Dodaj do ulubionych

Osada Gencz

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.11.06, 12:45
Czy ktoś ostatnio dowiadywał się, jak przebiega sprzedaż budowanych tam domów?
Obserwuj wątek
    • Gość: Skiba Re: Osada Gencz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 15:16
      To budują tam coś w końcu czy nie ?
      • Gość: tereska Re: Osada Gencz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.11.06, 15:38
        Przejeżdżałam tamtędy niedawno - zaraz przy wjeździe do wsi po lewej stronie
        stoi tablica informująca o prowadzeniu inwestycji i widać zaczęte budowy
        (widziałam kilka wznoszonych domów, ale było słabo widać, bo zapadał już zmrok),
        tak że chyba coś się tam dzieje ... To właśnie skłoniło mnie do zainteresowania
        się bliżej tą inwestycją, więc może są na forum osoby, które wiedzą coś więcej w
        tej materii?
        • Gość: BABKA Re: Osada Gencz IP: *.aster.pl 27.11.06, 21:27
          Ja tam wymiatam na rynku nieruchomosci.Zasadzalam sie na te inwestycje ale
          zrezygnowalam bo 550 tys kazali miec.Na wsi.Glupia nie jestem.Nie weszlam w to.
          • Gość: Skiba Re: Osada Gencz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 21:38
            550 tyś na wsi to już raczej standard.
          • Gość: verena Re: Osada Gencz IP: *.os1.kn.pl 28.11.06, 00:00
            550 tys.? To już lekkie przegięcie, chociaż wszystko zależy oczywiście od
            metrażu i standardu.
            • Gość: Skiba Re: Osada Gencz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 01:12
              Ale to jest cena stanu developerskiego?
              • Gość: Babka Re: Osada Gencz IP: *.aster.pl 10.12.06, 11:56
                Tak developerskiego.Wymiatam to wiem.Mam 600 zlotych renty i chcialam tam
                mieszkac na wsi poza wroclawiem bo taniej,swieze powietrze,krolika lub
                prosiaczka mozna w ogrodku odchowac.Duze wnetrza to i golebie mozna byloby
                zimowac a w lecie bujac.Bank nie dal mi kredytu a developer pewnie nie zejdzie
                do 300 tys.

Ale corka moze wezmie.
                • Gość: kristoff Re: Osada Gencz IP: *.lanet.net.pl 10.12.06, 17:17
                  3 zdjęcia z budowy 10-12-2006
                  picasaweb.google.com/nautilus.76.wroclaw/Gencz10122006
                  • Gość: BABKA Re: Osada Gencz IP: *.aster.pl 10.12.06, 17:42
                    Z corka rozmawialam.Patrzyla tez na te zdjecia.Ale powiedziala,ze jak ma byc bez
                    okien to bedzie ciagnac w zimie po korzonkach.Czlowiek mlody to da rade ale na
                    starosc to juz nie to samo.Chyba zeby te golebie tam trzymac to by swobode mialy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka