Dodaj do ulubionych

Doradca finansowy - szukam

IP: *.warta.pl / 195.149.64.* 29.09.03, 10:51
Jak w tytule.
Chcę zaciągnąć kredyt hipoteczny.
Kwota kredytu około 100.000 zł (w PLN lub równowartość w CHF).
Banki, które biorę pod uwagę: BPH, Multibank, PKO BP (może to się zmienić).
Doradca taki powinien mieć dużą siłę przebicia w banku.
Wiem, że skuteczny doradca może wynegocjować obniżenie oprocentowania
udzielanego przez bank kredytu (ew. obniżenie innych kosztów związanych z
kredytem). Mieszkam we Wrocławiu.

Sprawa dosyć pilna.

Pzdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: tangerines Re: Doradca finansowy - szukam IP: *.pop.e-wro.net.pl 29.09.03, 17:08
      Udaj się do Expandera - za darmo doradzają i negocjują - są finansowani przez
      banki. Serdecznie polecam, bardzo mi pomogli. Wcześniej umów się przez
      internet, klientów z ulicy nie przyjmują chętnie. www.expander.pl
      • Gość: Kuba15 Re: Doradca finansowy - szukam IP: *.warta.pl / 195.149.64.* 30.09.03, 08:34
        Dzięki za radę.
        Co konkretnie Expander dla Ciebie załatwił ?
        Co wynegocjował
        W jakim banku masz kredyt
        O co warunki za pośrednictwem Expandera są dla Ciebie lepsze niż te jakie byś
        dostał "przychodząc z ulicy".

Jeżeli warunki - obojętnie od sposobu dotarcia do danego banku - są takie same,
        to jest to średni sposób obniżenia kosztów związanych z zaciągniętym kredytem.
        Ponadto, tak mi się zdaje, jeżeli sam pójdę do banku (np. tam gdzie mam ROR - a
        jak mi powiedzieli w dwóch bankach, "jestem dobrym klientem dla banku" -
        żadnych zobowiązań finansowych, rat, in. stałych płatności) mogę "powalczyć" o
        potraktowanie mnie na preferencyjnych warunkach.

Pzdr.
        • Gość: tangerines Re: Doradca finansowy - szukam IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 02.10.03, 17:48
          Wynegocjowali obniżenie oprocentowania istniejącego już kredytu w GE Banku
          Mieszkaniowym przy jednoczesnym zachowaniu korzystnych dla mnie opcji.
          Generalnie oni rozmawiają z centralą banku a nie z paniami z okienka. Dostają
          odpowiedź od analityka i już. Zrób sobie doświadczenie i zapytaj w kilku
          oddziałach tego samego banku o to samo - dostaniesz rózne odpowiedzi.
          Expander znajdzie Ci najbardziej korzystny kredyt dla Twoich potrzeb.
          Generalnie nie chce mi się rozpisywać na ten temat - najkorzystniejszym
          wyjściem będzie Expander. Wybiorą Ci bank oferujący najlepszy kredyt a Ty
          dalej możesz rozmawiać sam z tym bankiem albo podpisać umowę za pośrednictwem
          Expandera. Mają wiedzę, które banki są skłonne do ustępstw i jak to trzeba
          umotywować. Najlepiej umów się z nimi i zapytaj dlaczego jest to bardziej
          korzystne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka