Dodaj do ulubionych

Firma FOKUS

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.12.06, 13:29
Czy moze ktoś z Was coś wie o tym deweloperze? Czy jest wiarygodny i jak
wygląda współpraca z nimi?
Obserwuj wątek
    • Gość: kamil Re: Firma FOKUS IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.12.06, 14:23
      Podbijam wątek, bo też znalazłem ich ofertę i jestem ciekaw, czy to firma godna
      zaufania.
      • Gość: Marek Re: Firma FOKUS IP: *.wroclaw.mm.pl 13.01.07, 22:13
        sam się tym interesowałem, ale w ostatniej chwili dowiedziałem się, że prezes
        tej firmy miał kilka lat temu problemy z kilkoma milionami długów, więc sobie
        odpuściłem
        • Gość: jacek Re: Firma FOKUS IP: *.getinsa.pl 15.01.07, 09:14
          poszukajcie juz kiedys byl tn temat poruszany
          czyli gosc ma doswiadczenie
          • Gość: weronika Re: Firma FOKUS IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.01.07, 14:50
            mam w ofercie tego developera,przychodza do mnie klienci o nkredyt na domy od
            niego.z tego co wiem zmienil sie zarzad.wszelkie pytania pod tel 697621746
    • snella2 Re: Firma FOKUS 24.01.07, 15:26
      Stawiali nam dom da lata temu pod Warszawą robota solidna osobiscie jestesmy z
      mezem bardzo zadowoleni fakt mieli opoznienie miesiczne ale da sie zrozumiec no
      i ceny maja jeszcze w miare znosne.
      • Gość: jacek Re: Firma FOKUS IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.07, 23:28
        2 lata temu a ilu z nich jeszzce tam pracuje?
      • Gość: Marek Re: Firma FOKUS IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.02.07, 14:07
        To bardzo ciekawe ponieważ Focus developer tak na prawdę nie może pochwalić się
        żadną inwestycją wystarczy ich poprosić o inspekcję nie mówię tutaj nawet o
        wizycie wewnątrz.
    • Gość: zadowolona Re: Firma FOKUS IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 25.01.07, 23:53
      Znam firme FOKUS DEVELOPER budowalam z nimi pod Wroclawiem okolo rok temu zanim
      zaczelam sprawdzilam duza fabryka,duzy kapital,znani w bankach dzieki nim
      dostalam finansowanie, budowa poszla sprawnie i szybko standart wysoki kazdemu
      zycze takiej firmy i profesjonalizmu!!! Dorota
      • Gość: GG Re: Firma FOKUS IP: 195.85.249.* 26.01.07, 13:22
        A gdzie pod Wrocławiem budowali Ci dom? Ja szukałem ich inwestycji ale nic nie
        znalazłem. Będę wdzięczny jeśli mi wskażesz który dom jest przez tą firmę
        wybodowany.
      • Gość: Marek Re: Firma FOKUS IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.02.07, 14:10
        Bardzo ładna auto reklama - ja bym nie ufał firmie która po pierwsze sama
        (podając się za Dorotę) odpowiada na pytania dotyczące własnej produkcji a po
        drugie nie wywiazuje się ze swoich zobowiązań finansowych.
        • Gość: GG Re: Firma FOKUS IP: 195.85.249.* 12.02.07, 16:06
          Bardzo dobre spostrzeżenie. Ja od jakiegoś czasu śledzę forum i zauważyłem, że
          w ciągu jednego dnia pojawiły się tutaj w różnych wątkach same pozytywne opinie
          o tej firmie. Dało mi to dużo do myślenia. 26.01.07 zapytałem o wskazanie
          jakiejś zrealizowanej inwestycji i cisza... Dziwna sprawa.
          • Gość: Peter Re: Firma FOKUS IP: *.promax.media.pl 19.04.07, 21:41
            Potwierdzam jeśli chodzi o niewywiązywanie sie ze zobowiązań finansowych wobec
            dostawców. A firma nierzetelna w jednym, może okazać się zawodna w innym
            przypadku. Zdecydowanie nie polecam!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka