Dodaj do ulubionych

Szukam prawnika cywilnego do umowy z developerem

IP: *.wroc.zigzag.pl 19.03.03, 18:37
Czy ktos ma namiary na dobrego prawnika prawa cywilnego ktory by rzucil
okiem na umowe z moim developerem zanim ja podpisze? Tylko tez zeby nie byl
z sufitu, mysle ze 100 PLN to jest jakas normalna stawka za cos takiego.

Dziekuje serdecznie
Obserwuj wątek
    • Gość: michael_witmann Re: Szukam prawnika cywilnego do umowy z develope IP: *.gl.digi.pl 26.03.03, 14:36
      Dzień dobry,jestem prawnikiem,mógłbym Panu taką umowę napisac,a co do ceny
      bysmy się umówili,zależy to od stopnia skomplikowania.Pozdrawiam
    • Gość: michael_witmann Re: Szukam prawnika cywilnego do umowy z develope IP: *.gl.digi.pl 26.03.03, 16:27
      poprawka-bez problemu mogę taką umowę zaopiniować.Pozdrawiam
      • Gość: saad Re: Szukam prawnika cywilnego do umowy z develope IP: *.itq.pl 27.03.03, 14:26
        Czy moge prosic o jakies namiary? Dziekuje.
        • Gość: michael_witmann Re: Szukam prawnika cywilnego do umowy z develope IP: *.gl.digi.pl 28.03.03, 10:13
          michael_witmann@gazeta.pl to mój e-mail,myslę że póki co w ten sposób sie
          skontaktujemy,niechcę zostawiać danych osobowych na forum publicznym.Pozdrawiam
    • Gość: Kosma Re: Szukam prawnika cywilnego do umowy z develope IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.03.03, 22:01
      Saad, ja tu trochę nie na temat, ale zauważyłam, że interesujesz się
      mieszkaniami na ul. Bajana, ciekawa jestem, jakie masz wrażenia z kontaktu z
      ArC2? Sama jestem na etapie rozważania decyzji o kupnie mieszkania tam,
      chętnie poznam opinię kogoś w podobnej sytuacji :-)
      • Gość: saad Re: Szukam prawnika cywilnego do umowy z develope IP: *.wroc.zigzag.pl 02.04.03, 13:22
        Kosma, zapodaj mi jakis adres majlowy to mozemy wiecej pogadac o arc2.
        • Gość: Kosma Re: Szukam prawnika cywilnego do umowy z develope IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.04.03, 19:27
          Saad, oto mój mail: giya@gazeta.pl. Odezwij się.
    • Gość: michael_witmann Re: Szukam prawnika cywilnego do umowy z develope IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.04.03, 08:47
      Dzień dobry,czy mógłby Pan pisac na ten adres:hessuss@wp.pl,adres z gazety
      odmówił mi posłuszeństwa,nie mogę się dostać do poczty...
      • Gość: Juras Re: Szukam prawnika cywilnego do umowy z develope IP: *.europa-tu.com.pl 01.12.03, 08:38
        Witam

Mam pytanie czy pańska oferta jest nadal aktualna. Jeśli tak to chętnie bym
        skorzystał o ile wyrazi pan zgodę. Proszę o jakiś kontakt.

Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka