Gość: Smutasek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 18:40 Wysłałam swoje i koleżnki CV do instytucji państwowej. I co? Ona ma załatwioną pracę, a ja nie! Bo ja nie miałam znajości. Powiedziała jak to przebiegało i sie cieszy. Ja ...nie pytajcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
titush Re: PRACA? TYLKO PO ZNAJOMOŚCI 13.01.06, 19:35 w dzisiejszych czasach w naszej szarej polskiej rzeczywistosci znalezienie pracy bez znajomosci graniczy niemalze z cudem... ehhhhhhhhhhhh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smutasek Re: PRACA? TYLKO PO ZNAJOMOŚCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 21:39 Dlatego ja już dawno przestałam w cuda wierzyć. Wszędzie tylko protekcja, przekręty. I jak ma w tym chorym kraju być dobrze skoro na każdym kroku beznadzieja, a Panowie na górze walczą żeby nie stracić pensyjek około 14 tyś. miesięcznie. Odpowiedz Link Zgłoś
titush Re: PRACA? TYLKO PO ZNAJOMOŚCI 14.01.06, 21:02 tiaaaaaa... i jeszcze ci panowie z gory sa wielce niezadowoleni, ze mlodzi ludzie masowo uciekaja do anglii, irlandii lub niemiec, gdzie prace latwiej znalezc, niz tu miesiac na przyzwoitym poziomie przezyc... Odpowiedz Link Zgłoś