Dodaj do ulubionych

producent schodów krętych potrzebny

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 14:00
może znacie jakiegoś w okolicach wrocławia ? dzięki za wszelkie info.
Obserwuj wątek
    • Gość: Dora Re: producent schodów krętych potrzebny IP: *.wroclaw.mm.pl 12.08.04, 22:42
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=186&w=14694596&a=14850652
      Poczytaj czasem wątki które są tak blisko...

Pozdr
      Dora
      • Gość: sylwek Re: producent schodów krętych potrzebny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 18:12
        dzięki Doro...te z internetu już sprawdziłem. Sporo kosztują. Zakładając wątek
        miałem nadzieję, że ktoś poda namiary na tańszych (nie znaczy gorszych)
        producentów.
        • Gość: Dora Re: producent schodów krętych potrzebny IP: *.wroclaw.mm.pl 19.08.04, 20:54
          Tak się domyśliłam że kolega powinien znać zasade "google Twoim przyjacielem" :-
          )

Mam kolezankę która rozpoczęła generalne i szybkie wykańczanie swojego
          mieszkania. Obszukała schodów całą kupę i z polecenia od 2 osób zdecydowała sie
          na pewnego faceta. Pan jest przemiłym stolarzem, obwoził ją po ludziach którym
          porobił schody lub tym podobne sprawy (a problemu nie było bo żyje z każdym
          klientem bardzo przyjaźnie). Za schody drewniane-stopnie i barierki na
          antresole-zabiegowe zapłaci koło 6,5 tys.-i tak juz po utargach. Jezeli jesteś
          zainteresowany mogę poprosić o jakiś kontakt do miłego pana stolarza.

Pozdr
          Dora
          • Gość: sylwek Re: producent schodów krętych potrzebny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 09:46
            dzęki za info. Poszperałem poodwiedzałem i mam kilka namiarów. Podam je później
            na forum - może komuś się przydadzą ! Pozdrawiam,
          • Gość: ew-ka Re: producent schodów krętych potrzebny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 14:04
            jeżeli jest to możliwe chętnie skorzystałabym z namiarów na tego stolarza. ja
            również będę robić schody zabiegowe na antresolę, a na schody za 15 tyś mnie
            nie stać:)
            pozdrawiam

E.
    • Gość: fd Re: producent schodów krętych potrzebny IP: *.centrala.kbsa / *.kredytbank.pl 14.09.04, 11:45
      Andrzej Migrella - firma JAAN Bukowina 16 k/Wrocławia gm. Długołęka (tel.
      2997525 lub 601762938)
      Solidny i dobry jakościowo. Robiłem u niego dwie kondygnacje - jedną z buku
      drugą z egzotyku oraz trochę drobiazgów (parapety, półki). Ceny bardzo spokojne
      i jakościowo bez zarzutu.
      • Gość: ew-ka Re: producent schodów krętych potrzebny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 12:19
        dzięki za namiary:)

Pozdr.
        e.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka