kliczeniek 14.01.10, 09:13 Witam! Mam pytanie, czy korzystał ktoś z ich usług, czy polecacie? Chodzi o transakcję kupna mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: HANIA Re: Kancelaria Romanowicz Komarzańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.10, 09:31 Nie polecam tej kancelarii,osobiście podpisywałam tam trzy umowy,które jak potem się okazało zawierały klauzule niedozwolone i akty notarialne pod względem zapisów i treści słabo czytelne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Literat Re: Kancelaria Romanowicz Komarzańska IP: 156.17.44.* 14.01.10, 10:52 Jeśli źle obsługiwali, to dlaczego aż trzy umowy tam podpisywałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2 Re: Kancelaria Romanowicz Komarzańska IP: 79.110.196.* 15.01.10, 09:53 Ja podpisywalam 2umowy z Ganta ,potwierdzam ,ze zawieraja klauzule niedozwolone ,wiele zapisow jest tak narkecone ,ze zadna inna kancelaria by sie tego nie pojela obiv dla klienta ,no coz wszystko to dla Developerow aby im zapewnic pozniej w razie pozwow manewry w sadzie i niby wtedy taniejz oplata dla klienta bo to zbiorowka ,jsli nie musisz nie wybieraj tego Notariusza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mickey Re: Kancelaria Romanowicz Komarzańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.10, 17:25 nie polecam podpisywałem umowę przedwstepną i końcową na przedwstepnej miałem ustalone (ustnie) ale w obecności przedstawiciela developera, że pół taksy przy przedwstepnej pół przy końcowej, przy końcowej okazało się "że nie mam nic na pismie" i musiałem zapłacic normalna taksę, w efekcie czego z aktu wyszedłem lekko zniesmaczony w umowie przedwstepnej miałem dodatkowo błąd z numerem działki, na szczescie - nie zrodził zadnych konsekwencji, "wyprostowany" na umowie koncowej Odpowiedz Link Zgłoś