Dodaj do ulubionych

"Super fachowiec- sprawdziłam

IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 14.02.05, 12:18
Jesli ktoś jest zainteresowany to moge podać namiary na super fachowca przede
wszystkim bardzo solidnego uczciwego no i nie pijącego ani nie palącego.
Pieknie kładzie kafelki, jest bardzo staranny precyzyjny, tapetuje, maluje no
i wykańcza mieszkania ale najlepsze jest to że sprząta po sobie wiec mozna
meble wstawiać, ja właśnie koncze urządzanie mieszkania i obiecałam mu ze go
polecę jesli ktoś chce namiar niech odezwie się do mnie :))odpowiadająca na
ten watek , pozdrawiam wszystkich budujących sie :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Iza Re: "Super fachowiec- sprawdziłam IP: *.probit.org / *.probit.wroc.pl 14.02.05, 12:45
      toż to prawdziwy skarb - chętnie skorzystam - obawiam się tylko że po takiej
      reklamie chłopina będzie miał pełne ręce roboty i nie obsłuży wszystkich :-)
      • Gość: simonka Re: "Super fachowiec- sprawdziłam IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 14.02.05, 13:24
        obsłuży, wiesz uważam że lepiej na kogos takiego zaczekac i miec pewność że nic
        ci nie zginie i bedzie super niz poprawiac i szukac ciągle nowych ekip albo
        siedziec z nimi i patrzec mu na ręce.
        Namiary to Pan: Henryk Pawlak, 0603 286 361
        • Gość: dixi pixi Re: "Super fachowiec- sprawdziłam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.02.05, 18:17
          Teraz każdy sprząta po sobie.
          A porzadny fachowiec nie potrzebuje takiej krypto reklamy.
          • Gość: simonka Re: "Super fachowiec- sprawdziłam IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 15.02.05, 11:10
            widac ze dawno niczego nie remontowałes ani nie budowąłes, robienie przez
            fachowców porządków po sobie to ostatnia rzecz o jaka można ich podejrzewac,
            przykładów mogę podać mnóstwo !
    • ewapaw5 Re: "Super fachowiec- sprawdziłam 14.02.05, 19:57
      A czy mozna bybylo skoro reklamujesz tego pana obejrzec jego prace jesli sie
      zgodzisz bo tak w ciemno trudno ocenic,pozdrawiam

Ewa
      • Gość: JerzyR Re: "Super fachowiec- sprawdziłam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.02.05, 20:57
        moze zrobisz pare zdjęć zdjęć cyfrakiem i umiescisz gdzieś albo wyslesz do mnie?
        Jak nie masz cyfraka to moge podjechac aby zobaczyc i zrobic zdjecia.

JerzyR
      • Gość: simonka Re: "Super fachowiec- sprawdziłam IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 15.02.05, 11:09
        ok porobie zdjecia, ale prosze o podanie adresów email zeby przesłac, i czy
        łazienki czy całego mieszkania ?
        • Gość: JerzyR Re: "Super fachowiec- sprawdziłam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.02.05, 16:29
          moze lepiej umiescic na jakims ftp-ie w duzej rozdzielczosci?
          zreszta moze inni tez umieszcza zdjecia swoich zrobionych mieszkanek/lazienek
          aby inni mogli zobaczyc?
          moge udostepnic ftp z laczem DSL albo innym

JerzyR
        • Gość: ewapaw5@gazeta,pl Re: "Super fachowiec- sprawdziłam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.02.05, 09:58
          Witaj

Ja bym prosila o zdjecia na adres gazetowy lub ewa@korbajt.pl Pozdrawiam
          • Gość: simonka Re: "Super fachowiec- sprawdziłam IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 16.02.05, 11:56
            ok, postaram się przesłać je do ciebie jak najszybciej, pozdrawiam
            • Gość: JerzyR Re: "Super fachowiec- sprawdziłam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.02.05, 19:49
              to do mnie tez prosze przeslac jerzyjb@klub.chip.pl

JerzyR
    • Gość: Pedro Re: "Super fachowiec- sprawdziłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 15:55
      Bardzo sprytny sposób na reklamę:) Moje gratulacje!
      • Gość: JerzyR Re: "Super fachowiec- sprawdziłam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.02.05, 18:40
        co Ty Pedro taki podejrzliwy:)

JR
        • Gość: Pedro Re: "Super fachowiec- sprawdziłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 14:32
          Sorki, ale udziela mi się praca zawodowa...:)
      • Gość: simonka Re: "Super fachowiec- sprawdziłam IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 17.02.05, 10:46
        forum chyba służy do wymiany infomacji a może Pedro się mylę ?
        • Gość: Pedro Re: "Super fachowiec- sprawdziłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 14:24
          Pewnie- nie miałem nic złego na myśli, przepraszam simonka jak Cię uraziłem...
          Masz dobrego fachowca to polecaj go innym.
    • Gość: kris Re: "Super fachowiec- sprawdziłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 12:41
      ja również poproszę namiary na niego kristoferekd@gazeta.pl
      pozdrawiam
      kris
    • Gość: przemo Re: "Super fachowiec- sprawdziłam IP: 80.68.236.* 24.02.05, 16:57
      ja tez poproszę o zdjęcia adres : przemok36@o2.pl
      dzięki
      • Gość: simonka Re: "Super fachowiec- sprawdziłam IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 28.02.05, 16:58
        ok podam namiary i ktos przesle :) pozdrawiam i prosze o pomoc, szukam pani do
        sprzątania z referencjami uczciwa niepalaca :)
        • Gość: magda Re: "Super fachowiec- sprawdziłam IP: *.siedmiorog.pl / *.siedmiorog.pl 07.03.05, 13:23
          Simonka! ja tez poproszę zdjęcia obrazujące pracę tego Pana. Szykuję się do
          remontu więc wezmę go poważnie pod uwagę. Pozdrawiam, moj e-mail mpien@wp.pl
    • Gość: green Re: "Super fachowiec- sprawdziłam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 20:47
      też proszę o namiary: bgrin@wp.pl :))
      • Gość: simonka Re: "Super fachowiec- sprawdziłam IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 09.03.05, 13:39
        ok, przekażę i zostanie wysłane, pozdrawiam
        • Gość: Agata Re: "Super fachowiec- sprawdziłam IP: *.provider.pl / *.provider.pl 14.03.05, 17:22
          Hehe, sądząc po tym, co się dzieje tu na forum, to ten pan, ma już zajęte
          terminy do końca życia... :) Ale mimo wszystko poproszę namiary na niego na
          maila: agata@architekci.pl Fotki dokonań też mile widziane. Dzięki,
          pozdrawiam !!
          • Gość: Piotruś Pan Re: "Super fachowiec- sprawdziłam IP: *.ip.krzyki.e-wro.net.pl 15.03.05, 18:36
            No to ja też poproszę namiary i zdjątka ;) mail na : j.w.wrc@wp.pl Mogę na
            niego poczekać bo na mieszkanie jeszcze trochę poczekam
            • Gość: tracek Re: "Super fachowiec- sprawdziłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 22:06
              Witam!

Pewnie nie bede zbyt oryginalny, gdy takze poprosze o fotki, tudziez o adres ftp/www jesli takowy sie pojawil. Swoja droga mialby niezle wziecie :). Moje namiary:
              tracek(et)wirtuale.pl
              // et=malpa=@ = schizofreniczny lek przed zalewem spamem
              • Gość: simonka Re: "Super fachowiec- sprawdziłam IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 16.03.05, 09:55
                ok podałam adresy emaile na pewno dojda :)
    • Gość: gość Re: "Super fachowiec- sprawdziłam IP: 80.50.30.* 16.03.05, 14:30
      Najgorzsez jest to że ten super fachowiec jak zobaczy jakim cieszy się
      powodzeniem zaraz weźmie sobie pomocników. Będzie "będzie" obskakiwał 3 budowy
      na raz i wszytko wróci do normy. A może to tylko czarno-widztwo. Pozrwaiam
      wszytkich którzy sa na początku prac i życzę dużoooo cierpliwości.
      • Gość: Piotruś Pan Re: "Super fachowiec- sprawdziłam IP: *.ip.krzyki.e-wro.net.pl 16.03.05, 17:02
        Simonko a do mnie nic nie doszło proszę jeszcze raz :)
        • Gość: Malwa Re: "Super fachowiec- sprawdziłam IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 16.03.05, 18:01
          Ja też bardzo proszę o zdjęcia. malwina@poczta.gazeta.pl
          • Gość: simonka Re: "Super fachowiec- sprawdziłam IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 17.03.05, 13:33
            dowiem siue gdzie to utknęło pozdrawiam wszytskich i nareszcie idzie wiosna :)
            ja własnie koncze remont lae wielkanoc zatanie mnie jeszcze przy farnbach itp
            ale jest juz blizej niz dalej
            • Gość: Malwa Re: "Super fachowiec- sprawdziłam IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 19.03.05, 18:47
              Czy moge raz jeszcze prosić was o przesłanie tych zdjeć -jeśli ktoś je otrzymał
              na adres:malwina@poczta.gazeta.pl do mnie nie doszły

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka