góra 18.12.04, 18:22
      a co sadzicie o ginekomedzie???
    • feministka0.75 Super pomysl 19.12.04, 08:16
      Uwazam to za super pomysl, sama mam problem ze znaleziemiem dobrego ginekologa w
      J.G. smile)

Dzieki za opinie - obiecuje przetestowacsmile)
      • weronika971 Re: Super pomysl 04.07.07, 06:30
        feministka0.75 napisała:

> Uwazam to za super pomysl, sama mam problem ze znaleziemiem dobrego
        ginekologa
        > w
        > J.G. smile)
        >
        > Dzieki za opinie - obiecuje przetestowacsmile)
        czesc a czy wiecie jacy sa lekarze w karkonoskim centrum medycznym w j.gorze.
    • female Ginekomed... 09.01.05, 16:08
      ... do drobnych badań, wyników OK. Ale jeśli dr Dobek miałaby prowadzić ciążę,
      to nie polecam. Dlaczego?
      Po pierwsze nie przyjmuje już w szpitalu(a teraz niechętnie patrzy się na
      pacjentki, bez swojego lekarza),
      Po drugie...od kiedy dr Dobek ma swoją kliniczkę to...jakby powiedzieć...mniej
      skupia się na pacjencie.
      Opinię wyrażam na podstawie swojego własnego doświadczenia - chodziłam do p.
      doktor przed założeniem przychodni i po założeniu . Różnica ogromna - niestety
      na niekorzyść sad

• india27 Re: Ginekomed... 22.02.05, 17:05
        Ma Paniu tu 100% racje.Niestety tam liczy sie tylko kasa.dr Dobek kiedy
        pracowala jeszcze w malutkim pomieszczeniu to byla prawdziwym lekarzem...Wedlug
        mnie super Lekarzem jest DR Andzej Drabarek-przyjmuje w Kowarach.podaje tel
        0603139922.-Podejscie do pacjetki super i co najwazniejsze po 10 latach udreki
        z grzybicami pochwy-nareszcie on jako jedyny lekarz z calego naszego powiatu-
        Zajal sie tym jak nalezy i jak narazie mam spokoj.Inni lekarze mowili "Pani
        wina złe mydlo,maz chodzi na inne kobiety" a leki wypisywali za za takie kwoty
        ze w aptece to slabo mi bylo.A dr.Drabarek jest naprawde super lekarzem,no i
        wiecej pieniedzy w portfelu!!!Polecam,warto sprubowac tym bardziej ze kazda z
        Nas meczy sie z "TĄ"choroba.
        • inna10 Re: Ginekomed...własne obserwacje 15.04.05, 20:57
          W Ginekomedzie potraktowano mnie jak intruza, lekarka miała skomentować moją
          mammografię, spojrzała przelotnie na zdjęcia a na moją uwagę o bolesnej piersi,
          skwitowała ,ze trzeba zrobić USG, chciałam to zrobić na miejscu w tym samym dniu
          ale było to niemożliwe.Gdy chciałam się zarejestrować w tym celu to powiedziano
          mi w recepcji, że nie mogą /to było pod koniec roku/ żebym się zgłosiła w
          przyszłym roku.Już tam nie wróciłam i nie polecam tej firmy.
    • jelvet Re: Jelenia Góra 16.01.05, 20:19
      ja akurat nie miałam swojego szpitalowego lekarza mało tego z dr Turowska jakoś
      szpitalni lekarze nie zyją w zgodzie (oczywiście sa wyjatki ) ale mimo to nie
      czułam sie traktowana gorzej a lezałam długo w 1 ciazy 3 pierwsez miesiące
      potem porod przedwczesny w 31tyg z powodu silnej gestozy i naprawde było ok
      potem było poronienie-podejście lakarzy ok nikt nie powiedzial czegos co by
      mnie uraziło, niektorzy wyrazili swoje wspołczucie próbowali pocieszac mówili
      co dalej potem ciąza porod też ok so do dr. Dobek to nigdy u niej nie bylam ale
      jesli chodzi o prowadzenie ciązy to słyszaalm raczej mało przychylne rzeczy
      lącznie ze stwierdzeniem w 8 m-cy ciązy,ze dziecko nie zyje -za miesiąc
      urodziło sie całe i zdrowe uncertain
    • rzepior1 Re: Jelenia Góra 23.01.05, 09:30
      Ja uważam że lekarzem godnym polecenia jest również dr Masudur Rahman.
      Kompetencja, profesjonalizm i wielka życzliwość.
      • crystalh Re: Jelenia Góra 04.02.05, 17:44
        Moim zdaniem: weterynarz (mam na myśli dyskomfort badania). Nie jest nieomylny.
        I BARDZO lubi kroić! Od razu chce ciąć, mimo że w dalszej perspektywie przynosi
        to więcej złego niż dobrego.
      • elina22 Re: Jelenia Góra 07.02.05, 22:48
        CZY MOGŁĄBYM PROSIC NAMIARY NA TEGO LEKARZA?? GDZIE PRZYJMUJE, JAKIS TEL?
        Z GÓRY DZIEKUJE!
        • female Re: Jelenia Góra 22.02.05, 18:34
          Dr Rachman przyjmuje w Vicie na os. Robotniczym.
          • agulka1001 Re: Jelenia Góra-Rachman 21.05.06, 11:22
            mowicie o tym ciemnoskorym?co o nim sądzicie?slyszalam,ze raptus...
    • shamsa Re: Jelenia Góra 22.02.05, 18:53
      hej, moja ciaze prowadzi pani Juncewicz z Zabobrza. Przyjmuje i prywatnie i na
      NFZ. Jestem b. zadowolona, chociaz jeszcze nie moge powiedziec, ze dzieki niej
      cos wielkiego się wydarzyło. Po prostu miły, kompetentny ginekolog. USG na
      miejscu. Ciesze sie, ze ja znalazlam - jestem nowa w Jeleniej.
    • do_tka1 Re: Jelenia Góra 16.03.05, 21:31
      A co myslicie o dr. Gilowskiej?
      (przyjmuje w Cieplicach)
      • ladna.jestem Re: Jelenia Góra 05.06.07, 17:17
        dr Gilowska jest lekarzem który bardzo mi pomógł, wykrył źródło mojego problemu
        z okresem(tarczyca). Ma wspaniałe, ciepłe, spokojne podejście do pacjenta i
        polecam ją szczerze.moje 3 kuzynki całe ciąze do niej chodziły i były też
        bardzo zadowolone. jak ktoś by chciał to mam tel. do niej: 0-75 7551735
    • polococta76 Re: Jelenia Góra 20.03.05, 17:55
      Witam.
      A co sądzicie o Wiciaku? Moja koleżanka do niego chodzi i bardzo zachwala... ja
      chodze do Gilowskiej i też jestem bardzo zadowolona, ale ona nie pracuje juz w
      szpitalu, więc muszę szukać kogoś innego...
      • aga_salamon Re: Jelenia Góra 24.03.08, 20:00
        Byłam w szpitalu z powodu torbieli jajnika. Opinia ordynatora to że szkoda mnie
        ciąć mimo cysty lito płynnej zalecenie progesteronu tylko na podstawie
        morfologii krwi i mierzenia ciśnienia. Żadnych badań więcej ani drugiego USG ani
        moczu ani innych, ani zaleceń jakie badania należy wykonać w razie ewentualnego
        zabiegu, a z tego co wiem te torbiele powinno się raczej od razu usuwać.
        Wypuszczona ze szpitala w stanie dobrym. Do szpitala poszłam z buta. Dwa
        tygodnie temu stwierdzono u mnie na Izbie Przyjęć colcę a nie torbiel, a potem
        reakcja pielęgniarki była taka, że lekarz przyjmuje tylko od 8 00 rano do 9 00
        rano i trzeba mieć skierowanie od ginekologa. Poszłam więc do innego ginekologa,
        tamten twierdził, że progesteron nic tu nie da, więc z buta ruszyłam z powrotem
        do szpitala. I tu znowu rozczarowanie. Nastraszyłam ich, że podejrzenie
        nowotworu, więc wprowadzili mnie na oddział. Tu poleżałam trzy dni mając badania
        krwi i mierzenia temperatury, dokładnie nic więcej. Po czym wypuszczono mnie do
        domu. Wysłałam więc ojca po wypis. Na wypisie nie określono dokładnie co to jest
        tylko badania krwi i wypuszczona do domu w stanie dobrym. Jutro wybieram się do
        innego ginekologa, poproszę o skierowanie i zmiatam z Jeleniej Góry. Napisałam
        kartkę z prośba o badania do przychodni, wszystkie potrzebne badania, którą
        skseruję i na której zażądałam w razie czego pisemnej odmowy badań. Według mnie
        to żenada. Uważam, że lekarze pracują tylko i wyłącznie za pieniądze i niestety
        niewiele mi pomoże leczenie hormonami. A zapomniałam bez drugiego USG
        stwierdzono, że czysta się zmniejszyła. Ogólnie pielęgniarki były miłe, a
        przynajmniej nie zauważyłam aby były niemiłe ale od lekarzy niewiele można się
        dowiedzieć. Nie wiem co będzie dalej ale zamierzam chodzić do kilku ginekologów,
        zrobić badania i iść do innego szpitala. Zastanawiam się nad pójściem do dr
        Rahmana, chyba nie mam wyjścia ale najpierw badania. Ciekawe jak mi z badaniami
        pójdzie na NFZ. Ale myślę, że z kartką lepiej niż bez. No więc widzicie, tak to
        mniej więcej wygląda. ogólnie sam profesor nie był niemiły ale badanie było
        według mnie wybiórcze, takie tam olewatorskie i trochę na oko. Rutyna? Ja
        ogólnie dalej czuje się niebezpiecznie i mam zamiar coś z tym zrobić. Całe
        szczęście, że na wypisie pisze brać progesteron, to oznacza chyba, że mogę
        zażądać badań. Wszystkich serdecznie pozdrawiam Agnieszka Salamon tel.:
        0506780549, e - mail: agnsal1@wp.pl, gadu gadu: 2049071 Szukam także dobrego
        ginekologa A może, któryś z ginekologów przeczyta moją wypowiedż i zaproponuje
        mi pomoc. Piszę Wam prawdę jak to ogólnie wygląda. Młody lekarz, który mnie
        przyjął na oddział i robił mi USG był ok i nawet mnie położył, a tak to nie
        wiem. W zasadzie nawet teraz nie wiem gdzie iść do ginka jakiegoś dobrego.
        Chodzę do przychodni na USG i wybiram się jeszcze do innego lekarza do Kowar.
        Zobaczymy co to będzie.
      • ezyga_2007 Re: Jelenia Góra 29.01.10, 19:50
        ginekologiem to może on jest dobrym ale jeśli będziecie miały problemy z
        hormonami i potrzeba będzie jego opinia jako endokrynologa a w tym ma też
        specjalizacje to nie polecam byłam u niego prywatnie skroił mnie na niezłą kasę
        a tak w zasadzie to nie wiedział co mi jest i nawet nie zauważył że mam guzka na
        tarczycy.
    • mamatysi Re: Jelenia Góra 31.03.05, 00:48
      DR.Andrzej Drabarek,jedyny który podjął się operacji mojego mięsniaka gdy byłam
      w ciąży i nie było szans donoszenia.operacja sie udala ok 6 mies później
      urodziłam wspaniałą córeczkę.
      • dynia33 Re: Jelenia Góra 10.05.05, 12:56
        Ja chodzilam do dr Ujec-Kassolik,slyszałam o niej chwalebne piesni,może i dobra
        lekarka ale w kolejce czeka się ok3,4 godz(nie do pomyslenia w 9 m-cu
        ciazy).Pani doktor nie uznaje rejestracji,niestety,pozatym ma bardzo kiepskie USG!!!
    • annam21 Re: Jelenia Góra 06.06.05, 19:43
      witam was dziewczyny! Ja z calego serduszka polecam doktora
      kunkiewicza,przyjmuje w cieplicach ,pracuje w szpitalu. Szanowany przez
      pacjentki i lekarzy. Bardzo czest zmienialam lekarzy,ale tego juz nie
      zmienie,mimo ze mieszkam w niemczech i tak przychodze do niego,dzwonie z kazdym
      problemem a on zawsze mi wyczerpujaca odpowiada! I pomaga! Polecam! p.s juz raz
      go tu wpisywalam ale widze ze cos mi musualo nie wyjsc!Pozrawiam dziewczyny!
      • keja34 Re: Jelenia Góra 01.12.05, 20:49
        Ja rowniez polecam bardzo mocno Pana dr Kunkiewicza. Naprawde sie ciesze,ze do
        niego trafilam, bo nie wiem jakby to dalej bylo, gdybym chodzila do mojoego
        starego lekarza. Doktor kompetentny,mily ma fajne podejscie do pacjetek, moge
        do niego zadzwonic, gdy mam jakis problem, no i co najwazniejsze jest w
        szpitalu.
        Pozdrawiam Panie doktorze smile
      • dadusia86 ZDECYDOWANIE DR KUNKIEWICZ 15.01.08, 22:14
        wspaniały lekarz,doradzi, pomoże,traktuje pacjentki wyjatkowo. Nie
        problemu ani z cytologia ani z USG wewnetrznym i plodu. Zawsze mozna
        zadzownic, o kazdej porze dnia i nocy. Polecam!!!!!! sama zwiedzilam
        juz ginekomed i czulam sie tam jak ta jedna z miliona pacjentek
        bleee. U doktora Kunkiewicza czuje sie najwazniejsza.
        • malsta Re: ZDECYDOWANIE DR KUNKIEWICZ 31.05.08, 19:43
          Dr. Kunkiewicz operował mnie podczas pobytu w szpitalu. Złego słowa
          nie mogę powiedzieć na lekarzy, ale faktycznie są bardzo
          powściągliwi w słowach. Z drugiej strony trudno się temu dziwić w
          dobie powszechnych sądów, pomówień itp. rzeczy. Jestem z okolic
          Jeleniej Góry. Czy, ktoś zna dobrego specjalistę od endo, ale w
          samej Jeleniej Górze.
    • dziubasek_ona Jelenia Góra 24.04.06, 15:29
      Zdecydowanie DR WICIAK. Ma swój prywatny gabinet, USG i jest fachowym
      ginekologiem oraz endokrynologiem. Posiada sporo certyfikatów smile
      Bardzo miły, spokojny i z poczuciem humoru lekarz.

Jestem z niego bardzo zadowolona! Pzdr, Gosia.
      • asiam24 Re: Jelenia Góra 29.11.06, 10:49
        a co sądzicie o ordyntorze szpitala,dr keppel??????
        • agunia85 Re: Jelenia Góra 29.11.06, 19:47
          czesc wam wszystkim, w styczniu przeprowadzam sie do jeleniej gory. to bedzie
          moj 5 mieisac ciazy. chcialabym znalezc jakiegos dobrego lekarza ktory by
          poprowadzil moja ciaze i ktory bez problemu wystawia zwolniea, dlatego ze
          pracuje daleko od jeleniej i chcialabym do konca iazy juz zostac na
          zwolnieniu,mozecie cos polecic??? z gory dziekuje
        • karlakama Re: Jelenia Góra 15.02.07, 23:10
          a co sądzicie o doktorze Tomasz Piskozub z cieplic przychodnia?
          • ladna.jestem Re: Jelenia Góra 05.06.07, 17:14
            Piskozub to najgorszy lekarz na jakiego się natknęłam, nigdy do niego nie
            chodżcie! nie wiem jaki jest prywatnie ale w przychodni to porażka. traktował
            mnie na odwal się, żadnych badań nie zlecił choc prosiłam o cytologię, i miałam
            poważne problemy, do tego przepisał tabletki antykoncepcyjne bez badań
            hormonalnych a potem o mało nie zeszłam, miałam skurcze i drgawki i okazało się
            że nie mogę brać hormonów w ogóle. Dla mnie ten lekarz to nieprofesjonalny
            cham, bo traktował mnie jak śmiecia...
        • majcia1007 Re: Jelenia Góra 14.07.08, 22:19
          to dobry lekarz, konkretny,dobrze stawia diagnoy,polecam
          • majcia1007 Re: Jelenia Góra 14.07.08, 22:27
            oczywiście miałam na mysli dr. Keppela, jest najlepszy
      • ezyga_2007 Re: Jelenia Góra 29.01.10, 19:52
        zdecydowanie odradzam
        • lupa_87 Re: Jelenia Góra 04.02.10, 21:34
          Ale kogo odradzasz?
    • didith.b Re: Jelenia Góra 05.06.07, 21:32
      Polecam dr Juncewicz z Przychodni Zabobrze. Super ginekolog i kobieta!.
      • hagi_2 Re: Jelenia Góra 14.11.07, 22:26
        Witam kobitki.ja z całego serca polecam doktora Dąbrusia z Przychodni
        Zabobrze.Świetny lekarz przeniosłam się do Niego w 5miesiącu ciąży (od doktora
        Rahmana),jest bardzo miły,cierpliwy,wyrozumiały,delikatny na ile to
        możliwe.Pacjentki traktuje jednakowo.Bez problemu robi wszystkie badania,nie
        trzeba się upominać.Naprawdę polecam
        • dziwna.ja Drzewińska!!! 28.11.07, 09:52
          czy ktoś z was chodzi do doktor Drzewińskiej!?
          • aga_salamon Re: Drabarek! 19.03.08, 11:22
            Dr Drabarek rejestruje na szybko ale ponieważ mam wizytę jutro w szpitalu w
            Wałbrzychu to już muszę jechać i zarejestrowałam się dopiero na wtorek ale
            poinformował, że przyjmuję na NFZ i prywatnie. Wydaje się miły po głosie i na
            pewno jeśli mi nawet wyznacza zabieg w Wałbrzychu to tutaj na miejscu będę do
            niego jeździła. Po wizycie powiem jak było i co poradził dr i jaka jest moja
            opinia Ogólnie w Jelonce znalezienie lekarza ginekologa graniczy z cudem więc
            zobaczymy
    • aga_salamon Re: Jelenia Góra 19.03.08, 10:51
      Tak na pewno ale zdaje się, że przyjmują tylko i wyłącznie prywatnie. Jeśli nie
      to proszę o adres.
    • aga_salamon Re: Jelenia Góra 19.03.08, 11:00
      Prywatnie każdy jest dobry Nie tylko dr Keppel czy dr Turowska Na NFZ nie ma
      szans na rejestrację
    • aga_salamon Re: Jelenia Góra 19.03.08, 12:31
      I powiem jedno Większość lekarzy jeździ dobrymi samochodami i nie robią tego z
      biedy Lekarz ma nam pomagać zarówno za darmo, jak i prywatnie i każdy lekarz jak
      wiadomo składał przysięgę Dlatego to forum wykorzystajmy na docenienie lekarzy,
      którzy są fachowi w swoim zawodzie i przyjmują na NFZ a nie prywatnie, bo myślę,
      że prywatnie każdy będzie super Wielu z nas żyje normalnie i nie zarabia nie
      wiadomo ile i dlatego należy oceniać lekarzy, wchodzić im na ambicje i nie
      cghodzić do zdemoralizowanych lekarzy Zwalniać powinni
    • aga_salamon Re: Jelenia Góra 26.03.08, 07:16
      Czy któraś z dziewczyn znalazła w Jeleniej Górze ginekologa, który skierował ją
      na bezpłatne badania cytologiczne po 30 roku życia, bądź mammograficzne po 35
      roku życia oraz bezpłatnie na badania przesiewowe. badań tych mamy prawo żądać
      za darmo w ramach NFZ i lekarze nie powinni nam odmawiać. Czy każda tak naprawdę
      i na NFZ prywatnie została zbyta. Radzę dziewczyny chodzić do lekarza na NFZ,
      żądać badań i kierować skargi od NFZ po Ministra Zdrowia. Dość już tego
      bandyctwa w Polsce. w szpitalach żądajmy wykonania wszystkich badań szpitalnych
      i jeśli nam ich nie wykonają nie wychodżmy za szpitala i składajmy odwołania od
      wypisów. Same rozpocznijmy walkę w całej Polsce.
    • justa_26_only Re: Jelenia Góra 22.04.08, 12:21
      tu popieram,
      rodziłam już dwa razy. Pierwszy raz w Bukowcu-stanowczo odradzam.
      Niemiły ordynator,brak sprzętu.O mało moja córcia nie przypłaciła
      tego życiem. Miesiąc na intensywnej terapii w Legnicy wystarczy. A
      wszystko przez to że szanowny Pan Kałdonek nie mógł zbadać wód
      płodowych. Rodziłam 22 godziny a na końcu cesarka.Nie polecam też
      Pani dr. Drzewińskiej która nie pomoże a napewno zaszkodzi. 9
      miesięcy płacenia a później szybki urlop bo mogą być problemy. U
      siebie jest miła a w szpitalu-nie ta osoba.I jeszcze jedno niech
      sobie kobieta w końcu kupi USG. Nie polecam!!!! Mama teżwiele
      podobnych przypadków z Bukowca wśród swoich znajomych. Z drugą ciążą
      poszłam dodr.Keppela i o dziwo zupełnie inne podejście (choć jeśli
      chcecie żeby ktoś się nad wami użalał to nie ten lekarz)Szybko,miło
      i konkretnie.Usg na miejscui zawsze wiadomo co siędzieje z
      dzidziusiem.Dzięki niemu mój synekurodził się zdrowy a ja miło
      wspominam pobyt w szpitalu.Nawet zewzględuna moje przeżycie
      zaproponował cesarkę.A i jeszcze jedno w Jeleniej Górze nie
      będziecie rodzić dłużej niż 6 godzin,co znacznie zwiększy
      bezpieczeństwo waszego dziecka. Dziś nikt(nawet na siłe) nie
      zaciągnął by mnie do szpitala w Bukowcu.
      • dagella Re: Jelenia Góra 08.01.09, 23:14
        Ja polecam DR. KEPPELA , świetny specjalista, świetny sprzęt, świetne podejście
        do pacjentek, prowadził moją ciążę, robił mi cesarskie cięcie. ja jestem
        ZACHWYCONA i polecam wszystkim. Bardzo dokładnie analizuje każdy problem, ja go
        nie zmienie nigdy.

pozdrawiam ciepło

Dagmara Grunwald.

P.S. Na doktora Piskozuba złego słowa powiedzieć nie mogę. On ma swój sposób
        "bycia", trzeba wiedzieć jak z nim współpracować.
    • anka.maja Re: Jelenia Góra 27.10.09, 22:10
      witam
      chciałabym poznać opinie o doktorze Dąbruś. Chcę się wybrać do niego.
      z góry dzięki za wszelkie info smile
      • lupa_87 Re: Jelenia Góra 07.12.09, 19:54
        Jak oceniacie dr Czerniawskiego? Chodzi mi o jego doświadczenie i
        wiedzę merytoryczną, bo podejście do pacjętek i aparycja są
        oczywiste. Czy on ma prywatny gabinet? Rejestracja jest na godziny?
        Posiada USG w gabinecie? Prowadzi ciąże? Robi cesarki?
      • brunetteshe Re: Jelenia Góra dr. Dąbruś 17.05.10, 17:04
        Latałam po wielu lekarzach, nigdy nie byłam do końca zadowolona. Kiedy zaszłam w
        ciąże trafiłam do dr. Dąbrusia. Nie zamieniłabym go na żadnego innego lekarza!
        Spokojny, rzetelny, bardzo sympatyczny, nigdy się nie spieszy i poświęca
        pacjentce tyle czasu ile potrzeba. Odpowiada na każde pytanie, nawet to
        najgłupsze;P Bardzo miły facet, który zawsze 'rozkręci' jakoś atmosferę żartem,
        dzięki niemu wizyty u ginekologa to żaden stres! No jedyny minus to długie
        siedzenie w poczekalni. Ale warto!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka