Gość: Asia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.01.08, 13:53 Prosze o opinie na temat mieszkań od developera WPB ? Czy mieliscie z nim jakies problemy?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tiktak Re: WPB opinie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.01.08, 22:55 Wyszukiwarka. To chyba nietrudne wpisać wpb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: WPB opinie IP: *.gprs.plus.pl 02.01.08, 23:29 a jak to sie robi?? Odpowiedz Link Zgłoś
gabi120 Re: WPB opinie 03.01.08, 15:17 Gość portalu: Asia napisał(a): > a jak to sie robi?? Zobacz na forum Developerzy pod haslem: WPB-Partynice. Generalnie jestem zadowolona z firmy. Dobrze wykonane i w terminie. Troche przeciagali akt notarialny. Ciao Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mara Re: WPB opinie IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.01.08, 22:30 Ja też byłam zadowolona. Chociaż w Dziale Sprzedaży niezbyt sympatyczne osoby! Może już nie pracują?- mieszkanie oddane było prawie trzy lata temu. Wykończone porządnie i terminowo. Utrzymanie domu i otoczenia przyzwoite. Odpowiedz Link Zgłoś