Gość: sylwek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 14:00 może znacie jakiegoś w okolicach wrocławia ? dzięki za wszelkie info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dora Re: producent schodów krętych potrzebny IP: *.wroclaw.mm.pl 12.08.04, 22:42 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=186&w=14694596&a=14850652 Poczytaj czasem wątki które są tak blisko... Pozdr Dora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwek Re: producent schodów krętych potrzebny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 18:12 dzięki Doro...te z internetu już sprawdziłem. Sporo kosztują. Zakładając wątek miałem nadzieję, że ktoś poda namiary na tańszych (nie znaczy gorszych) producentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dora Re: producent schodów krętych potrzebny IP: *.wroclaw.mm.pl 19.08.04, 20:54 Tak się domyśliłam że kolega powinien znać zasade "google Twoim przyjacielem" :- ) Mam kolezankę która rozpoczęła generalne i szybkie wykańczanie swojego mieszkania. Obszukała schodów całą kupę i z polecenia od 2 osób zdecydowała sie na pewnego faceta. Pan jest przemiłym stolarzem, obwoził ją po ludziach którym porobił schody lub tym podobne sprawy (a problemu nie było bo żyje z każdym klientem bardzo przyjaźnie). Za schody drewniane-stopnie i barierki na antresole-zabiegowe zapłaci koło 6,5 tys.-i tak juz po utargach. Jezeli jesteś zainteresowany mogę poprosić o jakiś kontakt do miłego pana stolarza. Pozdr Dora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwek Re: producent schodów krętych potrzebny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 09:46 dzęki za info. Poszperałem poodwiedzałem i mam kilka namiarów. Podam je później na forum - może komuś się przydadzą ! Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ew-ka Re: producent schodów krętych potrzebny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 14:04 jeżeli jest to możliwe chętnie skorzystałabym z namiarów na tego stolarza. ja również będę robić schody zabiegowe na antresolę, a na schody za 15 tyś mnie nie stać:) pozdrawiam E. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fd Re: producent schodów krętych potrzebny IP: *.centrala.kbsa / *.kredytbank.pl 14.09.04, 11:45 Andrzej Migrella - firma JAAN Bukowina 16 k/Wrocławia gm. Długołęka (tel. 2997525 lub 601762938) Solidny i dobry jakościowo. Robiłem u niego dwie kondygnacje - jedną z buku drugą z egzotyku oraz trochę drobiazgów (parapety, półki). Ceny bardzo spokojne i jakościowo bez zarzutu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ew-ka Re: producent schodów krętych potrzebny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 12:19 dzięki za namiary:) Pozdr. e. Odpowiedz Link Zgłoś