Gość: mi IP: *.dhs.org / *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.01.04, 15:19 planuje zakup mieszkania... moze znacie jakies firmy developerskie/spoldzielnie godne polecenia? dzieki za wszelkie info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mariusz Re: DEVELOPERZY GODNI POLECENIA IP: 195.205.44.* 12.01.04, 16:17 WPBM Mój Dom z Poltegoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: DEVELOPERZY GODNI POLECENIA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.01.04, 14:13 Nie wiem czy tacy istnieja. Mam poważne watpliwosci. Chyba na kazdego cos znajdziesz. Ważne zeby nie trafic na tego najgorszego. Aha, nie sugruj sie listami kolesa co sie podpisuje róznie z tego samego adresu: Mariusz, zadowolony klient itp. i poleca Moj Dom. On jest załosny w udawaniu człowieka ktory kupil u nich mieszkanie, a tak naprawde jest ich pracownikiem. Ja widze, ze juz od roku bezlitosci uprawia ta sama dretwa propagande. Chyba sie tylko tym w pracy zajmuje aby wciskac ludziom kit. Juz setki razy pisal jaki to z niego nie jest zadowolony klient (jego koledzy też)i jak wspaniale dziala Moj Dom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: DEVELOPERZY GODNI POLECENIA IP: 195.205.44.* 14.01.04, 17:16 dla ciebie synu nie jestem zadnym kolesiem a jak chcesz pogadac na temat Mojego Domu to zapraszam Stronska 6/2D to ich inwestycja swoje niepotwierdzone przypuszczenia umocz we wlasnej glupocie polecam ich bo wywiazali sie z wszystkiego co bylo zapisane w umowie, to byloo rok temu zaznaczam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: DEVELOPERZY GODNI POLECENIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.04, 21:23 sorry Mariusz, ale choćbym nie wiem jak była zadowolona ze swego developera to nie chce mi się odpowiadać za każdym razem na pojawiające się na tym forum pytanie o developera godnego polecenia. Tobie za to chce się zawsze... do tego znakomity refleks. Dlatego nie dziw się - takie podejrzenie o autoreklamę mnie się również od razu nasunęło. Swoją drogą nic nie mam do Mojego Domu, Paweł Gustwa był przemiły. Pozdrawiam i więcej kultury, bo zaczniemy się wszyscy cieszyć, że nie jesteś naszym sąsiadem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: DEVELOPERZY GODNI POLECENIA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.03.04, 00:32 ale tak się dziwnie składa, że większość forumowiczów ma na Twój temat takie samo zdanie ... kiepskie niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: DEVELOPERZY GODNI POLECENIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.04, 15:49 mam nadzieję, że tego kiepskiego zdania forumowicze nie mają o mnie..... a tak a a propos, zakonczyl sie niedawno prawomocnie proces WPB z klientem (o którym jakiś czas temu byla mowa na forum) to był klient, który po odbiorze mieszkania zaczął się czepiać usterek i sprytne WPB wykorzystało zapis umowny i odstąpiło od umowy. Ludziom oczywiście zwrócono cenę nominalną i kazano opuścić lokal. WPB ostatecznie spór przegrało. Jak przymierzałam się do zakupu u nich to ytałam o tę sprawę i tego klienta opisywano w b. niekorzystnym świetle, z resztą ktoś na forum też z ich strony się wypowiadał. Generalnie jednak budują w termnie i są cenieni na rynku, tylko ta ich waloryzacja ceny - to przegięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stonka Re: DEVELOPERZY GODNI POLECENIA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.03.04, 20:14 Niestety, z tą waloryzacją ceny nie tylko WPB szaleje, inni developerzy też mają podobne zapisy w umowach :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: DEVELOPERZY GODNI POLECENIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.04, 21:20 no tak, ale część ma w umowach zapisaną waloryzację o wskaźnik inflacji bez podania minimum. przy prawie zerowej inflacji - nie ma waloryzacji. Tak jest w umowie z Wrobudem na przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bono Vox Re: DEVELOPERZY GODNI POLECENIA IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 22.03.04, 14:06 no tak, Wrobud ma wskaźnik GUS (plus), ale mieszkanie w "kiepskiej" lokalizacji (minus). BV Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: DEVELOPERZY GODNI POLECENIA IP: 195.205.44.* 23.03.04, 15:45 to jest uwaga do mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokator Re: DEVELOPERZY GODNI POLECENIA IP: *.crowley.pl 10.04.04, 23:07 Lepiej wybudować domek na wsi.U naszych developerów jest drogo, niepewnie i nieterminowo. Odpowiedz Link Zgłoś