Dodaj do ulubionych

Radwanice Art-developer

IP: *.lanet.net.pl 25.02.08, 19:43
Czy ktoś coś wie na temat tego developera? Rozpoczynają sprzedaż
szeregówek w Radwanicach. Nawet ładne:) Postawili "Jaspisowe
apartamenty" na Ołtaszynie, a raczej jeszcze stawiają. Ktoś może
kupił?
Obserwuj wątek
    • Gość: arbuss Re: Radwanice Art-developer IP: *.as.kn.pl 12.03.08, 22:17

ja kupilem jaspisowe, narazie wszystsko zgodnie z planem. W KRS jest
      ich sprawozdanie finansowe za 2006 - nie jest rewelacyjne, ale nie
      ma tez oznak do niepokoju. trzeba poczekac na sprawozdanie z 2007.
      Generalnie firma OK, prezes bardzo sie stara aby wszytsko bylo ok
      ect.
      • Gość: olo Re: Radwanice Art-developer IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.03.08, 21:08
        ...coraz ładniej budują w tym naszym kraju...
    • Gość: paweł Re: Radwanice Art-developer IP: *.gprs.plus.pl 24.02.09, 14:37
      Z tego co wiem Art Deweloper bankrutuje, ma ogromne długi wobec wykonawców, chyba że próbuje ich wyrolować. Myślę że niedotrwają do końca roku.
      • Gość: mickey Re: Radwanice Art-developer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 11:12
        to pewne info?
        • Gość: paweł Re: Radwanice Art-developer IP: *.gprs.plus.pl 10.03.09, 15:26
          wystarczy pojechać na ich budowe na ul. Jaspisowej i popytać ludzi tam pracujących, szczególnie wykonawców, dowiedzieć sie tam można ciekawych rzeczy o deweloperze a raczej o jego długach
      • Gość: tonic Re: Radwanice Art-developer IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.06.09, 12:14
        Byłem na budowie w Radwanicach w sobotę 30.05 wygląda to naprawdę
        ładnie. Wysokie przestronne pomieszczenia ładne okna. Cztery
        segmenty już prawie w stanie surowym zamkniętym Sporo materiału
        zgromadzonego na placu nie sądzę by dostawali materiał nie płacąc.
        Może odezwie się ktoś kto już kupił segment w Radwanicach i śledzi
        postępy w budowie jak im to idzie?
    • Gość: olaf Re: Radwanice Art-developer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 15:47
      ja również kupiłem nieruchomość od art-developera. Jakoś wykonawcy pracują(chodź
      im podobno nie płaca i maja długi - dziwne) a budowa rośnie więc nie mam
      strachu. Myślę że poprzedni wpis był od powiedzmy nieżyczliwego. Jak dotychczas
      nie miałem problemu z firmą. Wszystko toczy się w dobra stronę.
      • Gość: ja Re: Radwanice Art-developer IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.05.09, 09:52
        A to chyba wpis właściciela hehehe, pieniądze są?, budowa rośnie?, niesamowite.
        • Gość: Oraczy Re: Radwanice Art-developer IP: 90.156.112.* 21.07.09, 21:44
          FIRMA totalnie nie solidna, 3 osoby, ktore reprezentuja spolke
          klamia. Firma ma bardzo duze klopoty finansowe.
          • Gość: ninka Re: Radwanice Art-developer IP: 82.160.53.* 11.08.09, 20:41
            Hmmm własnie zastanawiam się nad kupnem... Troszkę mnie ostudziliście, choć z
            drugiej strony o kazdym developerze na forach intenetowych zle pisza ;) Nie
            wiadomo jak to jest naprawde. Moze jeszcze ktos podzieli się swoją opinią?
            Pozdrawiam!
            • Gość: kierownik Re: Radwanice Art-developer IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.08.09, 09:10
              Tak jak pisze poprzednik firma ma duże kłopty finansowe, lepiej się nie pakować w zakup bo nie wiadomo co z nimi będzie.
              • Gość: Jaa a ceny maja jak z boomu 2 lata temu :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.08.09, 09:27
                ogolnie oferta dla jeleni co sie naczytali ze: szybko, szybko bo teraz to juz
                bedzie tylko drozec. Nie wspomne tez o srednio milym panu w biurze sprzedazy.
                Odnioslem wrazenie jakby nie bardzo wiedzial o czym opowiada - mowil oczywiscie
                o nieuniknionych wzrostach cen co to juz niedlugo sie zaczna :)
                Ogolnie beczka smiechu!
      • Gość: nowy klient Re: Radwanice Art-developer IP: *.wro-com.net 14.09.09, 13:55
        witam,czy ktoś z Państwa kupił już szeregówkę w Radwanicach i może
        sie podzielic informacjami ew podac kontakt do siebie?
        • Gość: Mickey Re: Radwanice Art-developer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.09, 13:41
          Sprawdziałbym najpierw bardzo dokładnie ich aktualna sytuacje
          finansową, bo poprzednie posty nie sugerują, by była ona najlepsza
          • mac72 Re: Radwanice Art-developer 18.02.10, 18:14
            Witam,
            jestem po pierwszym spotkaniu z ludzmi z art developer, interesuje
            mnie t nieruchomosc w Radwanicach , czy moze ktos z tych co kupili te
            pierwsze segmenty powie cos na temat firmy , rzetelnosci no i
            terminowosci \\z gory Wielkie Dzieki
            • pixel33 Re: Radwanice Art-developer 19.02.10, 10:54
              nie wiem jak teraz z ich rzetelnością. Ale zaczynali sprzedawać
              wiosną 2007r. Miałam wstepną rezerwację ale budowa nie ruszała, mimo
              ze zapewniali ze w ciągu roku wybudują. Trzy lata to już trwa...
              • mac72 Re: Radwanice Art-developer 19.02.10, 11:15
                Wielkie dzieki Pixel33 za informacje, mam ich raport za 2008 - strata 1,5mln zł
                - inwestycja nie ma gwarancji banku ... szkoda bo naprawde bardzo ladny projekt
                ... Czy znajda sie moze jeszcze inne glosy ?? na internetowej stornie widze ,ze
                juz wiekszosc sprzedana ( czyli ktos tej firmie zaufal ) - zwlaszcza interesuja
                mnie te osoby z pierwszego szeregu , czy i kiedy sie wprowadzaja - z gory dzieki
                pozdrawiam
                • mac72 Re: Radwanice Art-developer 20.02.10, 00:20
                  Witam dzisiaj dotarlem do sprawozdania za 06/07/08 - zainteresowanym
                  dam do wgladu - 06 srednio wyglada / 07 juz slabo zwlaszcza jezeli
                  chodzi o ten rok budownictwie / 08 to jedyne -1,5 mln zl - a ty byl
                  zloty czas dla developerow. wiec ...ja chyba sie nie zdecyduje na
                  takie ryzyko ..
                  • Gość: Mickey Re: Radwanice Art-developer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.10, 10:24
                    kompletnie abstra...c od tej firmy, wyniki developerów czasem są
                    mylące; zysk na inwestycjach wychodzi w momencie przekazania
                    własnosci; warto byłoby sprawdzić 2009r. ale jesli jest słaby jak
                    2008 to na pewno zapomniec o temacie
    • Gość: jaspisowe Re: Radwanice Art-developer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.10, 15:19
      Zdecydowanie odradzam!!!
      Budynki ładnie wyglądają tylko na wizualizacjach, w środku koszmar.
      Bodowa Jaspisowych zakończyła się juz dawno. Pozostały jednak bardzo liczne usterki, cieknące dachy, zalane pomieszczenia, popękane tynki, popękane schody, zapadający się bruk, których ART_DEWELOPER nie chce naprawić. Zwodzi i obiecuje gruszki na wierzbie od 2 lat.
      • Gość: Bela Re: Radwanice Art-developer IP: *.wroclaw.mm.pl 04.10.10, 08:46
        po co kłamiesz? mam tam mieszkanie, wszystko jest OK.
        • Gość: Nikt Re: Radwanice Art-developer IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.02.11, 21:02
          Bela - to pracownik art developera, poszukajcie na forum informacji o osadzie gencz i poczytajcie jak negatywnie krytykuje domy na genczu i innych inwestyctycjach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka