arekczs 30.04.04, 22:46 Co myśleć o tym typie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szynszyll Re: Gulczas ? :) 04.05.04, 14:02 jesuuuuu.... co za pytanie??? znasz kolesia? bo ja też nie. co sądzisz o jego bracie? znasz brata? bo ja też nie ;) pozdro! szynszyll p.s. na 100% jest forum Big Bradera więc tam się pewnie wielu pasjonatów tego Jaśka znajdzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arekczs Re: Gulczas ? :) 07.05.04, 21:44 No hej!!! Szynszyll- może moje pytanie jest i pojebane, ale chciałem się dowiedzieć co inni myślą o tym pojebie. A tak na marginesie koleś jest ponoć prezesem (respect :))) Może ktoś słyszał o jego klubie? (Oj chyba nikt?? -Po prostu pan G ma miraże,zwidy :) A w telewizji. Ale twardziel, wogóle wszyscy w zachwycie, bo mają u siebie prawdziwego motocyklistę :) Facet psuje nam renowmę więc chciałem spytać o zdanie innych motonitów co sądzą o tym typie. Sory więc jeśli moje pytanie kogoś denerwuje. Pozdrówka- również dla szynszylla (który trochę ironizuje ze mnie:) P.S: Benzynka tanieje:) . Zna ktoś może warsztat intalujący LPG w motorze? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
keniw Re: warsztat instalujący LPG w motorze 07.05.04, 22:11 Witam! Pytaleś się Arekczs o warsztat instalujący LPG w motorze ze śmiechem.Jest to śmieszne ale mój kolega zalożyw motorze taką instalację.Miał tylko problem ze znalezieniem miejsca na butle ale z tym też się uporał. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
maestro76 Re: Gulczas ? :) 05.05.04, 23:40 he he...ciekawe co sam gulczas o tym mysli pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
jacek_stanczyk Re: Gulczas ? :) 06.05.04, 08:12 he he...ciekawe CZY gulczas mysli... Odpowiedz Link Zgłoś
jacek_stanczyk Re: Gulczas ? :) 06.05.04, 12:51 To taki "motocyklista" ktory dal sie zamknac na 3 miechy w "kurniku" zapominajac o tym kim jest (i co ma w garazu) i robiac z siebie kogos kogo chca inni ogladac... Odpowiedz Link Zgłoś
januszi Re: Gulczas ? :) 06.05.04, 18:04 dajcie mu spokój, niech sobie jeszcze pogra zanim go wezmą na odwyk ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dwacylindry Re: Gulczas ? :) 07.05.04, 02:13 od czasow pierwszej edycji Big Brothera tak nazywam zatarte tloki - gulczasy. Pasuje chyba, nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
kollector Re: Gulczas ? :) 08.05.04, 10:18 z tymi tłokami (zatartymi) to dobre!!! ...i jakie prawdziwe! Odpowiedz Link Zgłoś
asiorasior Re: Gulczas ? :) 08.05.04, 22:31 Wolny kraj to wolno nawet głupka z siebie robić. A Gulczas robi co chce, i jak chce. A motocyklistą był zanim jeszcze pojawił się w "kurniku". Zastanawia mnie ta Wasza motocyklowa "jedność". Jeden ma durne pytania na temat porysowania sprzętu i ten jest "motocyklistą", a drugi który dużo wcześniej nim był lecz pojawił się w głupim programie już nim nie jest. GRATULUJE Odpowiedz Link Zgłoś
virago535 Re: Gulczas ? :) 08.05.04, 23:07 Faktycznie: "uderz w stół..." Czyzbyś chciał wleźć w **** Gulczasowi mr asior ? Odpowiedz Link Zgłoś
kollector Re: Gulczas ? :) 08.05.04, 23:17 mam wrażenie, że asiurek by sie nie odezwał, gdybym to ja nie zabrał głosu... Odpowiedz Link Zgłoś
asiorasior Re: Gulczas ? :) 09.05.04, 09:42 Nie jesteś na tym forum najważniejszy, choć sam pewnie byś pragnął zostać GURU. Czytałem twoje posty i dochodziłem już do wniosku że nie jesteś tak głupi jak myślałem na początku, lecz swym wypadem tylko utwierdziłeś mnie w takim przekonaniu. Jeśli myślisz że tylko ze względu na ciebie się tutaj odezwałem to się mylisz.Mam mega zlew na ciebie i nie interesują mnie twe wypociny. Tylko osoby na podobnym poziomie mogą mnie obrazić.Nie możesz mnie dotknąć, bo zupełnie cie nie sznuje. W moich oczach zostaniesz chyba już na zawsze melepetą. Bujaj się wiejski paznokciu. Co do drugiej wypowiedzi to nikomu nie włażę w dupę tylko są pewne zasady o których ty nie masz pojęcia. Niech sobie chłopak robi co chce, tobie żal dupe ściska że to nie ty zarabiasz to siano. Jedno jest pewne - gulczas jeździ na męskim motocyklu. I jeździł znacznie wcześniej niż niektórzy melepeci. Ale nadeszły nowe czasy i teraz wy będziecie ustalać kto jest motocyklistą. BRAWO. Jeśli mam być takim motocyklistą jak wy, to nazywajcie mnie katamaraniarzem. THE END Odpowiedz Link Zgłoś
virago535 Re: Gulczas ? :) 09.05.04, 10:37 Asior ! masz rację! osoby na odpowiednim (na jakim to nie na tym forum) mentalnym nie da się obrazić. Można natomiast wykazać się różnicą na tym poziomie w stosunku do takiej osoby. Nie przejmuj się, nikt nie jest doskonały. Nie musisz sobie niczego ujmować. Co do mojej skromnej prowokacji wobec Ciebie - no cóż powiodła się. Proszę nie uważaj jej za osobistą. Nie było moim celem dotknąć nikogo z Was. Jeśli jednak życzysz sobie obrazić się - Twoje prawo. Tylko po co? Co do p. Gulczasa, owszem jest motocyklistą, jeździ na jak to nazwałeś "męskim" motocyklu, zarabia kasę i rżnie z siebie debila. I to wszystko! Nikomu nie zazdroszczę kasy ani sposobu w jaki ją zarabia. Uważam, że nie trzeba robić z siebie durnia żeby mieć dochody na takim samym poziomie i wyższym. Ja osobiście nie uważam się za autorytet uznawania kogoś za motocyklistę lub jeszcze nie motocyklistę. Pomijając oczywiście nazwy pośrednie. pozdrawim wszystkich, jest piękny wykorzystajmy go na... Wiecie przecież na co ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
virago535 Re: Gulczas ? :) 09.05.04, 10:38 przepraszam zjadłem "dzień" w ostatnim zdaniu Odpowiedz Link Zgłoś
asiorasior Re: Gulczas ? :) 09.05.04, 10:59 W Poznaniu dzisiaj pada deszcz, może dlatego jestem taki poddenerwowany. Nie zamierzam się z nikim na tym forum kłócić , ani udowadniać swoich racji. Po prostu różne osoby maja różne zdania i różne potrzeby. Staram się w życiu kierowac zdrowym rozsądkiem i chętnie przyjmuję konstruktywną krytykę( np. Twoją). Mało tego,również uważam że nie można budować opinii na temat innych osób jeśli się ich nie zna( np. moja opinia o kollectorze). Jednak inni nad wyraz chętnie wypowiadają się na temat osób których nie znają. I przeciw takim postom na forum należy się przeciwstawiać. Zaś zupełnie niedopuszczalne jest bezczelne obgadywanie osób których na tym forum nie ma. Budzito we mnie skojarzenia z damskimi plotkami.Po to powstało to forum?? Jśli tak to nie w nim uczestniczyć. To wszystko. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sunshine600 Re: Gulczas ? :) 09.05.04, 13:12 No cóż, ciężko ci racji asiorasor nie przyznać. To forum nie stworzono do obrzucania błotem nieobecnych (za wyjątkiem ministra Pola). Z drugiej srony uważam, że brakuje ci do tego dystansu. Widzisz post kollectora o zabezpieczeniu przed rysowaniem kluczykami, wchodzisz i wyrzucasz mu co myślisz o tego typu problemach. Piszesz, że nie chcesz sie z nikim na tym forum kłócić ale sam kłótnie prowokujesz. Fakt, są posty, które mnie przyprawiają o śmiech ale daleki jestem od krytykowania ich autorów i powstrzymuje sie od pisania. Ot, szkoda czasu... i także nie mam zamiaru sie z nikim kłócić. Radzę sobie jakoś z tolerancją dla innych użytkowników forum. Czego tobie i innym życze. PZDR Ps.1 Cholernie chciałbym sie dowiedzieć co to jest "męski motocykl" i czym sie charakteryzuje bo z takim określeniem spotykam sie pierwszy raz. Ps.2 Przepraszam, że nie na temat Gulczasa, ale właśnie na takie posty nie mam ochoty odpowiadać. Ps.3 W Krakowie słoneczko a moto 200 km stąd. No i jak tu człowieka ma szlag nie trafic? Odpowiedz Link Zgłoś
kollector Re: Gulczas ? :) 09.05.04, 13:12 asiorasior napisał: > Nie jesteś na tym forum najważniejszy, choć sam pewnie byś pragnął zostać GURU. -----Mylisz się, nie chciałbym zostać. ___________________________________________________________ > Czytałem twoje posty i dochodziłem już do wniosku że nie jesteś tak głupi jak > myślałem na początku, lecz swym wypadem tylko utwierdziłeś mnie w takim > przekonaniu. Jeśli myślisz że tylko ze względu na ciebie się tutaj odezwałem to > > się mylisz.Mam mega zlew na ciebie i nie interesują mnie twe wypociny. -----------To dziwne bo akurat twoje zdanie (zdanko, bo nie masz charakteru) mnie nie obchodzi, gdyż nawet dresy się od ciebie odcinają (podniosły się ich glosy sprzeciwu, gdy cie wyzwałem od dresów) ______________________________________________________ > Tylko osoby na podobnym poziomie mogą mnie obrazić ------------na poziomie podobnym do kogo czego? W twoje wpowiedzi wkrada sie co raz wiecej niescisłosci, o ile pamietam szczycisz (szczytujesz) sie tym, że konkretny z ciebie facet _______________________________________________________ > Nie możesz mnie dotknąć, bo > zupełnie cie nie sznuje. -----------------Nikogo nie sznaujesz. Poczytałem sobie Twoje wypowiedzi na tym wątku i wniosek jaki mi się nasunął, to że nie obchodzi cie zdanie innych jeśłi nie jest IDENTYCZNE z Twoim. Starasz się udawać mentora, ale.... _______________________________________________________ >W moich oczach zostaniesz chyba już na zawsze > melepetą. ---------------Mam nadzieję, że się nigdy nie spotkamy _________________________________________________________ >Bujaj się wiejski paznokciu. ---------------Thx! Tobie też szerokiej drogi! __________________________________________________________ . > Co do drugiej wypowiedzi to nikomu nie włażę w dupę tylko są pewne zasady o > których ty nie masz pojęcia. Niech sobie chłopak robi co chce, tobie żal dupe > ściska że to nie ty zarabiasz to siano. Jedno jest pewne - gulczas jeździ na > męskim motocyklu. I jeździł znacznie wcześniej niż niektórzy melepeci. Ale > nadeszły nowe czasy i teraz wy będziecie ustalać kto jest motocyklistą. BRAWO. > Jeśli mam być takim motocyklistą jak wy, to nazywajcie mnie katamaraniarzem. > > THE END . -----------------Nie obrażaj się, bądź facetem! Jeszcze możesz znaleźć kolegów! Odpowiedz Link Zgłoś
xtz Re: Gulczas ? :) 09.05.04, 18:08 Jezu...spotkajmy sie na jakimś zlocie obalmy piwko i dajmy spokój... Xtz Odpowiedz Link Zgłoś
virago535 Re: Gulczas ? :) 09.05.04, 20:17 Witam! może być i "JEZU" xtz masz całkowitą absolutną słuszność!!!!!!!!!!! a jeśli chodzi o błoto i inne pomyje to rzeczywiście to chyba nie my powinniśmy sobie nawzajem wylewać je na łby !!! co natomiast emocje z nami robią? no właśnie to widać. popieram XTZ i jego postulat!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kollector Re: Gulczas ? :) 09.05.04, 22:49 Wiem że troche mnie poniosło i aż ciśnie mi się na usta "przepraszam", ale... Odpowiedz Link Zgłoś
jacek_stanczyk Re: Gulczas ? :) 10.05.04, 10:04 ... ale to on zaczal pierwszy? :)) Oj wesolo, wesolo ...! Odpowiedz Link Zgłoś
grubz916 Re: Gulczas ? :) 10.05.04, 15:09 Najlepiej tym dwoch dac baty z gabki i zamknac razem w pokoju zeby mogli sobie "porozmawiac" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dietrich2 Re: Gulczas ? :) 11.05.04, 13:58 Propozycja xtz z piwem jest najlepsza z całej tej dyskusji. A tak w ogóle to chyba lepiej wyskoczyć na słoneczko i bryknąć te kilka kilometrów dla ochłonięcia - to dla kollectora i asiora. Odpowiedz Link Zgłoś
tkrokodyl Re: Gulczas ? :) 13.05.04, 00:39 ludziska chyba was poje.... i to ostro to jest forum tu chodzi o to aby rozmawiać, napiszę jeszcze raz aby dotarło "rozmawiać". i przez takich jak wy którzy mają niewiele do powiedzenia poza ubliżaniem sobie, czytuję forum coraz rzadziej i z mniejszą przyjemnością. i proszę wszystkich którzy nie mają nic do powiedzenia by nie zabierali głosu. bo każdy potrafi zwłaszcza w polsce naubliżać komu tylko chce. a (to tak w ramach przypomnienia) jest forum motocylkistów (tak mi się przynajmniej wydawało) a nie dzieci "gówniarzy" którzy skaczą sobie do oczu przy karzdej okazji "mamo bo on zaczoł" ten post jest przeciwko wszystkim psełdomotocyklistą którzy wszczynają tutaj bezowocne i bezsensowne "dyskusje" całą resztę pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kollector Re: Gulczas ? :) 13.05.04, 01:46 Od dwóch dni post był nieodświeżany i myśałem, że umarł śmiercią naturalną, Ty jednak chcąc być moralizatorem wracasz do tego gó** - serdeczne dzięki! - Wydaje mi się, że moje sprawy z Asiorasiorem są już załatwione i sytuacja wróciła do normy, tym bardziej, że strach dziś wszczynać jakąkolwiek kłotnię, gdyż może się zjawic policja i nas wszystkich powystrzelać... - Następnym razem pomyśl nim się wtrącisz tam gdzie nie powinieneś Odpowiedz Link Zgłoś
asiorasior Re: Gulczas ? :) 13.05.04, 07:57 Kollector ma racje. Nie jest to najciekawszy post na tym forum , więc możecie sobie odpuścić nowe komentarze. Ale to wolny kraj... Odpowiedz Link Zgłoś
tkrokodyl Re: Gulczas ? :) 13.05.04, 12:12 wspólny "wróg" jednoczy, bardzo bardzo no właśnie to wolny kraj... Odpowiedz Link Zgłoś
kollector Re: Gulczas ? :) 13.05.04, 16:01 Nie bardzo wiem co masz na myśli pisząć ze wspólny wróg jednoczy... NIe wiem jakie jest Twoje mniemanie o sobie, ale na miano mojego wroga nie aspirujesz. Gdbybyś jednak chciał, to popróbuj, ale proszę postaraj się i nie odwalaj kichy. To, że się trochę z Asiorasiorem "żarłem" wcale nie oznacza, że został on moim wrogiem. Czasami człowiek potrzebuje na kims sie wyżyć i na kogo popadnie na tego... No ale to nie oznacza, że... Bo gdyby tak się zdarzyło, że na drodze rozkraczyłby sie mój motor i w tym czasie nadjechał Asiorsior, to jestem więcej niż pewny, że udzieliłby mi on (w miarę swoich możliwości) pomocy (i vice versa) i nie miało by znaczenia kim jestem i co takiego zrobilem mu na forum (czy on mi). No to tyle - pozdrawiam i życzę nietrumatycznego dzieciństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
virago535 Re: Gulczas ? :) 13.05.04, 12:35 yo! O ile dobrze pamiętam, to wątek główny to Gulczas a niektórzy z nas wylewają na siebie g****, nie jestem bez winy ponieważ sam popełniłem małą prowokację. No cóż nie miała ona na celu nikogo urazić tylko przestawić tory myślowe. Na temat głównego bohatera - używajmy sobie, a jakże!!! może warto np: zacząć mysleć co się pisze...... Czytałem na BP artykuł w brukowcu na temat Gulczasa. Lepiej pooglądać brazyliany w TV... a to że wolny kraj to prawda tylko co dla tych to znaczy, co powołują ten termin? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
patmate Re: Gulczas ? :) 13.05.04, 12:28 Szczecin, rok 2003, "Cafe Jerzy": Gulczas wystąpił z zaspołem(nawet nie pamiętam nazwy)-znaczy udzielał sie w chórku. Kompletne dno, to że G. nie umiał spiewać to nic ale sam zepół też sobie nie radził. Naprawdę żenujący sposób obcinania kuponów z popularności medialnej. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
dwacylindry Re: Gulczas ? :) 13.05.04, 22:53 sami widzicie, jak latwo was sprowokowac ktos rzucil idiotyczne haslo, i sie zaczelo zeby na temat jakiegos tam Gulczasa bylo tyle postow to nawet najstarsi cyganie nie pamietaja a Gulczas siedzi z boku i leje ze smiechu po owiewkach, bo sadzil ze juz starcil popularnosc, a tu prosze, niby tacy wszyscy inteligentni a pisza pierdoly odpowiadajac na bzdety. Ale na kanwie tego tematu rzuca sie w oczy, ze ten nasz swiezo upieczony kierowca kat.A, - "kollector" - chyba ma jakis kompleks - podejrzewam, ze chodzi tu o tzw. pantoflarstwo - zona trzyma go krotko, do glosu dojsc nie daje, to wyzywa sie na motorze, a jak leje z nieba to pisze prowokacyjno- infantylne posty. Nie powiem, na poczatku bylo to smieszne ale teraz zaczyna mnie irytowac. Odpowiedz Link Zgłoś
kollector Re: Gulczas ? :) 14.05.04, 00:15 sorry, ale nie wiem o co Ci chodzi może zacznij zmieniać świat od siebie...? Odpowiedz Link Zgłoś
virago535 Re: -----------KONIEC TEMATU------------ 14.05.04, 08:59 słusznie, koniec tematu! rzy*** się chce......... Odpowiedz Link Zgłoś
jacek_stanczyk -----KONIEC TEMATU CIAG DALSZY------ 14.05.04, 07:45 Jade sobie, jade a tu, patrze, z naprzeciwka jedzie.... Gulczas! Wiecie po czym go poznalem? Po zatartych tlokach! P.S. AVE DLA POSTA DWACYLINDRY O ZATARTYCH TLOKACH! BYL DE BEST! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
knf Re: -----KONIEC TEMATU CIAG DALSZY------ 22.05.04, 16:20 Dobra miał być koniec ale jeszcze ja chce ok ok? No to tak: na gulczasa patrzeć nie mogę. Eeee... a co się dzieje jak w moto masz LPG i glebniesz? Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś