Gość: wrobud-Traugutta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.04, 13:44 szukam mieszkania ,jak myślicie czy to dobra lokalizacja i co sądzicie o wykonawcy.Może jest ktoś kto kupił juz tam mieszkanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lola Re: ania IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.11.04, 22:06 Pod względem komunikacji i dojazdu do centrum całkiem niezła, ale Traugutta to bardzo ruchliwa ulica, więc chyba nie jest to idealne miejsce do zamieszkania. Kiedyś te okolice cieszyły się złą sławą, dzisiaj sjest chyba trochę lepiej, bo przybyło wokół nowych budynków, ale jednak bym się zastanawiała nad kupnem mieszkania tam. Wrobud buduje też na Złotnikach (Osiedle Złote), pewnie tamtejsi mieszkańcy mają sporo informacji nt. wykonawcy. Ja osobiście nie słyszłam żadnych skarg. Pozdrawiam. Lola Odpowiedz Link Zgłoś
moniczkabb Re: ania 14.11.04, 08:50 Nie wiem nic o wykonawcy, ale dużo mogę powiedzieć o okolicy. Mieszkam tam od 11lat i naprawdę nie żałuję. Wszędzie jest blisko - rynek, dworzec PKP i PKS, do Zoo, na łąki. Na "trójkącie" jest teraz w miarę bezpiecznie. Wiadomo, że wszędzie trzeba uważać. Zastanów się, przyjedź, zobacz jak tutaj wszystko wygląda i po prostu zdecyduj. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś