Dodaj do ulubionych

OSADA GENCZ - odbiór domu

IP: 212.185.43.* 04.07.07, 15:07
Witam,czy ktoś odebrał już swój domek w Osadzie Gencz Budmaxu? Pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • Gość: lodziarka Re: OSADA GENCZ - odbiór domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 21:04
      ne
      • Gość: Wrocławianka Re: do "lodziarki" IP: 212.185.43.* 05.07.07, 11:02
        Mam nadzieję,że nie będziesz moją sąsiadką :( J.
    • Gość: Koch Re: OSADA GENCZ - odbiór domu IP: *.bu.edu 05.07.07, 22:27

Wisi mi kto odbiera a kto nie odbiera. Ja będę tam mieszkał już niebawem.
      Mam psikota i dużo znajomych mocno umocowanych więc sąsiedzi mogą mi skoczyć.

• Gość: kriss Re: OSADA GENCZ - odbiór domu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 22:49
        jak to miło zamieszkać wsród wieśmaków i buraków :)
        • Gość: Wrocławianka Re: Do Krissa IP: 212.185.43.* 06.07.07, 08:56
          Witaj,jak mi się nie będzie podobało to sprzedam :)Mam tylko nadzieję,że
          buraków nie stać na zakup takiego domu ;)
      • Gość: Wrocławianka Re: OSADA GENCZ - odbiór domu IP: 212.185.43.* 06.07.07, 08:55
        Mam nadzieję, że Ty też nie będziesz moim sąsiadem :( ....
      • Gość: Wrocławianka Re: Do Kocha IP: 212.185.43.* 06.07.07, 08:57
        ...i pewnie Ci skoczą ;)
    • Gość: t.p Re: OSADA GENCZ - odbiór domu IP: *.slicehost.net 07.07.07, 15:17
      Jeśli to możliwe proszę o konkretną informację który dom pani ma, przyjadę
      i jeśli mi się spodoba zamieszkam obok.
      Gejcz to ładna osada tylko,że wsiowa ,a to powoduje szereg narastających
      problemów,ale jeśli będzie trzeba spotkam się.

Polecam !
      • Gość: KOZICA Re: OSADA GENCZ - odbiór domu IP: *.eranet.pl 07.07.07, 16:16
        Moge Wam dac namiar na BABKE.Ona trzesie okolica.Interesowala sie GENCEM juz 2
        lata temu jak mieli oddawac pierwszy etap.Towarzysze jej generalnie ja,mala
        kozica.
        • Gość: Wrocławianka Re: OSADA GENCZ - odbiór domu IP: 212.185.43.* 09.07.07, 08:41
          Proszę o namiar na BABKE. Marzę, żeby ją w końcu poznać. Koniecznie z małą
          kozicą.
      • Gość: Wrocławianka Re: OSADA GENCZ - odbiór domu IP: 212.185.43.* 09.07.07, 08:40
        Witam Pana, kole mmie już niestety wszystko zajęte,ale słyszałam,że nieopodal
        są jeszcze jakieś chaszcze do kupienia :)Zapraszam,bo wiocha naprawdę ładna :)
    • Gość: quick Re: OSADA GENCZ - odbiór domu IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.07.07, 14:50
      Poszukuje osób które rok temu podpisały umowy rezerwacyjne z budmaxem- na kupno
      mieszkań w apartamentowcach. Sprawa bardzo pilna i ważna!
      • Gość: xxx Re: OSADA GENCZ - odbiór domu IP: *.scansafe.net 12.07.07, 15:44
        Sperdalaj
      • Gość: gość Re: OSADA GENCZ - odbiór domu IP: *.chello.pl 12.07.07, 18:26
        ja podpisywałam rok temu umowe rezerwacyjną....i teraz jestem bez mieszkania bo
        czekałam jak idiotka a ceny tak poszły w górę że nie stać mnie już na kupno
        • Gość: kinek Re: OSADA GENCZ - odbiór domu IP: *.scansafe.net 13.07.07, 09:38
          ..to jeszcze nie wiesz, ze w Polsce lojalnosc nie poplaca ???
          Trzeba bylo rozgladac sie na boki i kupic gdzie indziej bez skrupulow.
          • Gość: BABKA Re: OSADA GENCZ - odbiór domu IP: *.eranet.pl 14.07.07, 22:50
            Rosna nowe moduly jak grzyby po deszczu.Zabralam KOZICE zeby poskakala pomiedzy
            domami ale za duza spiekota byla.Ogolnie ladnie to wyglada.Beda
            zadowoleni.Ciekawe ile musieli zaplacic za ten rarytas.
            • Gość: Wrocławianka Re: OSADA GENCZ - odbiór domu IP: 212.185.43.* 16.07.07, 11:24
              Droga BABKO, 750 tys. za bliźniaka D1 z działką 625 m - dobry wybieg dla
              kozicy ;)
              • Gość: kafinka Re: OSADA GENCZ - odbiór domu IP: *.as.kn.pl 13.08.07, 12:43
                Kupiliśmy bliźniaka w Genczu w kwietniu i....lepiej nie pytajcie jak
                się walczy z Budmaxem o potworne buble! Kontakt z prezesostwem
                niemożliwy! Kontakt z Panią dyrektor...hmmm...Totalna olewka
                klienta, który wywalił kupę szmalu! Odbiory domków...no koments.
                Wady trwałe, klecenie poprawek. Źle trafiliśmy, na części domków
                jest super kierownik budowy, nam się trafiło kiepściutko...facet
                próbuje z nas zrobić glupków! Odbior mieliśmy na 1 lipca a poprawkom
                końca nie widać-wszystko trzeba sprawdzać...Powoli zaczynamy się
                wkurzać!...a miało być tak pięknie...;)
    • 0celina Re: OSADA GENCZ - odbiór domu 07.06.14, 13:04
      .
      kupiłam 2 lata temu, /domy fatalnie wykończone, po 2 latach mieszkania wszystko się sypie, pekaja sciany, wychodzi wilgoc! Poza tym to tereny zalewowe, jak trochę popada to w garażach stoi woda po kostki
    • 0celina Re: OSADA GENCZ - odbiór domu 07.06.14, 13:17
      Gość portalu: Wrocławianka napisał(a):

> Witam,czy ktoś odebrał już swój domek w Osadzie Gencz Budmaxu? Pozdrawiam :).
      kupiłam 2 lata temu, /domy fatalnie wykończone, po 2 latach mieszkania wszystko się sypie, pekaja sciany, wychodzi wilgoc! Poza tym to tereny zalewowe, jak trochę popada to w garażach stoi woda po kostki

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka