Gość: bullet IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.04.08, 13:28 potrzebuje ogrodnika do prostych prac na niewielkim ogrodzie, trawnik i kilka drzewek jesli macie namiaary na jakiegos dobrego i solidnego i niedrogiego to poprosze o info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bullet Re: ogrodnik poszukiwany IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.04.08, 01:09 pomoze ktos?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gtr Re: ogrodnik poszukiwany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.08, 08:03 Napisz na właściwym forum to może się ktoś znajdzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
1betula Re: ogrodnik poszukiwany 17.04.08, 10:11 Moja firma świadczy takie usługi. Teraz akurat szczyt sezonu, ale jeśli pracy nie jest zbyt dużo, to może damy radę. Jeśli nadal jesteś zainteresowana(y), to proszę o maila. 1betula@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bullet Re: ogrodnik poszukiwany IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.04.08, 10:18 GTR a jakie jest wlasciwe forum? Pytam bez zlosliwosci, zalezy mi na znalezieniu ogrodnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mara Re: ogrodnik poszukiwany IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.04.08, 13:36 Na osiedlu Złota Podkowa zakładał mi ogródek (jestem zadowolona) pan Krokowski tel.506973222. Wiem, że jego firma opiekuje się wieloma ogrodami na Oporowie. Nie jest drogi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bullet Re: ogrodnik poszukiwany IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.04.08, 16:07 Mara, jaki ten swiat maly, ja tez jestem ze zlotej podkowy. Ktory to Twoj ogrodek?? Chetnie bm go zobaczyl. w ktorym budynku. pozdrawiam bullet Odpowiedz Link Zgłoś