Dodaj do ulubionych

Ornamento - Krzycka

IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.11, 08:17
Czy wie ktoś jak kształtują się ceny na tej nowej inwestycji na Krzyckiej?

dewelopart.pl/inwestycja,o_inwestycji.html
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Ornamento - Krzycka IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.10.11, 00:37
      ceny pewnie takie jak na Krzyki, ale na targach mieli już ofertę na Maślice
      • Gość: tzn Re: Ornamento - Krzycka IP: *.dialog.net.pl 18.10.11, 22:37
        tzn jakie ceny ?
        • Gość: gosc Re: Ornamento - Krzycka IP: *.internetia.net.pl 24.10.11, 20:23
          z tego co mowili na targach to ok. 6000 zł/m2
          • Gość: gość Re: Ornamento - Krzycka IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.11.11, 01:08
            6 tys to w miarę ok pewnie jak się ich przyciśnie to z 300-500 zł można urawać ;-)
          • Gość: gość Re: Ornamento - Krzycka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.12.11, 00:51
            też byłem na targach i pamiętam, że przedział 6 tys/m2 (w tej okolicy to chyba normalka)
            • Gość: gość Re: Ornamento - Krzycka IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.02.12, 08:44
              widać, że ceny lekko poszły w dół :-)
    • Gość: ola Re: Ornamento - Krzycka IP: *.dynamic.chello.pl 30.11.11, 02:26
      mieszkam w poblizu. Korki, korki, korki. W dodatku chałas. Odradzam lokalizację w
      dodatku krzycka jest b. wąska a dookoła powstają ogromne osiedla, wystarczy się przejść.
      • Gość: gosc Re: Ornamento - Krzycka IP: *.internetia.net.pl 30.11.11, 08:28
        pomijajac, że to watek inwestycji

@Ola

To po co mieszkasz w tamtej okolicy, jak tam tak źle? :P
      • Gość: gość Re: Ornamento - Krzycka IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.12.11, 22:15
        trochę ścisk jest - ale lepsza tak lokalizacja niż Powstańców czy Kościuszki :(
    • anula5550 Re: Ornamento - Krzycka 17.02.12, 15:32
      Witam, przepraszam że tutaj piszę z prośbą, ale to najlepsze miejsce na znalezienie osób kupujących mieszkanie u dewelopera. Mam zatem ogromną prośbę o wypełnienie ankiety składającej się z kilku pytań, a dotyczącej reklam deweloperów. Oto link do ankiety: LINK. Będę niezmiernie wdzięczna za każdą pomoc :)
    • Gość: Kukuryku Re: Ornamento - Krzycka IP: *.218.150.44.static.telsat.wroc.pl 25.04.12, 21:49
      Widać, że mieszkań sprzedali bardzo dużo co przy dzisiejszym zastoju jest aż dziwne.
      Niewiele mieszkań zostało wolnych. Sam budynek wygląda ciekawie i standard wykończenia też całkiem całkiem.
      Ktoś tam kupił? Ja się zastanawiam...
      • anyx27 Re: Ornamento - Krzycka 26.04.12, 12:51
        Znajomi kupili tam duże mieszkanie - ponad 100mkw, na tym etapie jest ok, nie ma żadnych problemów.
        • Gość: anna Re: Ornamento - Krzycka IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.04.12, 14:41
          praktycznie codziennie tamtędy przejeżdżam. Fajny budenek, dość sensowne rozkłady mieszkań jest trochę cofnięty od ulicy Krzyckiej i od hałasu, od strony Skarbowców, to juz raczej cisza i spokój. Widać, że prace postepuja regularnie i szybko do przedu. Na Krzyckiej jest duży ruch + dodatkowy hałas generowany przez rozpoczęte ostatnio budowy, ale z korkami to bez przesady. Zdarza się czasmi
    • Gość: Mysh Re: Ornamento - Krzycka - szukam sąsiadów IP: 217.96.4.* 19.06.12, 08:51
      Witam,
      jestem przyszłym mieszkańcem tej inwestycji. Fajnie by było poznać przyszłych sąsiadów :) Przed nami etap odbiorów, wykańczania (mieszkań i kieszeni :) ) więc będzie się działo..

Zapraszam do wpisywania się w tym wątku. Jak będzie nas więcej, to podejmę się założenia osobnego forum dla naszej inwestycji

pzdr
      Mysh
      • Gość: Zainteresowany Re: Ornamento - Krzycka - szukam sąsiadów IP: *.tktelekom.pl 19.06.12, 12:40
        Dzień dobry,

ja mam pytanie odnośnie cen w tej inwestycji. Czy ktoś negocjował z nimi? Jakie są możliwości? Np. czy w cenie mieszkania da się wynegocjować garaż?

Dziękuje,
        Z
        • Gość: Mysh Re: Ornamento - Krzycka - szukam sąsiadów IP: 217.96.4.* 19.06.12, 16:05
          Czy garaż to nie wiem. Ja kupowałem mieszkanie w promocji z ceną obniżoną o 10% względem ceny katalogowej więc miałem mały margines na negocjacje. Mimo wszystko udało się wynegocjować jeszcze kilka rzeczy jak kupon na 9 tyś do Max-Fliza :)

Pamiętaj, że mają już dużą większość mieszkań sprzedanych więc i dużego "ciśnienia" brak...
          • Gość: Zainteresowany Re: Ornamento - Krzycka - szukam sąsiadów IP: *.tktelekom.pl 20.06.12, 07:00
            Dzień dobry,

dziękuję za informację. Jestem po rozmowach i zobaczymy.
            Pozdrawiam serdecznie,
            Z
        • Gość: Temp Re: Ornamento - Krzycka - szukam sąsiadów IP: *.tktelekom.pl 07.08.12, 14:25
          Witam,
          czy ktoś orientuje się kiedy planowane sa odbiory?
      • Gość: leszcz Re: Ornamento - Krzycka - szukam sąsiadów IP: *.static.korbank.pl 21.06.12, 10:51
        Witam,
        rozmawiałem kiedyś z zaprzyjaźnionym deweloperem,który powiedział żę jeżeli na forach piszą że deweloper jest "nieżetelny" ponieważ nie wywiązuje sie z terminu i ma opóźnienie 2-3 miesiące to żadna obelga w jego kierunku. Ktoś wcześniej wspomniał o nieudanej inwestycji na hubskiej,nie wiem jak do tego miała się jeszcze inwestycja na Turniejowej która od lat straszy pustkami,czy jej realizacją również kierował aktualny zarzad ornamento???Tak czy siak
        inwestycja na Krzyckiej w wiekszości jest już sprzedana i problem pustych mieszkań tutaj raczej nie wystąpi. Patrząc na ornamento fizycznie nie ma żadnych opóźnień ewentualne mogą zdarzyć się jedynie na płaszczyźnie formalnej.
        Jeśli chodzi o sam zarząd jest to ich pierwsza inwestycja i zapewne chcą pokazać się z jak najlepszej strony co na chwile obecną to im się udaje,

przyszły mieszkanic ornamento

• Gość: Boniek Re: Ornamento - Krzycka - szukam sąsiadów IP: *.206.114.193.static.telsat.wroc.pl 29.07.12, 18:34
        Witam,

kupiłem mieszkanie w Ornamento i chętnie poznam sąsiadów ;-)
        Jak narazie nie mogę narzekać na współprace z Developart.

Pozdrawiam
        • Gość: Piotr Re: Ornamento - Krzycka - szukam sąsiadów IP: *.acer-euro.com 01.08.12, 16:19
          Witam,

też zakupiłem mieszkanie w tej inwestycji. Zabieram się powoli za planowanie wykończenia, oto wstępne wyniki: finchstudio.pl/galeria/29/Projekty/Apartament-Ornamento-we-Wroclawiu.html

pozdrawiam
          • Gość: Mysh Re: Ornamento - Krzycka - szukam sąsiadów IP: *.218.150.44.static.telsat.wroc.pl 02.08.12, 00:19
            super. To jest nas sąsiadów już kilku.
            Bardzo fajny projekt. Kto jest autorem? Ty, czy pracowania z linku?
            pzdr
            • Gość: Piotr Re: Ornamento - Krzycka - szukam sąsiadów IP: *.acer-euro.com 02.08.12, 11:31
              Autorem projektu jest Finchstudio, szczerze polecam;]
              • Gość: leszcz Re: Ornamento - Krzycka - szukam sąsiadów IP: *.static.korbank.pl 03.08.12, 14:49
                hehe, teraz już wiemy jak będą wykończone wszystkie mieszkania 3 pokojowe:-), zastanawiam sie tylko jak będzie z hałasem,chodzi mi konkretnie to te wnęki od strony balkonów,żeby nie było tak,że słyszymy jaki program sąsiad ogląda czy jakiego radia słucha....
                • Gość: lajza Re: Ornamento - Krzycka - szukam sąsiadów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.12, 14:56
                  pani Kasia z dewelopartu pisze sama ze sobą,
                  pani Kasiu, przypominam, mieszka pani na Maślicach a nie na Krzykach :)
    • Gość: maniek Re: Ornamento - Krzycka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.06.12, 08:36
      jaja sobie robicie?
      czy wy macie nadzieje, ze tworcy tego syfu na hubskiej, za ktory zostali wywaleni z atalu maja szanse stworzyc cos dobrego
      jeszcze maja czelnosc chwalic sie doswiadczeniem, iddzcie spytajcie wlasciciela atalu co sadzi o ich doswiadczeniu
      biedak chyba do dzis nie wykaraskal sie z klopotow po tych ludziach z niby doswiadczeniem
      • Gość: Zainteresowany Re: Ornamento - Krzycka IP: *.tktelekom.pl 20.06.12, 08:49
        Troszkę niepokojące co piszesz. Może coś więcej?
        Pozdr,
        Z
      • Gość: maniek Re: Ornamento - Krzycka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.06.12, 09:09
        ja szczegolow nie znam, a bzdur nie chce wypisywac
        ale powszechnie wiadomo, ze obecni udzialowcy developarta to byly zarzad atal
        atal to byla kiedys jedna z wiodacych fiirm na wroclawskim rynku
        w innych regionach kraju dalej ma sie niezle
        natomiast we wroclawiu sa obecnie trzecia liga za sprawa blednych decyzji inwestycyjnych obecnych ludzi z developarta
        sprawa nie jest zbyt naglosniona bo i atal niechetnie o niej mowi, do dzis meczy sie ze sprzedaza tego syfu na hubskiej i robi dobra mine do zlej gry
        to z reszta nie jedyna decyzja podjeta przez obecnych ludzi z developartu, jeszcze jak byli w atalu ktora chluby i korzysci mu nie przyniosla
        z reszta jak wypowiada cie prezes balcer jeszcze w imieniu atala, w trudnych kwestiach do dzis mozesz znalezc na forum i wyrobic sobie wlasna opinie
        kiedys tez mozna bylo uslyszec o jakis sprawach sadowych dotyczacych wzajemnych rozliczen, ale co z tego wyszlo, nie wiem
        • Gość: Mysh Re: Ornamento - Krzycka IP: 217.96.4.* 20.06.12, 09:24
          To po co straszysz ludzi skoro sam mówisz, ze nie znasz tematu?
          Ta inwestycja wygląda bezpiecznie. Nie jest kredytowana a do tego jest na ukończeniu. Nie widzę dużego ryzyka jakiejś wtopy dewelopera.
          Zawsze można się dogadać na płatność po odbiorze mieszkania skoro odbiory przewidziane są na wrzesień/październik.
          Budynek też jest porządnie robiony, dokładnie i z dobrych materiałów. Nie jest to moje pierwsze mieszkanie, które widziałem i nie odbiega od standardów a wręcz jest w top-ie...
          • Gość: maniek Re: Ornamento - Krzycka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.06.12, 09:43
            mysh, ja rozumiem, ze Twoim celem jest dbanie aby tu byly same pozytywne wpisy
            jednak, to co napisalem jest faktem calkiem prostym do sprawdzenia
            a co do platnosci przy odbiorze, to obawiam sie ze nie jest to wystarczajaco bezpieczne rozwiazanie
            atal slynal wlasnie w czsach kiedy obecny zarzad developarta tak odpowiadal za inwestycje z przkazywania mieszkan bez pozwolen na uzytkowanie a potem z baardzo dlugich obsuw w jego uzyskiwaniu, funkcjonowaniu mieszkancow na pradzie budowlanym itp itd, tak bylo na karlowicach, gdzie w ogole niezgobdnie z przepisami zrobili klatki i pozwolenie fiagnelo sie miesiacami, akty opoznione a ludzie mieszkali na placu budowy, tak samo syf na hubskiej funkcjonowal bz pozwolenia na uzytkowanie
            te informacje bardzo latwo sprawdzic nawet w internecie, jesli tak bardzo ci zalezy zeby wiedziec o czym sie mowi
            • Gość: Mysh Re: Ornamento - Krzycka IP: 217.96.4.* 20.06.12, 10:05
              Żeby była jasność. Nie mam absolutnie żadnego interesu w tym aby pisało się pozytywnie o Deweloparcie. Po prostu kupiłem tam mieszkanie i tyle. Z drugiej strony jak poczytasz, to żaden deweloper nie jest "święty" i na każdego tu najeżdżają.
              Nic, zobaczymy. Poczytam sobie o tych inwestycjach żeby wiedzieć na co zwrócić uwagę.

Dlatego szukam przyszłych sąsiadów, żeby z ewentualnymi patologiami walczyć
              • Gość: maniek Re: Ornamento - Krzycka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.06.12, 11:41
                no to nie pozwol sobie wepchnac mieszkania bez pozwolenia na uzytkowanie i nie plac naleznosci glownej przed otrzymaniem tego dokumentu
                jesli deweloper powoluje sie na swoje wczesniejsze doswiadczenie i oczekuje zeby brac je pod uwage, to regula doswiadczenia ludzi z developarta sa znaczne opoznienia w dopuszczaniu budynkow do uzytku
                • Gość: kamienicznik Re: Ornamento - Krzycka IP: *.dibre.com.pl 20.06.12, 13:07
                  wziałem dwa pod wynajem.
                  • Gość: leszcz Re: Ornamento - Krzycka IP: *.static.korbank.pl 21.06.12, 19:57
                    Witam,
                    rozmawiałem kiedyś z zaprzyjaźnionym deweloperem,który powiedział żę jeżeli na forach piszą że deweloper jest "nieżetelny" ponieważ nie wywiązuje sie z terminu i ma opóźnienie 2-3 miesiące to żadna obelga w jego kierunku. Ktoś wcześniej wspomniał o nieudanej inwestycji na hubskiej,nie wiem jak do tego miała się jeszcze inwestycja na Turniejowej która od lat straszy pustkami,czy jej realizacją również kierował aktualny zarzad ornamento???Tak czy siak
                    inwestycja na Krzyckiej w wiekszości jest już sprzedana i problem pustych mieszkań tutaj raczej nie wystąpi. Patrząc na ornamento fizycznie nie ma żadnych opóźnień ewentualne mogą zdarzyć się jedynie na płaszczyźnie formalnej.
                    Jeśli chodzi o sam zarząd jest to ich pierwsza inwestycja i zapewne chcą pokazać się z jak najlepszej strony co na chwile obecną to im się udaje,

przyszły mieszkanic ornamento
                    • Gość: lolek Re: Ornamento - Krzycka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.12, 23:54
                      eno szacun jak mas ztakich fajnych kolegow, że spóżnienie dwa miesiące uznają za chlube, zaprzyjażnisz nas z tymi deweloperami? :)
      • Gość: gość Re: Ornamento - Krzycka IP: *.internetia.net.pl 22.06.12, 10:05
        Jak widać zatruwasz życie na wielu forach:

forum.gazeta.pl/forum/w,106,127491173,131430020,Re_do_maniek_imbec.html
        forum.gazeta.pl/forum/w,30,93765464,93785045,Maniek_piszesz_coraz_smieszniej_brawo_.html
        więc apeluję do Ciebie, daj ludziom porozmawiać...sensownie i rzeczowo
        • Gość: leszcz Re: Ornamento - Krzycka IP: *.static.korbank.pl 22.06.12, 14:14
          ktoś wie jak bedzie w przyszłości wyglądać przestrzeń między ornamento a sąsiadującym żółtym blokiem zwanym "alkatras"?
          • Gość: Zainteresowany Re: Ornamento - Krzycka IP: *.tktelekom.pl 03.07.12, 11:41
            Podobno to przestrzeń miejska... ma być pas zieleni. Tak przynajmniej mnie poinformowano.
            Pozdr,
            Z
            • Gość: Temp Re: Ornamento - Krzycka IP: *.tktelekom.pl 07.08.12, 14:25
              Witam,
              czy ktoś orientuje się kiedy planowane sa odbiory?
              • Gość: leszcz Re: Ornamento - Krzycka IP: *.static.korbank.pl 07.08.12, 15:02
                podobno na przełomie września i października
                • Gość: Mieszkaniec Re: Ornamento - Krzycka IP: *.tktelekom.pl 08.08.12, 09:24
                  dzięki za odpowiedź. widziałem inwestycję i robią wjazd oraz balkony...
                  Pozdr
                  • Gość: Gość Re: Ornamento - Krzycka IP: *.tktelekom.pl 13.08.12, 11:59
                    Hej
                    może to dziwne pytanie ale czy ktoś wie jak w tym budynku jest odprowadzona deszczówka gromadząca się na dachu? Nie widze zewnętrznych rynien itd.

Gość
                    • Gość: Gość Re: Ornamento - Krzycka IP: *.oborniki.net 04.09.12, 19:10
                      Czy ktoś mi może powiedziec ile u nich mniej więcej można wynegocjować obniżki ceny na metrze?
                      • Gość: Krakus Re: Ornamento - Krzycka IP: *.dynamic.chello.pl 06.09.12, 21:53
                        czy osoby z Wrocławia mogą mi powiedzieć jak wyglądały te tereny podczas powodzi? Rzeka Ślęża niedaleko jest a jestem zainteresowany tą inwestycją.
                        • wilczyjezdziec Re: Ornamento - Krzycka 07.09.12, 05:50
                          w tym watku masz sporo nformacji o tym terenie roniez o wodzie w okolicach
                          forum.gazeta.pl/forum/w,186,109193304,,INKOM_Skarbowcow_Willa_Zygzak_.html?v=2
                          a ty powodziowa mapa wroclawia
                          wroclawzwyboru.blox.pl/2007/07/Powodz-we-Wroclawiu.html
                          • Gość: Gość Re: Ornamento - Krzycka IP: *.oborniki.net 07.09.12, 07:51
                            Czy ktoś się orientuje jak u nich wygląda sprawa negocjacji, ile można zbić, itd.????
                            • Gość: Gość Re: Ornamento - Krzycka IP: *.tktelekom.pl 27.09.12, 09:57
                              Hej
                              czy orientujecie się jak to jest z odbiorami? Widzialam ostatnio, ze ktoś już robi kuchnie... a jeszcze nie było odbiorów... kupił ktoś mieszkanie na "starych" zasadach?

Pozdr
                              • Gość: leszcz Re: Ornamento - Krzycka IP: *.static.korbank.pl 04.10.12, 21:51
                                hej, ktoś już wie jak wyglądają odbiory??? czego należy się ustrzec???? czy można nie odebrać mieszkania? na co należy zwrócić szczególną uwagę?
                                • Gość: Gość Re: Ornamento - Krzycka IP: *.tktelekom.pl 05.10.12, 07:14
                                  Czy ktoś już odebrał mieszkanie? Jestem ciekaw czy są jakieś usterki itd. na które trzeba zwracać uwagę.
                                  • Gość: Mysh Re: Ornamento - Krzycka - odbiory IP: 217.96.4.* 05.10.12, 08:55
                                    Ponieważ od poniedziałku zaczynają się odbiory, wpisujcie tu swoje doświadczenia, uwagi itp. Napiszcie na co zwrócić uwagę etc.
                                    • Gość: Piotr Re: Ornamento - Krzycka - odbiory IP: 94.42.124.* 05.10.12, 11:33
                                      Ja odbieram w poniedziałek. W takim razie również czekam na opis odbioru "piątkowców".
                                      • Gość: Gość Re: Ornamento - Krzycka - odbiory IP: *.static.korbank.pl 06.10.12, 08:48
                                        Hej,
                                        poproszę osoby, które odbierają mieszkanie w poniedziałek o kilka słów jak to wyglądało itd. Czy były jakieś usterki na które trzeba zwracać uwagę.

Pozdrawiam
                                      • Gość: Gość Re: Ornamento - Krzycka - odbiory IP: *.tktelekom.pl 09.10.12, 07:19
                                        Czy możesz napisać jak poszło?
                                        Pozdrawiam
                                        • Gość: kubik 5D Re: Ornamento - Krzycka - odbiory IP: *.finemedia.pl 09.10.12, 12:48
                                          Również jestem ciekaw jak odbiory będą dalej się prezentowały. Podobno nie ma do czego się przywalić... Aż się nie chce wierzyć;-)
                                          • Gość: Gość Re: Ornamento - Krzycka - odbiory IP: *.tktelekom.pl 09.10.12, 12:51
                                            Podobno? :) skąd masz takie informacje? Ja czekam na odbiór i jestem ciekaw czy są jakieś usterki itd. Coś milczą osoby z poniedziałku :)
                                            Pozdrawiam
                                            • Gość: gość Re: Ornamento - Krzycka - odbiory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.12, 13:08
                                              pewnie remonty robią :)
                                              • Gość: Gość Re: Ornamento - Krzycka - odbiory IP: *.tktelekom.pl 09.10.12, 13:11
                                                :)
                                            • Gość: kubik 5D Re: Ornamento - Krzycka - odbiory IP: *.finemedia.pl 09.10.12, 17:53
                                              Mój kolega dzisiaj odbiera. Wczoraj rozmawiał z sąsiadami i chwalili. Jutro się z nim zgadam, to się dowiem czy odebrał i jakie były usterki.
                                              • Gość: Gość Re: Ornamento - Krzycka - odbiory IP: *.tktelekom.pl 10.10.12, 07:02
                                                Fajnie... czekamy :)
                                                • Gość: kubik 5D Re: Ornamento - Krzycka - odbiory IP: *.finemedia.pl 11.10.12, 10:09
                                                  Odbiór bezproblemowy , brak usterek.
                                                  • Gość: Gość Re: Ornamento - Krzycka - odbiory IP: *.tktelekom.pl 11.10.12, 10:16
                                                    Dość lakonicznie :) Aż się nie chce wierzyć, że brak usterek ale to chyba dobrze :) Dzięki.
                                                  • Gość: Alga Re: Ornamento - Krzycka - odbiory IP: *.dynamic.chello.pl 11.10.12, 19:30
                                                    U nas również bezproblemowo :)
                                                  • Gość: gosc Re: Ornamento - Krzycka - odbiory IP: *.opera-mini.net 12.10.12, 16:07
                                                    moze napiszesz cos wiecej?
                                                    pozdr
                                                  • Gość: sobek Re: Ornamento - Krzycka - odbiory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.12, 12:22
                                                    u nas też szybko, sprawnie, przygotowani byli. zaczynamy się urządzać.
                                                  • Gość: Gość Re: Ornamento - Krzycka - odbiory IP: *.tktelekom.pl 19.11.12, 07:35
                                                    Hej,
                                                    wiecie coś na temat pozwoleń na użytkowanie?
                                                    G
                                                  • Gość: Boniek Re: Ornamento - Krzycka - odbiory IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.12.12, 11:42
                                                    W naszym przypadku odbiór poszedł sprawnie. Jedyne usterki jakie stwierdziliśmy, to rysy na dwóch oknach, które zostały bardzo szybko wymienione :)

PS. mieszka się bardzo przyjemnie :)
                                                • Gość: defro Re: Ornamento - Krzycka - odbiory IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.11.12, 12:20
                                                  Czy akty notarialne podpisuje się od razu? Czy najpierw umowa przedwstępna, zamieszkanie, a akt obiecany za rok? Jak mieliście?
                                                  • Gość: Mieszkaniec Re: Ornamento - Krzycka - odbiory IP: *.tktelekom.pl 19.11.12, 13:40
                                                    Ja na razie czekam na odbiór... a nie może być bez pozwoleń. I nic nie wiadomo...
                                                  • Gość: AAA Re: Ornamento - Krzycka - odbiory IP: *.oborniki.net 27.11.12, 19:55
                                                    Czy ktoś może robił research jeśli chodzi o dostawców prądu? Który z nich wypada najlepiej?
                                                  • Gość: Magda Re: Ornamento - Krzycka - odbiory IP: *.internetia.net.pl 22.05.13, 20:31
                                                    Jak widzę już większość z Was kupiła mieszkanie od dewolopart. Podpisaliście umowy. Korzystaliście z analizy umowy z jakimś doradcą/ prawnikiem? Czy w umowie nie ma żadnych kruczków? Zmienialiście w niej coś pod siebie czy zostawiliście taką jak Wam dał deweloper?
                                                    Jak możecie pomuc to napiszcie na forum lub na magdasztacheta@wp.pl. Z góry dzięki :)
    • Gość: Total Re: Ornamento - Krzycka IP: *.play-internet.pl 12.10.12, 20:00
      Oni w zasadzie zakończyli już tam sprzedaż, wczoraj dzwoniłem i maja 3 czy 4 wolne mieszkania, fajne 3 pokojowe i masakrycznie rewelacyjne 4 pokojowe, takie na parterze z trasami, podobają mi się.
      • Gość: Gość Re: Ornamento - Krzycka IP: *.tktelekom.pl 15.10.12, 07:18
        Chyba jakaś kryptoreklama ;)
    • Gość: Mysh Re: Ornamento - Krzycka IP: *.ip.netia.com.pl 19.11.12, 13:24
      Dla wszystkich, którzy odebrali lub wkrótce odbiorą a szukają jeszcze sprawdzonej i kompleksowej ekipy, mogę polecić moją :)
      Robią wszystko tj. od hydrauliki, przez elektrykę po zamontowanie włączników hihi. Ceny też fajne. No i są na miejscu.

Jak ktoś zainteresowany, to podaję kontakt - Pan Grzegorz tel. 602-504-214
    • Gość: Mysh Re: Ornamento - Krzycka - ekipa remontowa :) IP: *.ip.netia.com.pl 19.11.12, 13:25
      Dla wszystkich, którzy odebrali lub wkrótce odbiorą a szukają jeszcze sprawdzonej i kompleksowej ekipy, mogę polecić moją :)
      Robią wszystko tj. od hydrauliki, przez elektrykę po zamontowanie włączników hihi. Ceny też fajne. No i są na miejscu.

Jak ktoś zainteresowany, to podaję kontakt - Pan Grzegorz tel. 602-504-214
      • Gość: Zainteresowany Re: Ornamento - Krzycka - ekipa remontowa :) IP: *.tktelekom.pl 20.11.12, 06:58
        Hej Mysh,

czy zajmują się też łazienkami? tj. płytki itd?
        • Gość: Mysh Re: Ornamento - Krzycka - ekipa remontowa :) IP: *.218.150.44.static.telsat.wroc.pl 20.11.12, 07:22
          Hej,
          Działają kompleksowo :)
          Od hydrauliki, przez elektryke, płytki (kafelki), sufity podwieszane, gładzie, malowanie, podłogi itd.
          Dzwoń śmiało
          • Gość: Zainteresowany Re: Ornamento - Krzycka - ekipa remontowa :) IP: *.tktelekom.pl 20.11.12, 07:40
            Dzięki bardzo!
    • Gość: Mysh Re: Ornamento - Krzycka - usługi TV/sat IP: *.ip.netia.com.pl 06.12.12, 10:41
      Witajcie,
      Czy w tym budynku jest zbiorcza antena satelitarna?DewelopART mówił że będzie.
      Czy ktoś podłączył się tunerem satelitarnym pod antenę zbiorczą i ma sygnał z HotBirda?

Drugie pytanie - w jakich pokojach macie gniazdka sieciowe (internetowe)? Z jakiego dostawcy korzystacie? Ktoś wybrał connecta.pl?
      • Gość: Boniek Re: Ornamento - Krzycka - usługi TV/sat IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.12.12, 18:21
        Witam,
        w mieszkaniu 3-pokojowym, gniazdo sieciowe znajduje się w najmniejszym pokoju, a światłowód w pokoju dziennym.
        My akurat zdecydowaliśmy się na dialog
      • Gość: kiki Re: Ornamento - Krzycka - zasięg kom. IP: *.ip.netia.com.pl 13.12.12, 14:41
        Też macie problem z zasięgiem sieci kom wewnątrz pomieszczeń?
        Ja mam Orange i T-Mobile i wewnątrz ciężko przez nie rozmawiać nie mówiąc już o zasięgu 3G (net).
        • Gość: Łukasz Re: Ornamento - Krzycka - zasięg kom. IP: *.centertel.pl 13.12.12, 20:45
          Ja mam w garażu..
    • Gość: emilia Re: Ornamento - Krzycka IP: *.205.41.210.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.02.13, 23:50
      jak jakość wykonania i negocjowanie cen z tym deweloperem wygląda? zastanawiam sie nad mieszkaniem na ich kolejnym osiedlu.
      • Gość: wlazły Re: Ornamento - Krzycka IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.05.13, 13:50
        Też na Krzyckiej powstaje bardzo ciekawe osiedle. Mnie zaskoczyła klasyczna architektura nawiązująca do dawnych rezydencji. Kameralne miszkania chyba po 6 w budynku. obczajcie sobie. a cenowo jak na standard jest na prawde ok. forum.gazeta.pl/forum/s,186,127893111,142611607.html?rep=1
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka