Gość: Irena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 16:52 Czy jest ktoś kto budował z firmą Fokus? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Polecam Re: Firma Fokus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 22:21 hokus fokus nie ma domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Potencjalny klient Nie polecam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.06, 09:34 Trudny kontakt, mała elastyczność i jeszcze mniejsza wiarygodność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irena Re: Nie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 23:06 Mam dokładnie takie samo wrażenie dlatego mam obawy co do budowy z tą firmą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krys polecam IP: 82.160.135.* 24.01.07, 18:54 Znam dwa domy w ich wykonaniu tzn moj i sasiada jedyny minus to strasznie drobiazgowi,dokladni ale to ponoc technologia zmusza do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: polecam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.07, 23:25 o jakiej technologi piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bullet Re: polecam IP: *.range86-133.btcentralplus.com 25.01.07, 01:15 oby kazdy developer we wroclawiu mial takie minusy jak dokladnosci i drobiazgowosc.... ------------------------ www.zlotapodkowa.wroclaw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: polecam IP: 82.160.135.* 26.01.07, 08:45 Sprawdzilem firma ok wszystko gra.Wpłaciłem wkład na Siechnice-Prawocin i już za 6 miesięcy będę mieszkał w szeregóweczce.Polecam Marcin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann1 Re: polecam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.05.07, 22:15 Marcin, nie wiem, czy tu jeszcze zaglądasz. Nie mam zamiaru szydzić, bo jeśli to na co Ty wpłacałeś to to samo co teraz budowane przez BLC Developer Siechnice ul. Prawocińska, to jeszcze nie stoi, chyba mają mieć pozwolenie na budowę. Wiesz coś o okolicy? Czy ta rzeczka Szalona vel Zielona jest spokojna, czy co wiosnę podtapia okolicę? A Opolska? _bardzo ją słychać, bo pociągi i owszem. Mam dylemat: kupić nie kupić??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nokt Re: polecam IP: 212.160.172.* 24.05.07, 09:59 ANN1 zauważ, iż pan Marcin i nie jaki krzs to te same osoby - (po nr ip) jeżeli zaufasz osobie która rzekom już kupiła dom od niejakiej firmy a potem ję ponowinie sprawdza i znów jej ufa oraz kupuje następny szereg a po pół roku nie ma domu (brak nawet pozwolenia na budowę) to wniosek jest jeden: on ciągle kupuje ten sam dom :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann1 Re: polecam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.05.07, 11:46 nokt, to jest oczywiście logiczne co mówisz. Tyle tylko, że to już byłby kolejny szereg i kolejny etap budowy. Firmę sprawdzam nie tylko w ten sposób. Liczę bardziej na opinie kogoś, kto miał takie same dylematy: okolica, brak mediów. widzę zalety ale i wady. Może jest ktoś, kto coś doda do moich spostrzeżeń. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
orion_5 Szalona 29.05.07, 12:51 Mieszkam w Świętej Katarzynie. Rzeczka Szalona płynie również blisko nas i nie pamiętam, żeby stwarzała problemy. Szalona jest tylko z nazwy. Wiosną roztopów nie ma, bo prawdziwa zima to ostatnio rzadkość. Wysoki poziom wód gruntowych to faktyczny problem w całej gminie - piwnice raczej wykluczone, porządny drenaż bardzo wskazany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann1 Re: Szalona IP: 217.153.60.* 29.05.07, 13:28 Orion_5, serdeczne dzięki za konkretną odpowiedź. Mam jeszcze jedno pytanie: czy planowana jest sygnalizacja świetlna na Opolskiej. Na razie nie widzę możliwości, by dziecko (nie takie już małe - 10 lat)mogło samo przejść przez tę bardzo ruchliwą ulicę. Odpowiedz Link Zgłoś
orion_5 Opolska 11.06.08, 13:31 Gość portalu: Ann1 napisał(a): > czy planowana jest sygnalizacja świetlna na Opolskiej. Na razie nie > widzę możliwości, by dziecko (nie takie już małe - 10 lat)mogło > samo przejść przez tę bardzo ruchliwą ulicę. Przepraszam, ze dopiero teraz odpowiadam. Z sygnalizacją świetlną na Opolskiej jest problem. Gmina podjęła rozmowy z Generalną Dyrekcją Dróg Krajowych i Autostrad na temat zainstalowania sygnalizacji w kilku miejscach (w Radwanicach i Siechnicach), ale to ruchliwa droga krajowa i zarządca drogi nie zgadza się na zatrzymywanie ruchu w tych miejscowościach. Gmina nie daje za wygraną. Rozmowy trwają. Zobaczymy, jaki będzie rezultat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pidżama Re: polecam IP: 195.20.110.* 14.09.07, 09:27 Zaglądasz tu jeszcze? Podpisałeś już umowę przedwstępną? Czy naprawdę wszystko jest ok? Mną ciągle targają mną wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gwiazda Oszuści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.08, 21:30 Marcinku jak wpłaciłeś BLC Developer całą kasę to chyba jesteś niedość poinformowany o przekrętach tej firmy .To pralnia brudnych pieniędzy biorą jeden kredyt żeby ratowac sie na chwilę popychając go drugim .Już dwa razy ogłaszali upadłość oszukali tysiące ludzi,uciekaj z tamtąd póki możesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Oszuści IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.08, 23:36 Hmmmm. Nie wiem na ile to prawda ale maja syndyka na głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziemowitt Re: Oszuści IP: *.176.stk.vectranet.pl 01.07.08, 10:17 Co za bzdury, syndyka na głowie to ma Fokus, BLC Developer nie ma nic wspólnego z tą firmą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezydent [...] IP: 62.182.228.* 26.01.09, 08:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASA Re: Oszuści IP: *.w193-252.abo.wanadoo.fr 27.01.09, 17:06 ARKU RYDLEWSKI NIE KOMPROMITUJ SIE PRZECIEZ TO WIDAC ZE PISZESZ TO TY DYSLEKTYKU JEDEN. SPRAWA JEST JUZ W PROKURATURZE JAK MOZNA PISAC TYLE WYPOWIEDZI Z JEDNEGO KOMPUTERA I JEDNEGO IP.ROZLICZ SIE LEPIEJ Z LUDZMI KTORYCH OSZUKALES W USA TAM JEST ZA TOBA LIST GONCZY. LINK:www.cyberdriveillinois.com/departments/securities/adminis trative_actions/2007/november/ericrydlewski_noh.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Oszuści IP: *.autocom.pl 22.02.09, 22:57 witaj Kasa, jeśli możesz napisz coś więcej, skąd info że Arek Rydlewski jest związany z Focus Holding? Odpowiedz Link Zgłoś