Dodaj do ulubionych

Architect 21 - Iwiny

17.07.06, 21:12
Jedno pytanko - cy ktos zna tego inwestora wlasciwie? Mieszknak powstaja na
granicy wroclawia- kierunek Jagodno....
Obserwuj wątek
    • Gość: Mucha Re: Architect 21 - Iwiny - ktos cos wie o nich?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 09:58
      wie ktos cos na temat tego developera???
      • Gość: gość Re: Architect 21 - Iwiny - ktos cos wie o nich?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 11:06
        jest już rozległy wątek na tym forum, wystarczy poszukać
        • Gość: Majki Re: Architect 21 - Iwiny - ktos cos wie o nich?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 15:22
          Tak, tyle, że wątek dziwnie obumarł dawno temu?!
          • Gość: wrocek Re: Architect 21 - Iwiny - ktos cos wie o nich?? IP: *.reja.osiedla.net 20.07.06, 11:12
            czy jest ktos kto kupil od nich mieszkanie>?
            • Gość: steffek Re: Architect 21 - Iwiny - ktos cos wie o nich?? IP: *.ssk.pl / *.ssk.pl 21.07.06, 12:03
              myślę, że trzeba uważać na te propozycje od strony formalno prawnej wyjątkowo
              nie dopracowane i ryzykowne. prowadzący inwestycje sympatyczny i super pomysły
              ale niestety brak oparcia o realia rynku w szczeg do zabezpieczenia terminu
              ipare innych. poza tym szybko jeżdżące pociągi ...........
              • Gość: wrocek Re: Architect 21 - Iwiny - ktos cos wie o nich?? IP: *.reja.osiedla.net 21.07.06, 20:06
                czy jest ktos kto jednak kupil od nich mieszkanie
                • Gość: Dominik Re: Architect 21 - Iwiny - ktos cos wie o nich?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 16:51
                  Ktoś kupił :)

Witam, jestem jednym z tych szczęśliwców!Był gdzieś na forum wcześniej wątek nt
                  Iwin, ale przepadł?!

Wczoraj miałem okazję wizytować budowę i prace posuwają się do przodu; może nie
                  jest to zawrotne tempo ale przy takiej patelni lepiej niech wybudują do końca
                  niż padną na tym słońcu ;)

Cóż - nie wiem co kogo interesuje w tym temacie - więc jeśli są pytania
                  odpowiem.Byle do piątku - póniej jadę sie urlopować :)

pozdr
                  Dominik
                  • Gość: wrocek Re: Architect 21 - Iwiny - ktos cos wie o nich?? IP: *.reja.osiedla.net 26.07.06, 21:33
                    swietnie, ze ktos sie odezwal!!!
                    Dominik, mam pare watpliwosci, moze powiesz mi jak ty je rozwiales?!
                    co z oczyszczalnia sciekow? czy nie martwi cie brak wzmianki na ten temat w
                    umowie? a jezeli chodzi o tempo prac, to od jakiegos czasu tam nie bylem,ale
                    wczesniej tez byla wzmianka na temat powolnych postepow, a co do twojego
                    wyjasnienia, to jak mozna zauwazyc, na innych budowach pracuja chyba bardziej
                    wytrzymali goscie, bo w innych miejscach praca wre. zreszta jak znam polski
                    klimat to za chwile po "za goraco" zrobi sie "za zimno".
                    pozdrawiam
                    • Gość: Dominik Re: Architect 21 - Iwiny - ktos cos wie o nich?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 22:50
                      Temat oczyszczalni ścieków - niestety brak jakichkolwiek zapisów w umowie...
                      Tempo prac - nie wiem jakie są terminy na innych budynkach, ja na swoim
                      (ostatnim) w tej chwili nie zaobserwowałem jeszcze wielkiego opóźnienia.
                      Cóż developer jest nowy na rynku i to może budzić niepokój, jednak po kilku
                      spotkaniach jestem raczej spokojny o tą inwestycję.
                      pozyjemy zobaczymy.
    • Gość: wrocek Re: Architect 21 - Iwiny IP: *.reja.osiedla.net 08.08.06, 12:58
      kochani sasiedzi! odezwijcie sie!!!!
      • minieki Re: Architect 21 - Iwiny 11.08.06, 22:30
        Heloł,
        witam sąsiedzi. Ja tez kupilam tam mieszkanie i szczerze mowiac troche mnie ta
        inwestycja niepokoi. Czy wy macie poczucie że wszxystko jest ok?
        Minieki
        • Gość: wrocek Re: Architect 21 - Iwiny IP: *.reja.osiedla.net 15.08.06, 19:37
          hej! ja tez mam pewne obawy, czy mozna sie z Toba skontaktowac? zawsze lepiej
          wymienic opinie bardziej prywatnie!
          • Gość: Dominik Re: Architect 21 - Iwiny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.06, 21:53
            Panowie

prowadźmy dyskusję w jednym wątku - będzie łatwiej!
            • minieki Re: Architect 21 - Iwiny 16.08.06, 10:34
              moje gg 6588200
            • Gość: wrocek Re: Architect 21 - Iwiny IP: *.reja.osiedla.net 16.08.06, 11:21
              jeden watek to dobry pomysl, ale mam prosbe Dominik, zagladnij na watek
              "inwestycja w iwinach - architect21", odpowiedzialem tam na twojego posta, ale
              prosze odpowiedz na niego juz tutaj
              • Gość: Dominik Re: Architect 21 - Iwiny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.06, 16:34
                No i co ja mam napisać...

jedynie, że zgadzam się z przedmówcą (w poprzednim wątku)
                Jutro p.Andrzej ma powrócić z urlopu - mam w planie pojawić się w biurze.
                • Gość: wrocek Re: Architect 21 - Iwiny IP: *.reja.osiedla.net 22.08.06, 12:35
                  Hej Dominim! byles w biurze? dowiedziales sie czegos ciekawego, czegos co
                  mogloby troche uspokoic?
                  • Gość: Dominik Re: Architect 21 - Iwiny IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 15:10
                    Niestety permanentny brak czasu... :(
                    Być może w piątek mi się uda.
                    • Gość: mon Re: Architect 21 - Iwiny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.06, 09:33
                      i co? i co? ;) tez jestem zainteresowana tym tematem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka