Dodaj do ulubionych

Objazdowa - Wrocławski Dom

IP: *.crowley.pl 14.11.05, 11:08
Developer Wrocławski Dom ma zamiar rozpocząć nowe inwestycje na ulicach:
Objazdowa-Rumiankowa oraz Objazdowa.
Planuję kupić mieszkanie w tej późniejszej likalizacji (Objazdowa). Proszę o
wskazówki, jesli ktos ma doswiadczenia z tym developerem
Obserwuj wątek
    • Gość: andrzej1971 Re: Objazdowa - Wrocławski Dom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 13:40
      generalnie OK
    • Gość: Chris78 Re: Objazdowa - Wrocławski Dom IP: 192.168.1.* / *.dlugoleka.sdi.tpnet.pl 09.12.05, 17:25
      Bardzo miła obsługa. Polecam panią Zosię.
    • Gość: aloj25 Re: Objazdowa - Wrocławski Dom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 20:26
      Ja również planuję kupic mieszkanie na ulicy objazdowej i jestem bardzo
      zainteresowana wszelkimi uwagami na temat spółdzielni "wrocławski dom" i
      Żernik. Może wypowie sie ktoś, kto wie jak się tam mieszka :)
      • Gość: Chris78 Re: Objazdowa - Wrocławski Dom IP: 192.168.1.* / *.dlugoleka.sdi.tpnet.pl 17.12.05, 09:19
        Hej,
        a w której inwestycji "Wrocławskiego domu chcesz kupić mieszkanie"? Ja i moja
        dziewczyan kupiliśmy mieszkanie w inwestycji Rumiankowa - Objazdowa.
        Byłem już tam parę razy i okolica wygląda na bardzo spokojną, w tej chwili
        trochę uciążliwy jest objazd jaki proawdzi ulica Rumiankową, ale na początku
        przyszłego roku powinno to zniknąć.
        Sama okolica to parę bloków maksymalnie 5 piętrowych (wyższe nie moga być)
        oraz osiedla willowe. W pobliżu przychodnia z apteką, szkoła oraz kościół.
        • Gość: ufo Re: Objazdowa - Wrocławski Dom IP: *.crowley.pl 24.01.06, 09:33
          A my kupiliśmy na Objazdowej. Niestety Spółdzielnia zmieniła na stronie terminy
          oddania. Na Rumiankowej przesunęli na IV kwartał, a nam na I kwartał 2007.
          Nieładnie :(
      • Gość: Zygi Re: Objazdowa - Wrocławski Dom IP: *.jaracza.osiedla.net 20.02.06, 20:34
        Ja mieszkam w zasobach Wrocławskiego Domu na Jaracza - Bez zarzutu - jak coś
        nie gra to walę wprost do administracji i może nie załatwiaja wszystkiego od
        reki ale załatwiają i to skutecznie. Polecam tego Dewelopera.
        • Gość: aneciorek Re: Objazdowa - Wrocławski Dom IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 02.04.06, 15:35
          A kto moze cos powiedziec o oplatach -czynsz, media itp. w
          spoldzielni "wroclawski dom"?jak to jest z wlasna koltownia?
          • Gość: Chris78 Re: Objazdowa - Wrocławski Dom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 18:24
            Czynsz ok. 2 - 2,5 zł za m2 w nowych blokach przy Rumiankowej (tym składak
            remonotwa)
            Ogrzewanie gazowe - piecyk dwufunkcyjny gazowy w każdym mieszkaniu
            Wszystko jest rozliczane wg. wskazań liczników
            • Gość: andrzej1971 Re: Objazdowa - Wrocławski Dom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 09:43
              piszesz 2 - 2,5 m2
              ale to bez liczników!

i zależy on też od ilości osób (śmieci) (9,7 od osoby)
              dodaj 4,91zł za m3 wody (np x10=49,10)
              prąd (około 50zł)
              gaz (zależy zima czy lato)
              powiedzmy 250 dla spółdzielni + 50prąd + 200 gaz= 500zł (ale to chyba norma!)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka