Gość: xxxx IP: *.lanet.net.pl 24.05.10, 10:48 Coś wiadomo o tej inwestycji? bardzo mało informacji znalazłam o inwestorze-Towarzystwo Budownictwa Społecznego „Wygodne Mieszkanie”. ktoś kupił mieszkanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olo Re: aviator park idzikowskiego IP: 80.50.131.* 25.05.10, 11:59 Ta firma była wykonawcą osiedla belvedere park na przyjaźni (inwestorem był pol-mot). Firma należy do p. Polewczyka, wielu wrocławian go zapewne pamięta i źle wspomina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kikula Re: aviator park idzikowskiego IP: *.ikem.pwr.wroc.pl 31.05.10, 11:59 Co masz na myśli mówiąc że źle wspominają pana Polewczyka, możesz powiedzieć coś więcej na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: aviator park idzikowskiego IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.06.10, 20:31 www.forumbp.pl/index.php/topic,10.msg103.html#msg103 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: aviator park idzikowskiego IP: *.ikem.pwr.wroc.pl 02.06.10, 10:01 hmm, rzeczywiście niepokojące... czy ktoś z tutaj obecnych kupił mieszkanie w aviator park albo ma jakiekolwiek doświadczenie z tym Panem?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: aviator park idzikowskiego IP: *.54.17.10.static.telsat.wroc.pl 02.06.10, 21:56 Mieszkam na osiedlu "Belvedere Park" zrealizowanym przez tego Pana. Z tego co wiem to wszystkie mieszkania w 4 ukończonych już budynkach o niezłym standardzie zostały wykupione - ponad 300 mieszkań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: aviator park idzikowskiego IP: *.magma-net.pl 03.06.10, 14:43 No tak, tyle że wtedy był tylko wykonawcą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: santaklaus Re: aviator park idzikowskiego IP: *.emea.ibm.com 01.10.10, 11:32 Witam, Czy ktoś kupił / zarezerwował mieszkanie na Idzikowskiego u tego dewelopera? Jak wygląda współpraca z deweloperem? Czy można liczyć na upust? Jak traktują klienta (przed i po podpisaniu umowy)? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bela Re: aviator park idzikowskiego IP: *.wroclaw.mm.pl 01.10.10, 15:33 Podają kawe i golonkę, jak przychodzisz. Potem podpisujesz umowe. Wszystko bardzo elegancko. Gra nastrojowa muzyka. Mozesz wynegcjował duże upusty, na przykłąd do 30 procent, jednak w zamian za rezygnację z balkonu i łazienki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: aviator park idzikowskiego IP: *.as.kn.pl 01.10.10, 18:39 golonką częstują ciebie warchlaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bela Re: aviator park idzikowskiego IP: *.wroclaw.mm.pl 01.10.10, 21:21 po co te chamskie wpisy? jak nie lubisz golonki, nie odmawiaj prawa do lubienia jej innym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: aviator park idzikowskiego IP: *.as.kn.pl 02.10.10, 07:10 po sie obruszaszsz włochata golono skaczesz po wątkach ujadając teraz popatrz na siebie albo lepiej nie bo sie porzygarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bela Re: aviator park idzikowskiego IP: *.wroclaw.mm.pl 02.10.10, 11:25 skąd się takie chamstwo bierze na forach? I w dodatku chamstwo, co nie potrafi nawet poprawnie po polsku nabluzgać:) naucz się pisać, dzieciaku, bez błędów ortograficznych. To pogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: aviator park idzikowskiego IP: *.as.kn.pl 03.10.10, 10:29 nie otwieraj paszczy bo śmierdzi brzydulo pryszczata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bela Re: aviator park idzikowskiego IP: *.wroclaw.mm.pl 03.10.10, 11:40 Kazdym wpisem dajesz przykład braku wychowania, widać matka i ojciec nie dali tego, co powinni. Przykre. Z takimi manierami niestety wiele w życiu nie osiągniesz. Przemyśl to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: aviator park idzikowskiego IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.06.11, 01:47 A ciebie rodzice nie nauczyli, ze jak sie nie ma nic madrego do powiedzenia to sie milczy? Przemysl to i zmien forum bo to bynajmniej niewiele z kulinarnym ma wspolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abty bela Re: aviator park idzikowskiego IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.05.13, 12:32 belunciu daj se spokuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aviator Re: aviator park idzikowskiego IP: 94.254.169.* 06.10.10, 13:48 Przy systemie wpłat 10/90 rabatów nie ma,natomiast wpłaty wraz z zaawansowaniem budowydają możliwość uzyskania upustu ok.100-200 zł/mkw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aviator Re: aviator park idzikowskiego IP: 94.254.169.* 06.10.10, 13:56 Przy systemie płatnści 10/90 rabatów nie ma.Wpłaty wraz z zaawansowaniem budowy dają możliwość uzyskania upustu 100-200zł/mkw.Traktownie przed i po podpisaniu umowy-standardowe sprzedający-kupujacy (każdy ma inne wyobrażenie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Logic Re: aviator park idzikowskiego IP: 195.187.134.* 06.10.10, 15:02 Drogi Aviatorze! zmiencie swoja strone internetową tego domu, bo jest TRAGICZNA. Kto to w ogole zatwierdził, wymyślił? Maniera graficzna żenująca, jak z poprzedniej epoki ale mniejsza z tym. Strona się fatalnie wolno wczytuje, fatalnie nawiguje!! Masakra jakaś!! Człowiek po paru minutach ma ochotę stamtad wyjsc. ZADEN DEVELOPER NIE MA TAK TRAGICZNEJ STRONY WWW SWOJEJ INWESTYCJI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: santaklaus Re: aviator park idzikowskiego IP: *.emea.ibm.com 06.10.10, 15:18 Dzięki za odpowiedź. A czy ktoś z potencjalnych klientów może się wypowiedzieć? Bardzo mało w necie informacji o tym deweloperze (praktycznie brak). Jak wygląda temat przy podpisywaniu i po podpisaniu umowy? Na co warto zwrócić uwagę? Jakieś uwagi co do samej budowy? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: aviator park idzikowskiego IP: *.as.kn.pl 06.10.10, 17:31 jesli cos mówi nazwisko Polewczyk to masz odpowiedź same bydynki całkiem ładne , ale bliskośc kościoła jednak mnie odstraszyła cena tez taka sobie zwłaszcza że mówili wyraźnie , że bez negocjiacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bela Re: aviator park idzikowskiego IP: *.wroclaw.mm.pl 06.10.10, 19:10 tadziu polewczyk to buduje? ho ho ho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: santaklaus Re: aviator park idzikowskiego IP: *.emea.ibm.com 07.10.10, 09:18 A co jest nie tak z p. Polewczykiem? Ma nieciekawą przeszłość w budownictwie mieszkaniowym? Wie ktoś coś więcej? Tutaj Szanowny Aviator mógłby sie wypowiedzieć. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turran Re: aviator park idzikowskiego IP: 217.153.64.* 07.10.10, 10:48 wygodne mieszkanie to nie tajemnica że budował też TBS poświętne wroc ale przeszłośc Polewczyk ma jaka ma i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aviator Re: aviator park idzikowskiego IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.10.10, 15:24 Właścicielem TBS WM jest syn "tego" Polewczyka.Nie sądzę żeby przy panujących marżach deweloperów (30-40%) stary wykręcił syna.Ale nigdy nic nie wiadomo.Pocieszające jest zaawansowanie inwestycji na Idzikowskiego i kasa za BelvederePark przy Przyjaźni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Logik Re: aviator park idzikowskiego IP: 195.187.134.* 07.10.10, 16:20 zmiencie te kompromitującą stronę w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: aviator park idzikowskiego IP: *.as.kn.pl 07.10.10, 17:08 odpowiedź padła zatem sam fakt że syn mówi samo za siebie na siebie nie może ale to on wszystkim zarządza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: aviator park idzikowskiego IP: *.internetia.net.pl 14.12.10, 16:20 Czy ktoś kupił mieszkanie na Idzikowskiego?Odwiedziliśmy budowę,zastanawiamy się nad kupnem mieszkania,jednak trochę za wysoka jest cena,zwłaszcza przy większych mieszkaniach.Co o tym myślicie? Niedawno oddawali budynek na Skrzydkatej-ARC2 i tam cena była poniżej 6 tys.za metr,a budynek jest o wiele ciekawszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: aviator park idzikowskiego IP: *.internetia.net.pl 14.12.10, 16:40 arc2 to dawne dzieje kolego a małe lokale też po 8 chodzą idzikowskiego to kościół masakra nie tylko niedziela jest uciążliwa , mieszkałem na skrzydlatej ale i inwestor mnie niepokoił zatem odpuściłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: aviator park idzikowskiego IP: *.internetia.net.pl 14.12.10, 18:36 Co możecie powiedzieć o inwestorze?Miał jakieś wtopy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: aviator park idzikowskiego IP: 217.153.64.* 15.12.10, 07:25 polewczyk skąd same sukcesy hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: aviator park idzikowskiego IP: *.wroclaw.mm.pl 18.12.10, 17:12 A możesz coś więcej napisać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ghost Re: aviator park idzikowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.11, 19:47 Zaawansowanie I etapu budowy przez developera oceniane jest na 60% (zapewne jest to wartość bezpieczna dla osób starających się o kredyt, ja natomiast osobiście uważam, że jest sporo więcej). Budynek ma zostać wykończony w podobnym standardzie jak osiedle Belvedere Park (planowane przekazanie mieszkań końcem czerwca 2011, termin oficjalny akt/umowa to 31.08.2011). Co do bliskości kościoła to zależy (bo w każdym miejscu znajdzie się coś co komuś przeszkadza, dla mnie nie ma to jakiegoś większego znaczenia). Cenę mieszkania jak i boxu garażowego można negocjować (nie wiem jakich upustów ktoś oczekuje, niemniej jednak ja ze swojej negocjacji jestem zadowolony). Jeśli ktoś jest zainteresowany tą inwestycją to polecam kontakt z Panią Agnieszką (bardzo miła i rzetelna osoba). Co do kwestii związanej umową przedwstępną to powiem tyle - typowo sztampowa i do sporych poprawek. Są otwarci na propozycje i zmiany (mam nadzieję, że po moich bojach sporo pkt. wyleci i umowa będzie już przyjaźniejsza dla Kupujących). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bela Re: aviator park idzikowskiego IP: *.wroclaw.mm.pl 03.01.11, 09:31 bzykasz te agnieszke, ghost, ze ją tak polecasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: aviator park idzikowskiego IP: *.adsl.inetia.pl 03.01.11, 14:02 Jaki rabat Ghost wytargowałeś,bo ja przy systemie 10/90 i mieszkaniu do 50mkw nie dałam rady nic zbić!!!!!!!!!!!!!Oczywiście przy wpłacie proporcjonalnie do zaawasowania inwestycji Agnieszka schodzi 100zł/m,ale ryzyko i magia Polewczyka....to trochę za mało.Czekam na inne wpisy "negocjatorów" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: aviator park idzikowskiego IP: 217.153.64.* 03.01.11, 14:29 do księdza idźcie lepiej dzwon kilka raz dziennie was zbudzi buhahahahahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz.antonkiewicz Re: aviator park idzikowskiego 19.01.11, 18:06 Gość portalu: Ghost napisał(a): > Zaawansowanie I etapu budowy przez developera oceniane jest na 60% (zapewne jes > t to wartość bezpieczna dla osób starających się o kredyt, ja natomiast osobiśc > ie uważam, że jest sporo więcej). Budynek ma zostać wykończony w podobnym stand > ardzie jak osiedle Belvedere Park (planowane przekazanie mieszkań końcem czerwc > a 2011, termin oficjalny akt/umowa to 31.08.2011). Co do bliskości kościoła to > zależy (bo w każdym miejscu znajdzie się coś co komuś przeszkadza, dla mnie nie > ma to jakiegoś większego znaczenia). Cenę mieszkania jak i boxu garażowego mo > żna negocjować (nie wiem jakich upustów ktoś oczekuje, niemniej jednak ja ze sw > ojej negocjacji jestem zadowolony). Jeśli ktoś jest zainteresowany tą inwestycj > ą to polecam kontakt z Panią Agnieszką (bardzo miła i rzetelna osoba). Co do kw > estii związanej umową przedwstępną to powiem tyle - typowo sztampowa i do spory > ch poprawek. Są otwarci na propozycje i zmiany (mam nadzieję, że po moich bojac > h sporo pkt. wyleci i umowa będzie już przyjaźniejsza dla Kupujących). mam zamiar kupić mieszkanie w tym budynku, możesz napisać o poprawkach przy umowie? kontakt grzesieka11@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesieka11@wp.pl Re: aviator park idzikowskiego IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.01.11, 18:09 Gość portalu: Ghost napisał(a): > Zaawansowanie I etapu budowy przez developera oceniane jest na 60% (zapewne jes > t to wartość bezpieczna dla osób starających się o kredyt, ja natomiast osobiśc > ie uważam, że jest sporo więcej). Budynek ma zostać wykończony w podobnym stand > ardzie jak osiedle Belvedere Park (planowane przekazanie mieszkań końcem czerwc > a 2011, termin oficjalny akt/umowa to 31.08.2011). Co do bliskości kościoła to > zależy (bo w każdym miejscu znajdzie się coś co komuś przeszkadza, dla mnie nie > ma to jakiegoś większego znaczenia). Cenę mieszkania jak i boxu garażowego mo > żna negocjować (nie wiem jakich upustów ktoś oczekuje, niemniej jednak ja ze sw > ojej negocjacji jestem zadowolony). Jeśli ktoś jest zainteresowany tą inwestycj > ą to polecam kontakt z Panią Agnieszką (bardzo miła i rzetelna osoba). Co do kw > estii związanej umową przedwstępną to powiem tyle - typowo sztampowa i do spory > ch poprawek. Są otwarci na propozycje i zmiany (mam nadzieję, że po moich bojac > h sporo pkt. wyleci i umowa będzie już przyjaźniejsza dla Kupujących). mam zamiar kupić mieszkanie w tym budynku, możesz napisać o poprawkach przy umowie? kontakt grzesieka11@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wiki079 Re: aviator park idzikowskiego 28.12.10, 11:59 Witam. Od dłuższego czasu szukam mieszkania,dlatego bardzo mi zależy mi na opiniach innych którzy kupili juz u tego inwestora mieszkania.Prosze o więcej informacji .Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Logic Re: aviator park idzikowskiego IP: 91.90.161.* 28.12.10, 12:27 ciekawa realizacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bela Re: aviator park idzikowskiego IP: *.wroclaw.mm.pl 03.01.11, 14:53 Komedia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ghost Re: aviator park idzikowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.11, 20:29 Zawsze można doszukiwać się podwójnego dna, ale to już zostawiam „specom” a jak widać i tu ich nie brakuje. Wplatając w to pewną dozę humoru to jak zawsze „życie jest bogatsze”. Reasumując dla tych którzy są zdecydowani i poważnie myślą o realizowanej inwestycji i uzyskaniu rabatu to negocjuje się z Prezesem a nie z Panią Agnieszką. Podpowiem, że próg 100 zł na 1m2 przy dwupokojowym mieszkaniu może nie jest miękką negocjacją ale w zasięgu każdego (mnie to nie satysfakcjonowało). Sporą siłę w negocjacjach daje również miejsce postojowe. Dotykowym plusem mieszkań dla tych którzy nie wiedzą są drewniane okna, kamienne parapety i żaluzje antywłamaniowe (we wszystkich mieszkaniach, a nie tylko na parterze). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: aviator park idzikowskiego IP: 217.153.64.* 04.01.11, 09:18 rozumiem kolego , że cieszą cie te dodatki ale to ma tak dzialać skup sie raczej na prostych ścianach i wykończeniu bo tutaj będą prawdziwe .............. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prusak Re: aviator park idzikowskiego IP: 46.113.26.* 05.01.11, 13:41 Ciekawe, gdzie będą śmietniki.................W budynku???????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
agonaaaaa Re: aviator park idzikowskiego 25.02.11, 13:52 Mieszkam na osiedlu "Pod Skrzydłami" a inwestycja na Idzikowskiego wygląda dośc ciekawie. Byłam nawet w biurze na poczatku inwestycji i chciałam sie dowiedzieć czegoś konkretnego, to Pani która ze mną rozmawiała nie za bardzo miała pojęcie nawet w której części miasta jest zlokalizowana inwestycja. Na stwierdzenie, iż strona internetowa jest kompletnie nieczytelna, kiepsko wykonana i żle odworowana od stanu faktycznego powiedziała, że wykonali ją profesjonaliści. Gdzie tu profesjonalizm??? Proponuję zakup miejsca postojowego, bo zaparkowanie w okolicy po 20 to istny cud. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyBela Re: aviator park idzikowskiego IP: *.internetia.net.pl 30.01.11, 23:54 Witam, Przyszłych mieszkańców i wszystkich zainteresowanych zapraszam na nowo powstałe forum pod adres: www.aviatorpark.fora.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
karlos44 Re: aviator park idzikowskiego 19.12.11, 09:12 Witam. Mam pytanie do osób juz mieszkających a aviator park przy idzikowskiego. Mianowicie czy te mieszkania są ciepłe? Pytam poniewaz mieszkam niedaleko i z tego co zauważyłem blok ten jest budowany z silikatów (biała cegła). Technologia ta była stosowana w PRL i nie widziałem zeby ktokolwiek budował blok z silikatów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: architekt Re: aviator park idzikowskiego IP: *.internetia.net.pl 10.06.12, 23:28 Karlos tempaku - mało w życiu widziałeś -technologia PRL- Odpowiedz Link Zgłoś
karlos44 Re: aviator park idzikowskiego 11.06.12, 08:20 @architekt - Pisze się "tępaku" a nie "tempaku" fusie bez szkoły. Tępakiem musi być twój ojciec skoro zrobił takiego pustaka jak ty. Wracaj do szkoły bo masz silikat zamiast mózgu. O tym co napisałeś o przenikalnosci cieplnej to nawet się nie będę rozpisywał bo to stek bzdur. Widać że z Ciebie architekt bez szkoły. A z sylikatu to się buduje ale może u Ciebie na wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekspert termiczny Re: aviator park idzikowskiego IP: 91.90.161.* 11.06.12, 10:45 mieszkania są ciepłe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: aviator park idzikowskiego IP: *.internetia.net.pl 12.06.12, 17:25 koło kościoła klocki a pustaków , już wyglądaja jakby miały z 10 lat porażka Odpowiedz Link Zgłoś
giboon Re: aviator park idzikowskiego 07.12.17, 15:21 Chciałem ostatnio kupić jedno z mieszkań aviatora, jednak kościół zaraz za oknem, naparza dzwonem... ściany jak z papieru, słychać jak sąsiad oglada tv. Ciepło jeżeli są sąsiedzi po bokach, jak nie ma to zimno. Więc wybór prosty albo duże wydatki na ogrzewanie albo słyszenie jak sąsiad pierdzi. Ogólnie średnia okolica ze względu na starzejące się osiedle i brak kontroli nad sprzedażą dopalaczy. Kilku znajomych mieszka i koniec końców zrezygnowałem. Dodam, że chodziło o rynek wtórny. mieszkanie chciałem kupić w sierpniu 2017. Sprzedający chcą jak najwięcej odzyskać z trefnego wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś