Dodaj do ulubionych

TEMAR, BRE LOCUM, ATAL INVEST, WPB, BLOCKPOL...

IP: *.dhs.org / *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.01.04, 14:36
planuje kupic mieszkanie i w zwiazku z tym mam pytanie:
czy wiecie może cos o następujących firmach developerskich????
TEMAR, BRE LOCUM, ATAL INVEST, WPB, BLOCKPOL, DOM DEVELOPER, INTER INVEST,
śWIAT NIERUCHOMOSCI-BRACAIA JUSZCZAK
i dwie spoldzielenie:
SM MASLICE
SM WROCŁAWSKI DOM
jakies za /przeciw????????
z góry dziękuje za wszelkie informacje
Obserwuj wątek
    • mcmacpl Re: TEMAR, BRE LOCUM, ATAL INVEST, WPB, BLOCKPOL. 12.01.04, 14:52
      Moge powiedziec tylko tyle, ze jestem zadowolonym klientem Bre.locum.
      Nie najtaniej (gorne obszary srednich cen), za to bezproblemowo, bezusterkowo i
      solidnie. Ale tylko (chyba) dwie inwestycje we Wroclawiu, w zasadzie zakonczone...
      • Gość: getm Re: TEMAR, BRE LOCUM, ATAL INVEST, WPB, BLOCKPOL. IP: *.kask.net.pl / *.kask.net.pl 23.01.04, 16:57
        My rownież jesteśmy zadowolonymi klientami Brelocum.
    • Gość: Diablo Re: TEMAR, BRE LOCUM, ATAL INVEST, WPB, BLOCKPOL. IP: *.solidex.com.pl / *.solidex.com.pl 12.01.04, 17:47
      Ja juz w zasadzie kupilem, ale przez szukanie przeszedlem.
      Z tych z ktorymi mialem kontakt DOBRY i slyszalem, ze sa OK:
      BRE LOCUM - relatywnie drodzy
      ATAL INVEST - srednio drodzy ale grunt w uzytkowaniu wieczystym
      WPB - byla spoldzielnia ale solidna, choc buduja w nieciekawym stylu - post
      komunistycznym (ul. Przyjazni)
      WPB MOJ DOM - bardzo drodzy, ale bardzo solidni (pow 3000 za mkw)
      SM MASLICE - calkiem przystepne ceny, obsluga ok ale daleko i byla tam powodz
      SPECTRUM DEVELOPMENT - tu KUPILEM - na razie dwie ukonczone inwestycje we
      Wroclawiu - "moja" sie buduje. Z "obdukcji" wynika ze sa ok. Bylem i widzialem
      mieszkania - calkiem niezle wykonane.

Milego szukania
    • Gość: kobald Re: TEMAR, BRE LOCUM, ATAL INVEST, WPB, BLOCKPOL. IP: *.magma / *.magma-net.pl 29.01.04, 21:55
      Raczej teraz trudno o gotowe mieszkanie na rynku - trzeba ryzykować -powierzać
      oszczędności.

Radze wybierać tylko mocne (mające duży własny kapitał)firmy.
      Najlepiej sprawdzać u sprzedających. Jak nie chcą się pokazać dokumentów, to
      nie ma o czym rozmawiać.

Pod względem tego kryterium mogę polecić BRE, WPBM MD(ostanio coś dużo
      reklamacji i szukają Prezesa), DACHBUD(ten robi tandetę, ale fundamenty ma
      solidne)

nie polecam ze SPECTRUM. (nie grzeszą duzymi kapiatałami)

nie polecam też budujacych na gruncie w uzytkowaniu (te problemy klientów
      Howella)
      • Gość: jacek Re: TEMAR, BRE LOCUM, ATAL INVEST, WPB, BLOCKPOL. IP: 80.50.177.* 20.02.04, 13:44
        pierdolisz jak poparzony o gruntach dzierżawionych. Kupiłem 70m kw. od howella
        nagrabiszynku i ROCZNA opłata wynosi niecałe 2000, czyli mniej niż 170
        miesięcznie, a koszty ogrzewania o wiele niższe niż w spółdzielniach.
        • Gość: wyrażaj się Re: TEMAR, BRE LOCUM, ATAL INVEST, WPB, BLOCKPOL. IP: 213.77.10.* 23.02.04, 20:09
          wyrażaj się buraku bardziej przyzwoicie, myślałem że tam kupili ludzie na
          poziomie ale widzę że nie wszyscy ... skoro wszyscy są tacy szczęśliwi z
          tych "niskich opłat" to skąd w takim razie od roku protesty i spotkania ?
          • Gość: kobald Re: TEMAR, BRE LOCUM, ATAL INVEST, WPB, BLOCKPOL. IP: *.magma / *.magma-net.pl 25.02.04, 19:40
            tu sie zgadzam ...BURAK i to z zapadłej wsi, bo ma problem z odróżnieniem
            użytkowania wieczystego i dzierżawy
    • Gość: sylwex Re: TEMAR, BRE LOCUM, ATAL INVEST, WPB, BLOCKPOL. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.04, 21:47
      my wybraliśmy SM Maślice. Odwiedziliśmy prawie wszystkich. Decyzja głównie
      oparta na użyteczności mieszkania i wiarygodności sprzedawcy. Nasze mieszkanko
      się buduje i mam nadzieję, że nie zmienimy zdania !!!;) pozdrawiam,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka