Gość: fizz IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.12.02, 15:23 jest tu ktos z kozanowa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: liko Re: kozanów IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.03, 12:43 gustaw chłopie idź się leczyć: "Kozanów rządzi" - ciekawe czym i kim????? bywam tam na szczęście tylko towarzysko i gdyby nie fakt, że jakiś rok temu otworzyli "żabke" to po 18 nie uświadczysz otwartego sklepu, a w XXI wieku biegać 1km po najmniejsze zakupy to lekka przesada (piwo jest ciężkie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
almac Re: kozanów 16.05.03, 02:29 Gość portalu: liko napisał(a): > gustaw chłopie idź się leczyć: "Kozanów rządzi" - ciekawe czym i kim????? > bywam tam na szczęście tylko towarzysko i gdyby nie fakt, że jakiś rok temu > otworzyli "żabke" to po 18 nie uświadczysz otwartego sklepu, a w XXI wieku > biegać 1km po najmniejsze zakupy to lekka przesada (piwo jest ciężkie :))) Fakt, na Kozanowie nie ma całodobowego sklepu - najbliższe to Creator i Astra ( i to jest czasem pewien ból, trzeba sie trochę przejść, zeby coś w nocy kupić), ale wg. mnie to najlepsze, najładniejsze i w ogóle najbardziej OK osiedle we Wrocławiu (zwłaszcza w porównaniu z takim Nowym Dworem) Odpowiedz Link Zgłoś
kk071 Re: kozanów 17.05.03, 15:06 Ja jestem z Kozanowa, przyznaje, że bardzo ładne i spokojne osiedle... Bliskość terenów zielonych i wodonośnych powoduje, że jest tu nieco chłodniej niż np: na Nowym Dworze czy na os.Kosmonautów, na których bywam tak samo często jak na Kozanowie... Faktem jest, że sklepu nie ma, ale pewnie kiedyś bedzie :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monka Re: kozanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.03, 21:06 Od pewnego czasu do czynszu została doliczona tzw. dpołata za ochronę i rozniesiono ulotki, z których wynika, że Kozanów w nocy patroluje ochrona osiedla. Widział ich ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krys Re: kozanów IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.08.03, 14:00 I to nawet bardzo czesto ich widze. Ostatnio nawet po 3 a nie po 2 chodzili. Ale niestety sa to jedyne sluzby "mundurowe" jakie widze na Kozanowie. Nigdy nie widzialem strazy miejskiej czy patrolu policji. Acha, ochrona dotyczy tylko Kozanowa IV. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: kozanów IP: *.tvk.pl 21.08.03, 09:57 Ja raz widziałem pieszy patrol policji na kozanowie , zrobiłbym im zdjęcie , ale apararu nie miałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeus Re: kozanów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.03, 23:48 chłopie gdybym miał dać ci w buty spytałbym: "A gdzie to jest?". Jeżeli chcesz burd to wybierz się na stadion Śląska. Ostatnio jak tam byłem, to rzucano wszystkim co było pod ręką. Na tym forum, jak Rafis kiedyś napisał, wolno tylko obrażać Warszawę i czasami Poznań. Od Kozanowa wara (Nowego Dworu również). Odpowiedz Link Zgłoś
almac Re: kozanów 22.08.03, 03:55 busmen napisał: > Macie coś do Nowego Dworu? Ja nie mam nic do ND, ale wolę Kozanów - więcej naokoło zieleni i miejsc do wypoczynku (Las Pilczycki, Park Zachodni, ogródki działkowe, Odra itd - wszystko o rzut kamieniem). Odpowiedz Link Zgłoś
le_monka Re: kozanów 15.03.04, 19:15 Mam pytanko, gdzie na Kozanowie zpstały jeszcze jakieś kafejki internetowe? Ostatnio zlikwidowali trzy z których korzystałam i teraz jedyną mi znaną jest ta przy ul. Dokerskiej.Moze znacie jeszcze inne? Odpowiedz Link Zgłoś
almac Re: kozanów 18.03.04, 05:01 le_monka napisała: > Mam pytanko, gdzie na Kozanowie zpstały jeszcze jakieś kafejki internetowe? > Ostatnio zlikwidowali trzy z których korzystałam i teraz jedyną mi znaną jest > ta przy ul. Dokerskiej.Moze znacie jeszcze inne? Nie mam pojęcia, prawdę mówiąc znam tylko tą na Dokerskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozakrówka kozanów jest super IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 19.03.04, 11:27 Kozanów wygrywa własnie tym, że nie ma sklepów, jak piwo ciezkie to i nosic sie nie chce:) i mniej panów "slalomujących" niz na ND, czy jego odnodze Muchoborze Małym, który to uwazam za siedlisko pijanstwa w tym miescie. Tam drinkuja od rana do nocy, a potem od wieczora do rana, i od nowa.. Kozanów jest super, bo ma parki, Odre i inne tereny zielone, ma place zabaw i jest gdzie rowerem pojedzic. Jak na osiedle z wielkiej płyty (przynajmniej czesciowo) jest super!!! a teraz macie jeszcze straz w nocy!! Zazdroszcze! aha i o wiele lepszy dojazd do miasta niz MM i ND (wieczne korki!) Fajnie tam u was! Odpowiedz Link Zgłoś
pomyslowa Re: kozanów 30.03.04, 22:28 Zalezy o ktorej czesci Kozanowa mowimy:) Z tego co wiem to zostala jeszcze jedna na Kolistej - obok bylej ksiegarni (tam gdzie jest tez kwiaciarnia) Poza tym na Dziadoszanskej gdzies kolo wypozyczalni video... Nie pamietam wiecej ale spytam sie siostry... To bylo o Kozanowie IV ;) Odpowiedz Link Zgłoś