82qwerty 18.08.14, 11:19 Witam, inwestycja na Przyjaźni, nazywa się miniMax, jak patrze na stronę dewelopera to sprzedali już z 15 mieszkań, a budowa ledwo ruszyła ;o myślicie, że warto rozważyć mieszkanie tam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bulma123 Re: miniMax Profit Development 27.08.14, 10:14 ten deweloper buduje jeszcze jedno osiedle "- "Na Życzliwej". Ciekawa inwestycja z zielonymi akcentami, pomyśl też o tym Odpowiedz Link Zgłoś
veyron_85 Re: miniMax Profit Development 28.08.14, 09:53 załóż może osobny temat ;) Co do miniMax to fajna oferta, mieszkania mają być wysokie, nowoczesne budownictwo. nie znam tylko cen... Odpowiedz Link Zgłoś
ashley50 Re: miniMax Profit Development 21.09.14, 21:08 ostatnio przejeżdżałam tamtędy i widziałam, że rozpoczęła się już budowa. Odpowiedz Link Zgłoś
82qwerty Re: miniMax Profit Development 27.09.14, 16:31 Tak - wystartowali :) Tutaj można zobaczyć najnowsze zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
bulma123 Re: miniMax Profit Development 16.10.14, 22:43 ok, przepraszam, tak tylko wspomniałam :P Ale cen na MiniMAx też jestem ciekawa, nigdzie nie mogę znaleźć informacji na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
bulma123 Re: miniMax Profit Development 11.11.14, 00:19 całkiem nieźle jak na tę lokalizację. Fajny dojazd i do centrum i za miasto Odpowiedz Link Zgłoś
ashley50 Re: miniMax Profit Development 20.11.14, 19:15 widzę, że inwestycja mega szybko się buduje i podejrzewam, że w podobnym tempie sprzedadzą się mieszkania :) Odpowiedz Link Zgłoś
kormo4 Re: miniMax Profit Development 14.12.14, 22:54 Budowa budynku rzeczywiście ma zaskakujące tempo. Czy macie może informacje nt lokali usługowych? Metraże, ceny, czy wynajem czy kupno, czy w ogóle jeszcze wolne? Odpowiedz Link Zgłoś
bulma123 Re: miniMax Profit Development 24.12.14, 10:54 całkiem niedawno otworzyli stronę inwestycji i tam masz informacje na ten temat tu masz link. jak widac został tylko jeden Odpowiedz Link Zgłoś
kormo4 Re: miniMax Profit Development 27.12.14, 16:36 dziękuję za informację. Nie wiesz może, co ma powstać w lokalach już wykupionych? Odpowiedz Link Zgłoś
madzik.sz Re: miniMax Profit Development 14.09.15, 17:52 bardzo żałuje ze kupiłam tu mieszkanie ,ta firma to złodzieje i oszusci!!!!!!!! odradzam bardzo jesli ktos planuje z nimi jaką kolwiek współprace!! jak tylko z ich strony są niedociągnieciato nie odbierają telefonów w żaden sposób nie mozna z nimi sie z kontaktowac, umowa wiążąca tylko w jedną strone!! musiałabym wytoczyc im sprawe w sądzie co niestety wiąże sie z kolejnymi moimi kosztami-a oni to wykorzystują!!! życze im aby ta firma sie rozpadła i przestała oszukiwac ludzi!!!!! pa-ma15@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
qsaewasw Re: miniMax Profit Development 20.09.15, 21:33 Też u nich kupiliśmy mieszkanie w jednym z pokoi zrobili bubel belka stropowa wystaje ponad poziom sufitu złożyliśmy reklamację zabudowali ją robiąc schody na suficie zważywszy że mieszkania są wyższe niż standardowo wystarczyło obniżyć sufit o jakieś 4 cm i nie było by sprawy a teraz muszę się z nimi użerać ale to tak jest jak się kupuje kota w worku. Zobaczymy co wymyślą bo zaproponowaliśmy im obniżenie sufitu na ich koszt jeśli nie to będzie trzeba walczyć w sądzie . Odpowiedz Link Zgłoś
qsaewasw Re: miniMax Profit Development 20.09.15, 21:49 Kupiliśmy mieszkanie i po oględzinach okazało się że przez środek pokoju leci belka stropowa która wystaje ponad poziom sufitu przy zakupie mieszkania nikt nie informował nas że taki bubel będzie bo belki stropowe i owszem są w suficie ale są schowane w warstwie między podłogą a sufitem u nas belka wystaje ponad poziom sufitu po piśmie i naszym niezadowoleniu zabudowali ją korytkiem i teraz w pokoju zamiast płaski sufit mamy schodek przez całą długość pokoju jak zgłosiliśmy im nasze niezadowolenie to stwierdzili że oni to tak robią ? Sama belka wystaje ponad poziom sufitu ok 1,5cm zatem mogli by obniżyć sufit o około 4 cm i było by po sprawie sufit był by płaski i nie szpecił by mieszkania a jest na czym obniżyć bo mieszkanie i tak jest wyższe niż norma przewiduje.Czekamy na odbiór 25.09.2015 r .Jak coś to dam znać jak się to skończyło jak na razie wszystko wskazuje że lecą w bambuko i będzie trzeba to ztobić na własny koszt lub oprzeć się o sąd. Odpowiedz Link Zgłoś