Gość: Wrocławianka IP: 212.185.43.* 04.07.07, 15:07 Witam,czy ktoś odebrał już swój domek w Osadzie Gencz Budmaxu? Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lodziarka Re: OSADA GENCZ - odbiór domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 21:04 ne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocławianka Re: do "lodziarki" IP: 212.185.43.* 05.07.07, 11:02 Mam nadzieję,że nie będziesz moją sąsiadką :( J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koch Re: OSADA GENCZ - odbiór domu IP: *.bu.edu 05.07.07, 22:27 Wisi mi kto odbiera a kto nie odbiera. Ja będę tam mieszkał już niebawem. Mam psikota i dużo znajomych mocno umocowanych więc sąsiedzi mogą mi skoczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kriss Re: OSADA GENCZ - odbiór domu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 22:49 jak to miło zamieszkać wsród wieśmaków i buraków :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocławianka Re: Do Krissa IP: 212.185.43.* 06.07.07, 08:56 Witaj,jak mi się nie będzie podobało to sprzedam :)Mam tylko nadzieję,że buraków nie stać na zakup takiego domu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocławianka Re: OSADA GENCZ - odbiór domu IP: 212.185.43.* 06.07.07, 08:55 Mam nadzieję, że Ty też nie będziesz moim sąsiadem :( .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocławianka Re: Do Kocha IP: 212.185.43.* 06.07.07, 08:57 ...i pewnie Ci skoczą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t.p Re: OSADA GENCZ - odbiór domu IP: *.slicehost.net 07.07.07, 15:17 Jeśli to możliwe proszę o konkretną informację który dom pani ma, przyjadę i jeśli mi się spodoba zamieszkam obok. Gejcz to ładna osada tylko,że wsiowa ,a to powoduje szereg narastających problemów,ale jeśli będzie trzeba spotkam się. Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOZICA Re: OSADA GENCZ - odbiór domu IP: *.eranet.pl 07.07.07, 16:16 Moge Wam dac namiar na BABKE.Ona trzesie okolica.Interesowala sie GENCEM juz 2 lata temu jak mieli oddawac pierwszy etap.Towarzysze jej generalnie ja,mala kozica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocławianka Re: OSADA GENCZ - odbiór domu IP: 212.185.43.* 09.07.07, 08:41 Proszę o namiar na BABKE. Marzę, żeby ją w końcu poznać. Koniecznie z małą kozicą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocławianka Re: OSADA GENCZ - odbiór domu IP: 212.185.43.* 09.07.07, 08:40 Witam Pana, kole mmie już niestety wszystko zajęte,ale słyszałam,że nieopodal są jeszcze jakieś chaszcze do kupienia :)Zapraszam,bo wiocha naprawdę ładna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quick Re: OSADA GENCZ - odbiór domu IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.07.07, 14:50 Poszukuje osób które rok temu podpisały umowy rezerwacyjne z budmaxem- na kupno mieszkań w apartamentowcach. Sprawa bardzo pilna i ważna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: OSADA GENCZ - odbiór domu IP: *.scansafe.net 12.07.07, 15:44 Sperdalaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: OSADA GENCZ - odbiór domu IP: *.chello.pl 12.07.07, 18:26 ja podpisywałam rok temu umowe rezerwacyjną....i teraz jestem bez mieszkania bo czekałam jak idiotka a ceny tak poszły w górę że nie stać mnie już na kupno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinek Re: OSADA GENCZ - odbiór domu IP: *.scansafe.net 13.07.07, 09:38 ..to jeszcze nie wiesz, ze w Polsce lojalnosc nie poplaca ??? Trzeba bylo rozgladac sie na boki i kupic gdzie indziej bez skrupulow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BABKA Re: OSADA GENCZ - odbiór domu IP: *.eranet.pl 14.07.07, 22:50 Rosna nowe moduly jak grzyby po deszczu.Zabralam KOZICE zeby poskakala pomiedzy domami ale za duza spiekota byla.Ogolnie ladnie to wyglada.Beda zadowoleni.Ciekawe ile musieli zaplacic za ten rarytas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocławianka Re: OSADA GENCZ - odbiór domu IP: 212.185.43.* 16.07.07, 11:24 Droga BABKO, 750 tys. za bliźniaka D1 z działką 625 m - dobry wybieg dla kozicy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kafinka Re: OSADA GENCZ - odbiór domu IP: *.as.kn.pl 13.08.07, 12:43 Kupiliśmy bliźniaka w Genczu w kwietniu i....lepiej nie pytajcie jak się walczy z Budmaxem o potworne buble! Kontakt z prezesostwem niemożliwy! Kontakt z Panią dyrektor...hmmm...Totalna olewka klienta, który wywalił kupę szmalu! Odbiory domków...no koments. Wady trwałe, klecenie poprawek. Źle trafiliśmy, na części domków jest super kierownik budowy, nam się trafiło kiepściutko...facet próbuje z nas zrobić glupków! Odbior mieliśmy na 1 lipca a poprawkom końca nie widać-wszystko trzeba sprawdzać...Powoli zaczynamy się wkurzać!...a miało być tak pięknie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
0celina Re: OSADA GENCZ - odbiór domu 07.06.14, 13:04 . kupiłam 2 lata temu, /domy fatalnie wykończone, po 2 latach mieszkania wszystko się sypie, pekaja sciany, wychodzi wilgoc! Poza tym to tereny zalewowe, jak trochę popada to w garażach stoi woda po kostki Odpowiedz Link Zgłoś
0celina Re: OSADA GENCZ - odbiór domu 07.06.14, 13:17 Gość portalu: Wrocławianka napisał(a): > Witam,czy ktoś odebrał już swój domek w Osadzie Gencz Budmaxu? Pozdrawiam :). kupiłam 2 lata temu, /domy fatalnie wykończone, po 2 latach mieszkania wszystko się sypie, pekaja sciany, wychodzi wilgoc! Poza tym to tereny zalewowe, jak trochę popada to w garażach stoi woda po kostki Odpowiedz Link Zgłoś