rex44 12.10.04, 12:37 Szukam wiadomości na temat Profit Development (mają siedzibę w Rynku). Chcę kupić u nich mieszkanie 3 pokojowe. Pomóżcie. Czy to nowa firma? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ivo Re: Info o Profit Development, budują w Bielanach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 09:42 Ludzie z PROFIT Development współpracowali z WPBM "MÓJ DOM". Na Bielanach budują domy i mieszkania. Mieszkania mogą mieć duże ogródki lub tarasy. W mieszkaniu masz też kominek. Ogólnie niezła oferta. Cena tęż jest OK. Ivo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Info o Profit Development, budują w Bielanach IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 20.10.04, 14:56 Chyba raczej pracowali w WPBM Mój Dom lub byli właścicielami. Odpowiedz Link Zgłoś
zaza74 Re: Info o Profit Development, budują w Bielanach 21.10.04, 10:54 Właścicielem jest były prezes WPBM Mój DOm,skłocił się z drugim wsółwłascicielem tej firmy (prawdopodobnie poszło o nowe inwestycje)i postanowił sam załozyc taką firmę zwłaszcza że w tamtej to on naprawde wszystko ciągnął, moim zdaniem człowiek solidny, ma poukładane w głowie, osobą zajmująca się budowami jest osoba która zajmowała się tym wcześniej w Moim Domie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yhtaa Re: Info o Profit Development, budują w Bielanach IP: *.contium.pl 08.12.04, 14:07 A czy firma ta ma adres internetowy gdzie można przeczytać coś więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JerzyR Re: Info o Profit Development, budują w Bielanach IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.12.04, 17:48 jeśli to poprzedni prezes WPB MOJ DOM to z jego solidnością jest chyba coś nie tak - poczytaj wątek o drodze dojazdowej. Ja bym juz takiej osobie juz nie zaufał. JR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wezyr Re: Info o Profit Development, budują w Bielanach IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.12.04, 21:47 MÓJ DOM ostatnimi czasami nie spisywał się dobrze miał jakieś problemy, sprawdź tą nową firmę dokładnie, bo moze to ta gorsza część założyła ją. Odpowiedz Link Zgłoś