Gość: bert IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.11.06, 23:20 czy jest ktos kto zakupil u nich mieszkanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: evitam Re: POMET Brzeg dolny IP: *.adm.ae.wroc.pl 28.11.06, 07:52 witam!! ja kupiłam mieszkanie od Pometu i teraz czekam na jego odbiór.... mam ndzieje,że już nie długo.. pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witam Re: POMET Brzeg dolny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.11.06, 21:19 Rozumiem ze kupila Pani mieszkanko w Brzegu, a w ktorym bloku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evitam Re: POMET Brzeg dolny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 00:49 tak kupiłam w budynku PZ 1 piętro V klatka pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad Re: POMET Brzeg dolny IP: *.ukonline.co.uk 04.12.06, 16:18 A na kiedy ma Pani termin oddania, jak kupowalam jakos tydzien temu i wiem ze mi termin oddania przesuneli na koniec stycznia w budynku pw(choc w pierwszej wersji mialy byc na grudzien). A wiem moze Pani na co beda przeznaczone lokale uzytkowe. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evitam Re: POMET Brzeg dolny IP: *.adm.ae.wroc.pl 11.12.06, 08:38 witam, ja planowany termin oddania mieszkania (wg umowy) miałam na koniec grudnia 2006 jednak zmienił sie on i obecnie jest ustalony na koniec pierwszego kwartału 2007. Przyczyny są powszechnie znane brak praconików i materiałów budowlanych. Mam jednak nadzieję, po tym jak widzę jak postępuja pracę, że przesunięcie to będzie ostateczne. pozdrawiam evita Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bert Re: POMET Brzeg dolny IP: *.ukonline.co.uk 11.12.06, 11:16 Witam. NO wlasnie nie wiem, ktory z budynkow planowo ma byc oddany pierwszy Pani czy moj PW, (ja mam na koniec stycznia choc wiem ze pierwotnie mial byc grudzien, tylko ze mieszkanie calkiem nie dawno bylo kupowane), nawet jeszcze nie mam odpowiedzi co do kredytu. A Pani wogole jest z Brzegu D? Ja z Wroclawia i zastanawiam sie czy jakies materialy budowalne kupowac tutaj czy w na miejscu tak samo bedzie wybor i zblizone ceny i nie warto sie z tym wozic? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evitam Re: POMET Brzeg dolny IP: *.adm.ae.wroc.pl 12.12.06, 08:15 witam, z postępu prac to na pewno PW, gdyż stan wykończenia tego budynku jest zdecydowanie większy niż PZ. W zeszłym tygodniu były tam już kładzione kafle na klatkach schodowych i schodach, więc oddanie go pod koniec stycznia jest wielce prawdopodobne. Co do materiałów budowlanych to bywa różnie, w zalezności od typu materiałów. Chodzą informacje,że z powodu bumu budowlanego trzeba na niektóre materiały troche czekać (kafle ok 5 tygodni). Ja równiez jestem z Wrocławia. zapraszam do rozmowy na e-maila evitam@ae.wroc.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuna Re: POMET Brzeg dolny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 12:28 czy w Brzegu Dln są jeszcze jakieś mieszkania do kupienia? Będę wdzięczna za info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evitam Re: POMET Brzeg dolny IP: *.adm.ae.wroc.pl 12.12.06, 12:55 witam, jeżeli jeszcze są to niewiele, jednak trzeba by było do Pomet-u zadzwonić i dokładnie się dowiedzieć oto tel. 071 319 10 22 lub 319 10 25 pozdr. evitam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bert Re: POMET Brzeg dolny IP: *.ukonline.co.uk 12.12.06, 15:32 oto ich strona: pomet.com/ maja zaznaczone co jest wolne ( z ich strony wynika, ze w Brzegu maja jeszcze jedno M3 w budynku chyba Z), ale zaczeli sprzedawac tez w Wolowie. Moze tez rezerwacje sie zwolnia w Brzegu D. bo tam buduja obok brzeskiego ryneczku, mi sie udalo kupic pod koniec listopada a oddawac maja juz w styczniu:). W Wolowie lokazlizacja jest troche gorsza, ale cena 1850 za metr! Odpowiedz Link Zgłoś