Dodaj do ulubionych

Awbud Developer - czy warto?

IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.10.12, 11:21
Czytam te forum już od jakiegoś czasu i się zastanawiam - czy warto wybrać tego dewelopera, bo spotkała m się z duzą ilościa pozytywnych opinii. interesuje mnie RnS i niedrogie lokum. Pomoże ktoś?
Obserwuj wątek
    • Gość: Andrzej Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.dip.t-dialin.net 02.10.12, 09:05
      Nie polecam. Bardzo tnie koszty w swoich inwestycjach (np. ścianki gipsowo-kartonowe), nie zapewnia obowiązkowych miejsc parkingowych na jedno mieszkanie, itp....
      • Gość: werwa Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.10.12, 12:28
        z tymi miejscami parkingowymi to podobno bujda - słyszałam, że są i to w dość rozsądnej odległości...co do ścianek nie wiem, pierwsza taka opinia. Ktoś może to potwierdzić?
        • Gość: Wojtek Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.dip.t-dialin.net 02.10.12, 22:15
          Z tym ściankami działowymi gipsowo-kartonowymi wystarczy spojrzeć na specyfikacje, tego co budują, tam stoi jak byk gips-karton. A co to oznacza dla mieszkańca? Huk słyszany z pokoju obok, trudności w wieszaniu czegokolwiek na ścianie. Ot taka jakość...
          • Gość: Ania Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.eduroam.pwr.wroc.pl 04.10.12, 10:48
            U mnie jak na razie nie było żadnych problemów, wszystkie fotografie i zegarki nadal wiszą na ścianie a dźwięki z pokoju obok są ledwo słyszalne
            • Gość: jola Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.12, 15:41
              A Ty Ania, jak rozumiem, mieszkasz razem z Kamilem i jeszcze kilkoma osobami o innych imionach ale tym samym IP?
        • rossa.xyz Re: Awbud Developer - czy warto? 26.08.16, 16:52
          Gdy spytałam Pania w biurze sprzedazy czy mozna wykupic miejsce parkingowe bo widac ze jest ich za mała, Pani odburkneła pogardliwie ze niech sie Pani cieszy ze wogole tam są bo ich nie mialo byc. Yyyy??? Żenada
      • Gość: anty-hejt Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.12, 20:49
        czysty hejt - u innych deweloperów duzo gorzej. wiem - sprawdziłem
        • Gość: bartek Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.10.12, 09:43
          otóż to. parkingi są i nie ma co narzekać
          • Gość: Monika Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.dip.t-dialin.net 04.10.12, 15:01
            ciekawe gdzie? wystarczy wejść na mapę google earth, żeby zobaczyć, że tam jest tylko raptem kilka miejsc...
            A myślicie, że dlaczego miejsce w garażu podziemnym kosztuje tam najwięcej wśród developerów we Wrocławiu, bo aż 28 tys. PLN?
            Odpowiedź jest prosta... chęć wykorzystania tej dramatycznej sytuacji, którą stworzył developer i jeszcze chce na tym zarobić....
            • Gość: Donk Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.10.12, 12:13
              i jeszcze budując podziemne parkingi usypali wielki kopiec z ziemi, na którym zasadzili brzozę w odmianie smoleńska. Panie prezesie, proszę przestać - nie wszędzie są spiski.

A smoleńsk, to na prawdę nie my.
              • Gość: PISmak Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.12, 21:13
                same spiski - jak rzyć!?
                • Gość: tuskowina Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.10.12, 12:56
                  wiadomo czyje wina, tfu,
                  czyja wina!
    • Gość: Do Meritum! Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.10.12, 09:24
      Wiesz co, teraz jest tak, że aby mieszkanie łapało się w RnS to trzeba trochę zakombinować. Najczęsciej rozbija się o to, że trzeba kupić za grubą kasę trzeba kupić miejsce parkingowe. Generalnie jak masz samochód i chcesz mieć RnS to i tak Ci się opłaca, gorzej jak nie potrzebujesz parkingu:)

Podsumowując, bo też przyglądam się temu, co się dzieje na forach - ta firma zdaje się być niezłym wyborem. Ale przyanm, że nie szukałem głębiej
      • Gość: rnS? Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.10.12, 13:49
        Z tym parkingiem to nie jest jakiś przekręt? Żeby nie było, że mnie bank zaraz ukocha jakąś karą
        • Gość: Monia Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.net.upcbroadband.cz 11.10.12, 20:22
          Nie dość, że chcą za niego 28 tys., to jeszcze nie ma do niego zjazdu z kilku klatek, tak więc mieszkaniec idąc do swojego garażu musi wchodzić bramą wjazdową (z pilota) lub inną klatką (znając kod), a gdy pada deszcz to oczywiście moknie.
          Jedna wielka porażka....
    • Gość: marynata Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.12, 19:28
      Dziś byłam na pierwszym spotkaniu - myslę, że się zdecyduję na tę firmę. Dam znac, jak coś się nieciekawego pojawi!
      • Gość: marynata Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.10.12, 09:47
        Mieszkanie obejrzałam, nie bardzo kumam o co chodzi z tymi ścianami
        • Gość: mieszkaniec Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.finemedia.pl 17.10.12, 20:05
          Ściany wewnątrz mieszkań są z płyty kartonowo-gipsowej; mieszkania jedne od drugich są oddzielane murowanymi ścianami - praktycznie wogóle nie słychać sąsiadów. Gorzej jeśli zdarzy się motłoch, który zamieszka nad Tobą... Stropy filigran łatwo przenoszą i może nawet trochę potęgują hałasy generowane przez takie towarrzystwo. Deweloper buduje bez szaleństwa jeśli chodzi o projekt i wykonanie, ale mieszka się dobrze; da się też tak zaaranżować wnętrze, aby mieszkanie wyglądało przyzwoicie. W mojej ocenie - można im zaufać i zakupić to swoje "M"...
          • Gość: sufit i podłoga Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.10.12, 16:51
            Gdzie oni budują jeszcze? może bym się przyjżał
            • Gość: inwestor Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.12, 21:33
              szybka, zwycięska
              • Gość: ścianka działowa Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.10.12, 12:28
                Teraz chyba właśnie coś skończyli, podejrzewam, że są jeszcze jakieś wolne mieszkania - więc można się szybko zdecydować
    • serrubloc Re: Awbud Developer - czy warto? 22.10.12, 22:29
      Witam

Ze swojej strony szczerze polecam tego Developera. Co prawda nasze mieszkanie znajduje się w innej lokalizacji ale nie mamy żadnych zastrzeżeń. Ewentualnie mogę ponarzekać na sąsiadów, którzy usilnie próbują przewiercić ścianę nośną wiertarką 360W. :)
      • Gość: tryptyk Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.12, 18:59
        na sąsiadów nie poradzisz :)

ja też mam od nich mieszkanie, ale czytając to co tu kilku (jeden) hejter pisze, to boje sie powiedziec, ze mi się podoba nie narażając sie na jakieś głupkowate docinki
    • Gość: prosta odpowiedź Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.12, 23:01
      moim zdaniem warto - ja mieszkam na zwycięskiej i jest ok
      • Gość: zainteresowany Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.10.12, 10:45
        a gdzie teraz oddają?
    • Gość: Pełny Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.12, 23:02
      ja właśnie podpisałem umowę z Awbudem - polecam
      • Gość: buda Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.10.12, 15:24
        a gdzie mieszkanie
        • Gość: dajpanspokój [...] IP: *.217.146.194.generacja.pl 26.10.12, 15:36
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: uwaga naganiacz Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.10.12, 17:25
            dokladnie codziennie wpis na zmiane raz w watku awbud potem w watku rodzina na swoim
            ludzie nie kupujcie od tych co juz na wstepie naganiania chca was oszukac
            im dalej w las tym wiecej bedzie oszustw
            przestrzegam bo prawdziwe opinie sa niepochlebne, sciany kartonowe, glosne mieszkania ogolne dziadostwo
            • Gość: Mieszkaniec Chore Polaczki IP: *.finemedia.pl 26.10.12, 21:37
              A ja proponuję, żeby napisać gdzież to jest idealnie i niedziadowsko i pozwolić klientom samodzielnie ocenić i wybrać.
              Chorzy ludzie wszystkich i wszystko krytykują a nic nie potrafią zaproponować - chore mózgi i tyle...
              • Gość: dalejdalej Re: Chore Polaczki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.10.12, 23:37
                oooo widze deweloper Awbud sie rozkreca
                juz nie tylko produkuje oszukane wpisy udawanych klientow
                ale zaczyna ich obrazac
                juz widac niech tylko ktos zglosi reklamacje - to moze uslyszec ze jest chorym polaczkiem
                • Gość: mieszkaniec Re: Chore Polaczki IP: *.finemedia.pl 28.10.12, 10:02
                  No i kolejne, darmowy dowód na chorobę - tym razem wystąpiła mania prześladowcza...
                  Ej, chorzy, bardzo chorzy...
                  • Gość: Realista Re: Naciagacze IP: *.180.76.241.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.10.12, 10:06
                    ewidentnie naciagacie biedne ludziki, jest taki szał na rynku, ze tylko na forum można sobie plusikow rozbierać. ofert jest tyle, ze w oczach sie mieni a tu nagle awbud jest najlepszy, sratatata, mały wiejski deweloper i banda sprzedawców nierobów.
                    • Gość: mieszkaniec Re: Naciagacze IP: *.finemedia.pl 28.10.12, 11:06
                      Nie jest najlepszy; jest normalny jak na polskie warunki.
                      Tak jak pisałem - budują bez szaleństwa; da się z tego coś zrobić.
                      I tyle.
                      Nie wszystkim odpowiadają nowoczesne projekty ze ścianami całymi ze szkła.
                      I tyle...

• Gość: dalejdalej Re: Naciagacze IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.10.12, 17:08
                        a pytales szefa czy Ci wolno te udawane wpisy robic?
                        • Gość: Humbak Re: Naciagacze IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.11.12, 15:20
                          Ale przyszło Ci, troglodyto do głowy, że rozmawiają tu wszyscy o Awbudzie, bo tego dotyczy temat dyskusji? Czy nienawiść tak Ci wyżarła gałki oczne, że widzisz tylko prawdy objawione?
      • Gość: Pytajnik Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.12, 20:17
        i jak? te wszystkie obawy się potwierdziły czy zniknęły?
        • Gość: rzycia Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.11.12, 14:28
          Ja juz mieszkam i polecam
        • Gość: Mirek Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.12, 22:53
          własnie zaczynają sie odbiory mieszkan u nich - za kilka dni powiem co mysle
          • Gość: porcello Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.dynamic.chello.pl 07.11.12, 15:22
            Czy ktoś jest niezadowolony z odebranego mieszkania? A powiedzcie jak z obmiarem po zakupie? Powierzchnia rzeczywista nie jest mniejsza od tej z umowy przedwstepnej?
    • Gość: Jan Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.play-internet.pl 07.11.12, 15:54
      duzy wybór inwestycji albumnieruchomosci.pl
      • Gość: bady Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.11.12, 20:38
        co za bdzura - ta stronak jest bardzo tendencyjna. Awbud sam w sobie i bez pośredników ma lepsze oferty
        • Gość: polecający Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.12, 21:49
          nie dawajcie zarabiać posednikom - lepiej pójsc do biura (na przykład do awbudu przy ul.szybkiej)
          • Gość: Mikołaj j Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.internetia.net.pl 11.11.12, 22:24
            Odradzam, krąży opinia że sprzedaż im siadła i mają tam poważne problemy!
            • Gość: awbudnie Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.11.12, 08:39
              znam troche ludzi co kupili w awbudzie, wszyscy niezadowoleni, odradzam
              • Gość: viando Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.11.12, 10:15
                A jest jakieś forum, na którym można więcej wyczytać np. z czego są niezadowoleni? Bo zakup mieszkania to oszczędności całego życia plus kredyt i warto wiedzieć co się kupuje. Rzućcie jakie linki na forum.
                • Gość: Hexor Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.balticom.lv 12.11.12, 10:44
                  szybka.wroclaw.pl

Trzeba się zarejestrować.

Kilka "smaczków" na dzieńdobry:
                  szybka.wroclaw.pl/default.aspx?g=posts&t=52
                  szybka.wroclaw.pl/default.aspx?g=posts&t=161
                  • Gość: Zimbu Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.11.12, 11:53
                    No nieciekawie, a jak jest na Zwycięskiej, bo noszę się z zakupem tam właśnie.
                    • Gość: smOK Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.11.12, 12:27
                      jak dla mnie wygląda to trochę "ciekawie"

Z drugiej strony, skoro naprawiają jak coś pójdzie nie tak - to chyba rzetelnie prawda?
                      • Gość: Heh Re: Awbud Developer - czy warto? IP: 194.251.119.* 12.11.12, 12:42
                        Mówisz że jak w samochodzie odpadnie kółko, ale producent je przyczepi (o ile jest do czego) to jest ok?

Nie kolego, w rzetelnie wybudowanych blokach nie odpada tynk ze ściany po tak krótkim czasie.

Czy dopiero odpadający tynk z sufitu nad łóżkiem jest tym punktem gdzie warto się zastanawiać?
                        • Gość: rumbo Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.11.12, 11:58
                          To na Zwycieskiej odpadają tynki z sufitu?
    • Gość: Włodziu Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.217.146.194.generacja.pl 13.11.12, 23:58
      Ja z własnego doświadczenia proponuję awbud, od 2 miesięcy mieszkam w ich mieszkaniu i jest okej. Do tego wielgaśny parking dla mieszkańców przed blokiem ^^
      • Gość: Bronek Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.wroclaw.vectranet.pl 14.11.12, 20:28
        Wlodziu, a gdzie tak mieszkasz?
        Bo na Zwycieskiej to zdaje sie dopiero oddawać w tym miesiącu lokale zaczeli...
        • Gość: awbud nie!!!! Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.147.135.128.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.11.12, 21:20
          Nie daj sie ściągać w to tanie g...o!! Już na wymioty człowieka ciągnie jak sie ten wątek widzi.
          • Gość: Guido Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.11.12, 10:54
            A może macie jakieś wątpliwości co do umów? Np co do metrażu w umowie? Czy niespełnienia umowy? Pomieszczenia nie takie jak w umowie? Deweloperzy tak dają w umowach, sam tak miałem u innego dewelopera.
      • Gość: Włodziu Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.12, 12:02
        Szybka 1 - polecam!
        • Gość: może na zwycięską? Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.12, 17:14
          a jak tam z parkingiem>?
          • Gość: sekretarka Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.11.12, 12:55
            wiele osób narzeka, ale ja mam blisko od domu do auta
            • Gość: jola Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.12, 13:12
              a często do Włodzia wpadasz?
    • Gość: Marsian Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.11.12, 15:58
      Awbudy i LCC - bardzo dobre firmy, dla dwóch różnych grup klientów własciwie. Ja wybrałem w Awbudzie
    • Gość: Lukasz84 Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.play-internet.pl 22.11.12, 21:20
      Osobiście korzystam z usług Awbudu i jestem bardzo zadowolony. Polecam.
    • Gość: adka Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.12, 15:01
      mysle ze warto kupic mieszkanie u tego dewelopera
      solidne wykonczenie, na czas i fachowo
    • Gość: Stefan Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.217.146.194.generacja.pl 28.11.12, 17:59
      o firmie dowiedziałem się od siostry
      Bardzo mili i przyjaźnie nastawieni do klienta ludzie, brak problemów w kontakcie oraz rozsądne ceny to cechy AWBUD
      gorąco polecam
      • Gość: Stefcia Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.internetia.net.pl 28.11.12, 21:21
        Stefan no co ty! Twoja siostra jest też twoim kolegą i zarazem koleżanką z pracy, a sam jesteś półkobietą? Czy celowe wprowadzanie klientów w błąd to typowa zagrywka u was w dziale i należy to do rutynowych obowiązków?

Klepiesz te posty regularnie w ten sam, typowo słaby technicznie sposób co kilka dni. Pamiętaj że klient nie jest idiotą i bardzo nie lubi jak się próbuje z niego takowego zrobić...
      • Gość: deweloper Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.12, 21:54
        od czasu do czasu zaglądam na to forum jako żywo poruszana problematyka mnie interesuje ponieważ jestem deweloperem.Sprzedaż idzie gozej i sam się zastanawiałem nad kreatywnym marketiniem na tym forum(nieststy ogromna iększość zamieszczanych na forach opini jest kreowana i bardzo mało wiarygodna)ale jak czytam te pochwalne teksty na temat awbudu to jestem w szoku jak deweloper przegina z tymi tekstami.Awbud uważaj bo to może przynieśc odwotny skutek od zamierzonego.pamietaj umiar i jeszcz raz umiar.A ja sam się przekonałem że klienci w tych czasach są zupełnie inni i w ogromnej większości nie są kretynami
    • Gość: waldi Awbud Developer przestrzegam przed oszustami!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.12.12, 07:29
      uwazajcie na te oszustwa co tu wypisuja pracownicy awbudu
      mieszkam na zwycieskiej i jest dramat mase usterek, nikt ich nie usuwa, sciany pekaja na potege, co roku astronomiczne doplaty do ogzewania
      nie dajcie sie omotac, bo bedziecie miec kredyt na 30 lat, ciagle doplaty do mieszkan i mieszkanie pelne ustrek, gdzie nawet nie wiesz czy warto pchac kase w jego naprawianie, bo to studnia bez dna
      • Gość: mieszkaniec KOŃkurencja nie śpi po nocach... IP: *.finemedia.pl 01.12.12, 10:31
        ... i myśli jak tu bez starania się o klienta dla własnych inwestycji pozyskać ich szkalując inne firmy.
        Sprzedaj tą budę, którą zamieszkujesz albo podaj dewelopera do sądu jak Cię oszukał i walcz o swoje zamiast wypisywać takie historyjki.
        W mieszkaniaxh są liczniki indywidualnie liczniki ciepła i wody i w związku z tym wszystko sobie można sprawdzić. Stawki opłat są ustalane przez Wspólnotę; na to też jest wpływ - trzeba tylko działać zamiast wypisywać bzdury.
    • Gość: Lith Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.dynamic.chello.pl 04.12.12, 15:32
      Warto to mało powiedziane. Świetne podejście do klienta. Dla nich nie ma rzeczy niemożliwych prosisz i dostajesz konkretne odpowiedzi czy sie da czy nie. Bez krecenia i kombinowania. Rzetelna i porzadna usługa.
      • roman.n56 Re: Awbud Developer - czy warto? 26.08.16, 16:28
        ???? Kto to pisał czyżby Pan Prezio od siedmiu boleści żeby sobie opinie podwyższyć??? Ta firma to kpina! Obsługa beznadziejna, zero podejścia do klienta. Trzeba się o wszystko samemu prosić i dopytywać w konsekwencji człowiek jest już tak zmęczony, że sam rezygnuje. Wystarczy popatrzeć na Akacjowy Zakątek w marcu tego roku oddane do użytku mieszkania a do tej pory może połowę sprzedali. Dlaczego?? No właśnie sami sobie odpowiedzcie...
    • Gość: Marek Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.217.146.194.generacja.pl 14.12.12, 13:48
      Mogę ich szczerze polecić. Nie było wielkich obsów w terminowości (1 dzień?), a we Wrocławiu nie często się to zdarza :D
    • Gość: Dominique Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.12, 22:26
      Jestem zadowolona ze wspołpracy z Awbudem - gorąco polecam, sa bardzo ugodowi
      • Gość: srawbud [...] IP: *.217.146.194.generacja.pl 18.12.12, 11:09
      • Gość: :) awbud - odradzam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.12, 11:21
        coś, co nie sprzedaje się mimo tak nachalnego marketingu, musi być naprawdę słabe
        • roman.n56 Re: awbud - odradzam 26.08.16, 16:29
          Dokładnie zgadzam się. Odradzam!!!!
    • Gość: stasiek [...] IP: *.217.146.194.generacja.pl 18.12.12, 14:00
      • Gość: Gość Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.12.12, 08:19
        A może ktoś coś powiedzieć o inwestycji przy Zwycięskiej 14c? Podobno właśnie zaczęły się odbiory.
        • Gość: grucha Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.zamosc.one.pl 04.01.13, 10:35
          to prawda, jeszcze w zeszłym roku zaczęli oddawać mieszkania - między innymi moje. Co prawda musiałem poczekać dłużej niż planowałem, ale "gotowy" produkt mnie satysfakcjonuje
          • Gość: śmieszne Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.13, 11:03
            ludzie z Zamościa uaktywnili się w tematach o Awbudzie pod różnymi nickami, jak widzę? śmieszne .
            • Gość: żałosne Re: Awbud Developer - czy warto? IP: 194.251.119.* 04.01.13, 13:47
              Biuro sprzedarzy na urlopie. W zasadzie nie mają za bardzo po co wracać, więc spamują z rodzinnej wioski :)

Uczta się tam krowy pasać, może lepiej wam pójdzie jak sprzedarz apartmą za pomocą adwertajzmentu z kursu dla początkujących!
              • Gość: abudnie!!! [...] IP: *.217.146.194.generacja.pl 04.01.13, 16:33
    • Gość: nocny marek Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.13, 03:16
      RnS już zdechło i pewnie nie wstanie:/ Ale ciekawe oferty mają m.in właśnie Awbud
      • Gość: Piotr Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.zamosc.one.pl 14.01.13, 14:01
        polecam zobaczyć na zanimzamieszkasz.pl - tam dużo opinii się też znajdzie. Wypada, że ten Awbud taki zły być nie może
        • Gość: rydzyk Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.181.138.30.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.01.13, 12:46
          Przestańcie gejusy z awbudu smarowac sobie wazeliną tylki!!!
          • Gość: jola Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.13, 12:18
            w zamosciu duze bezrobocie to i dorabiac biedaki musza
            a ze osiedle nieatrakcyjne, to jeszcze lata cale moze to potrwac
    • Gość: Monika Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.man.tk-internet.pl 18.01.13, 15:32
      A ja tam uważam, że ten Awbud nie jest zły!
      • Gość: anty idioci [...] IP: *.217.146.194.generacja.pl 18.01.13, 17:25
    • Gość: ola Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.wroclaw.vectranet.pl 28.02.13, 15:42
      Hej, my kupilismy mieszkanie od tego dewelopera 60 mkw plus 21 mkw tarasu. Poki co bez perturbacji. Co do jakosci prac i materialow moge powtorzyc opinie pana ktoryrobil nam wykonczenie, ze jest powyzej przecietnej. My jestesmy zadowoleni. Scianki z czego sa, nie mam pojecia, ale dzwiekow z pmieszczen sasiednich praktycznie nie slychac a obrazy i szafki wisza i maja sie dobrze. Miejsc parkingowych pod dostatkiem. Niestety wewnatrz budynku sa bardzo drogie - 28 tys. Uwazsm, ze tochora cena. Niemniej jednak jestesmy zadowoleni. Stosunek ceny do jakosci ok. Mieszkanie odebralismy w listopadzie 2012.
      • Gość: AiM Re: Awbud Developer - czy warto? IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.06.13, 07:57
        Hej:-)podbijam temat. byłem zainteresowany inwestycją na Zwycięskiej, ale kupiłem w innej lokalizacji.
        Czy ktoś z nowych mieszkańców może powiedzieć jak się mieszka? Chce wiedzieć co straciłem:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka