Gość: gosc IP: *.dclient.hispeed.ch 17.10.07, 14:40 Kto moze udzielic informacji na temat tej firmy i inwestycji.Czy macie jakies zastrzezenia?prosze o info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Deweloper AWBUD/inwestycja ul.Szybka IP: *.money.pl 18.10.07, 15:46 wylewają z betonu, dla mnie to beznadzieja, przewierć później coś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Deweloper AWBUD/inwestycja ul.Szybka IP: *.connecta.pl 23.11.07, 08:42 tak kupując mieszkanie patrz przede wszystkim na to czy możesz coś przewiercić beton ma lepsze właściwości akustyczne i jest wytrzymalszy kupując mieszkanie za kilka set tysięcy nie oszczędzaj na wiertarce za 500 zł a jak Cie nie stać to pożycz od sasiada Odpowiedz Link Zgłoś
mea1977 Re: Deweloper AWBUD/inwestycja ul.Szybka 27.11.07, 14:20 Mieszkam od 5lat w sasiadujacej inwestycji na ul. Szybkiej. też realizowanej przez AWBUD. Lokalizacja bardzo dobra zwłaszcza że na tereniedawnej ALBy powstaje super kompleks apartamentowców i sklepów. Natomiast mam obrazki i nigdy nie było problemówz wywierceniem dziór. Jeśli ci sie podoba kupuj. ja mam dobrezdanie. Odpowiedz Link Zgłoś