Dodaj do ulubionych

PSZCZYNA I OKOLICE

12.09.04, 10:10
Dr Krzysztof Polak.
Wspaniały lekarz i człowiek. W poczekalni kolejki, ale warto czekać, bo to
bardzo kulturalna osaoba i dobry fachowiec. Jeździłam do niego z Katowic,
uratował moją ciążę swoim spokojem i kompetencjami.
Polecam!!!!!!!!!
    • ewa11a Re: PSZCZYNA I OKOLICE 13.09.04, 17:04
      Moze podala bys gdzie przyjmuje, jakis nr telefonu. Ja coprawda wlasnie
      zmienilam lekarza ale warto wiedziec. Pozdrawiam!!!
      • monidar Re: PSZCZYNA I OKOLICE 21.09.04, 18:28
        Już podaję nr. telefonu 608 329 494.
        Przyjmuje w poniedziałki i piątki, nie pamiętam adresu, ale okolice targowicy.
        Pzdr
        • iza180 Re: PSZCZYNA I OKOLICE 18.02.05, 19:56
          Może dr Polak jest dobry dla kobiet w ciąży, ale nie dla tych co się starają i
          maja problem. Bardzo niepoważnie mnie potraktował. Ja już 1,5 roku sie staram,
          a on mi każe żyć nadzieją i nawet nie zlecił żadnych badań. Ile można żyć
          nadzieją?
          • anulka59 Re: PSZCZYNA I OKOLICE 14.04.05, 20:10
            Czesc mialam problem z zajsciem w ciaze i lekarzem ktory sie mna wspaniale
            zajal byl dr nauk med St.Majka on przyjmuje w Pszczynie na Kopernika kolo
            targowiska(tam gdzie Polak)Nie zwlekal z badaniami zalecal leki i przy zespole
            policystycznych jajnikow po roku leczenia obecnie jestem w 9tyg ciazy pod jego
            opieka.Jest wszystko OK i on nie ukrywa ze sie cieszy razem ze mna.Uwazam go za
            wspanialego lekarza i JEGO wlasnie chce Ci polecic.Zycze powodzenia i szczescia
            Anka z G.
    • samwieszkimjestem Re: PSZCZYNA I OKOLICE 31.05.05, 12:55
      polecam dr Janusza Peterka lub jego żonę, dr Dorotę Pietrzkiewicz-Peterek,
      ginekolog-położnik cytolog. Do niego chodzę od 3 lat, jest taktowny, spokojny,
      uważny. Przed zapisaniem taletek anty posłał mnie na badania krwi na poziom
      hormonów. Ona jest fantastyczna, ciepła, fachowa. Za wizytę biorą 50zł, za same
      recepty i rozmowę 20zł. Przyjmują oboje w Czechowicach - Dziedzicach, przy ul.
      KOlejowej 7/3, tel. 0-32/ 214-60-30. On we wtorki, środy i czwartki, ona w
      poniedziałki i piątki. Najlepiej zadzwonić i się umówić, bo można zastać niezłą
      kolejkę. Ja jeszcze nie byłam w ciąży, ale panie, spotykane w poczekalni,
      bardzo go sobie chwalą i z drugim dzeckiem też idą do niego. Ją znam gorzej, bo
      dopiero niedawno zaczęła przyjmować w Czechowicach, pracuje w klince w Tychach.
      Od niego wychodzi się z szerokim uśmechem, zawsze pyta się co słychać, podaję
      rękę na pożegnanie, gabinet czyścutki (wchodzi się boso lub w papciach),
      atmosfera bardzo fajna, nie ma żadnego strachu w poczekalni, tylko wesołe
      pogaduchy smile Polecam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka