Dodaj do ulubionych

Developer Wrocław

04.11.06, 13:07
Chciałbym kupić mieszkanie na rynku pierwotnym od uczciwych ludzi(może jestem
naiwny). Czy ktoś spotkał się we Wrocławiu z solidnym deweloperem. Proszę o
opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: mtr Re: Developer Wrocław IP: *.os1.kn.pl 04.11.06, 14:27
      Jeszcze sie taki nie narodzil, co by wszystkim dogodzil. Chocby nie wiem jaki
      super deweloper, to i tak znajdzie sie kilku niezadowolonych i oni beda
      najbardziej krzyczec.

Ogolnie, to najpierw znajdz wstepnie swoje M, a pozniej przeszukaj to forum i
      zobacz, co znajdziesz na tego developera. Z reguly pozytywow nie znajdziesz.
      Twoim kryterium powinno byc: im mniej negatywnych watkow, tym lepiej ;)
      • Gość: pol Re: Developer Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.11.06, 22:17
        polecam developera z GRUPY kapitałowej GANT ma najlepsze warunki finansowania
        10% ceny reszta po wybudowaniu , na styczen sprzedaz rusza ale ceny beda jak
        wszedzie natomiast najlepiej organizuje. Gozej ponoc z wykonawca INTAKUS BART
        ale i tak sie opłaca www.gant.pl
        • Gość: kama Re: Developer Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.01.07, 16:11
          polecam asm www.asm-inwestycje.com.pl/
    • Gość: wziuu Re: Developer Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 19:15
      Witam,

Jeśli szukasz solidnego dewelopera to na pewno NIE "ATRIUM"- budują na
      partynicach. Takich patałachów i kłamców dawno nie widziałem
      • Gość: Julka Re: Developer Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 13:52
        Polecam Janbud - (teraz Locus) - mimo że są zalatani - wg mnie bardzo porzadni
        i uczciwi :) teraz inwestycja na Wietrznej...
    • Gość: arual Re: Developer Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 12:38
      Witam
      Ktoś napisał o Intakusie i firmie Gant. Nasze pierwsze mieszkanie kupiliśmy od
      Intakusa, który mieszkania, które nie miały chętnych (to było ponad 6 lat temu)-
      tak były takie czasy "oddał" miastu, na mieszkania komunalne!!!To była cała
      historia:Gant miał miastu wybudować mieszkania komunalne, zainkasował pieniądze
      i nic nie wybudował. Intakus w rozliczeniu dostał działkę między Zoo a
      Wittigowem. Więc jak słyszę, że te dwie firmy są porządne to coś mi się gotuje.
      Udało nam się mieszkanie intakusowskie sprzedać (rewelacyni sąsiedzi, wieczny
      syf na klatkach)i teraz mieszkamy na osiedlu budowanym przez firmę Safehome -
      budują osiedle na Wojnowie. I wiadomo jak ktoś napisał, że nie ma takiej firmy,
      która wszystko i wszystkim zrobi dobrze, ale jak narazie nie możemy narzekać.
    • Gość: ewa Re: Developer Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.01.07, 14:31
      przyłączam się do "przedmówcy" - a.s.m. inwestycje sp. z o.o.
      • Gość: zadowolony Re: Developer Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 06:04
        Polecam AS-BAU , bardzo solidna firma
        • Gość: Krystyna Re: Developer Wrocław IP: 82.160.135.* 26.01.07, 09:10
          Polecam Fokus developer solidni konkretni fachowi pozdrawiam Krysia.
          • Gość: Peter Re: Developer Wrocław IP: *.promax.media.pl 19.04.07, 22:00
            Nie polecam, niesolidni odbiorcy.
    • Gość: inwestor Re: Developer Wrocław IP: *.as.kn.pl 23.04.07, 19:23
      Nie polecam WESTBUDU. Budowa z nim to istny cyrk, TY -inwestor musisz trzymać
      się narzuconych reguł, Westbud zachowuje sie jak dyktator . Anuluje ustalenia,
      niedługo wygra z Białorusią za krzewienie dyktatury.
      Zawiedziony
      • Gość: Zbiorek Re: Developer Wrocław IP: 194.146.120.* 24.04.07, 11:39
        Tak. Zgadzam się w przedmówcą. WESTBUD to banda patałachów i lewusów. Odebrałem
        mieszkanie przez nich budowane. Nie potrafią prostu postawić ściany, sufit
        to "fale Dunaju", nie mówiąc o innych szczegółach. Trzymajcie się od nich z
        daleka!!!

Zbiorek
        • Gość: zniechęcony Re: Developer Wrocław IP: *.as.kn.pl 25.04.07, 21:32
          zgadza się. ustalenia mają gdzieś, stawiaja pod ścianą w najmniej spodziewanym
          momencie, prawo jest dla nich chińszczyzną, do Prezesa nie można się
          dodzwonić, a z blondyną w biurze nie ma o czym porozmawiać, bo wiedzy jej
          brakuje bardzo a zachowuje się tak bezczelnie jakby pozjadała wszystkie rozumy.
          z etapu na etap jest gorzej, są mili tylko przy podpisywaniu umowy. Nie
          wyobrażam sobie nawet jak będą sie zachowywać przy budowaniu tych wstrzymanych
          mieszkań
          • Gość: apaluza Re: Developer Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 10:13
            O jakich wstrzymanych mieszkaniach Pan pisze
            • Gość: mieszkaniec Re: Developer Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.04.07, 10:26
              Zgadza się. Mam podobną opinie dotycząca firmy Wesbud (Inter-es).
              • Gość: zadowolona Re: Developer Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 21:43
                Nie rozumiem dlaczego firma Westbud powiązana została z firmą Inter-es. Kupiłam
                od dewelopera Inter-es dwa mieszkania przy ul. Słowiańskiej i jestem bardzo
                zadowolona. Właściciel super gość, konkretny facet, pełny profesjonalizm.
                Polecam gorąco.
            • Gość: zniechęcony Re: Developer Wrocław IP: *.as.kn.pl 26.04.07, 20:44
              firma wystawiła na sprzedaż mieszkania w budynku przy Gagarina. Wstrzymali
              sprzedaż , bo mieli niezgodności w projektach. Podobno nie mieli pozwolenia na
              budynek trzypiętrowy, ale zachłanność wzięła górę i zrobili taki projekt.
    • wild6 Re: Developer Wrocław 29.04.07, 14:02
      mam dla cibie propozycje.Skontaktuj sie ze mna mailem prosze
      • Gość: s Re: Developer Wrocław IP: *.ukonline.co.uk 01.05.07, 09:35
        kupila Pani mieszkanie przy Slowianskiej i jest Pani zadowolona? A moge
        wiedziec z czego? Nie wiem kiedy kupowala Pani to mieszkanie, ale ona na ich
        stronie w pierwszej wersji mialo byc gotowe 2006, potem zmienili na 2007 (coz
        tylko rok opoznienia), ponad to z 3,5 tys podniesli znacznie cene. A sama
        budowowa - zaglada Pani na nia? Bo tak opieszale budowanego bloku to jeszcze
        nie widzialem.
        Poza tym nie wiem czy zastanowila sie Pani nad lokalizacja, fakt do rynku
        blisko i wlasciwe wszedzie da sie szybko dojechac, ale dzielnica jest okropna.
        Jesli ma Pani okna od ulicy to towarzystwo zajezdni tranwajowej do sie bardzo
        odczuc, szczegolnie rano gdy wyjezdzaja i kolo 23 jak sie zjezdzaja. Poza tym
        mieszka tu duzo cyganow jak i miejscowych meneli i ten odcinek Srodmiescia nie
        nalezy do najbezpieczniejszych, oczywiscie do wszystkiego sie do przyzwyczaic i
        faktycznie bliskosc do kazdej czesci Wroclawia ma plusy, ale naprawde okolica
        jest nie ciekawa.
        ale odbiegam od tematu bo pytanie moje brzmi z czego jest Pani taka zadowolona?
        Owszem Pan prezes umiem pieknie czarowac , ale czy procz tego jest jeszcze cos?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka