Dodaj do ulubionych

wyprzedaż mieszkań Archicom Platinum

IP: *.54.19.88.static.telsat.wroc.pl 06.12.08, 12:17
www.archicom.pl/CMS/Platinum/opis_inwestycji.html
Ciekawe co ludzie z archicomu rozumieją przez "wyprzedaż" mieszkań.
Cena mieszkań wg cennika to ok 9200zł/1m2, więc ciekawe ile będzie ta promocja 13 list. wynosiła. Z ciekawości chyba się wybierzemy
Obserwuj wątek
    • Gość: easy joe Re: wyprzedaż mieszkań Archicom Platinum IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.12.08, 19:22
      przyjdę jak zrobią trzecią wyprzedaż
      • Gość: mg Re: wyprzedaż mieszkań Archicom Platinum IP: *.54.19.88.static.telsat.wroc.pl 13.12.08, 14:15
        no to kolego chyba na trzecią "wyprzedaż" spokojnie się doczekasz.
        Byłem tam dzisiaj zobaczyć co oferują, mieszkania zostały już tylko takie "poprzebierane" Wykończone są całkiem ładnie, budynek od zewnątrz prezentuje się świetnie, od wewnątrz też nieźle ale powiedziałbym, że jest poprostu podwyżony standard ale żeby od razu apartamenty to niebardzo. Co do samych mieszkań to także apartamentów nie przypominają. Jednak jest coś co z apartamentami ma wiele wspłólnego - cena. I tak za mieszkanie ok.55m2 miła Pania powiedziała cenę 490tyś zł a więc całkiem sporo, więc pytam na czym polega wyprzedaż, a Ona że mogą sporo zejść z ceny. Pytam ile? Pani odpowiada, że max 5%.... Tutaj temat się zakończył...
        • Gość: er3 Re: wyprzedaż mieszkań Archicom Platinum IP: 79.97.244.* 13.12.08, 17:32
          5% ha ha ha ha, taki humor przy sobocie :-)
          • Gość: Jaa te mieszkania to porazka warte max 5 tys. za metr IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.12.08, 18:27
            Uklad badziewiarski a ceny z kosmosu. Nie wiem jakie z tych mieszkan im zostaly
            skoro zostaly jak piszecie te "poprzebierane" ale wg mnie to powinno kosztowac
            najwyzej 5 tysiecy za metr. Nie wiem kto byl takim frajerem zeby sie dac namowic
            za 9 kola - 5%. Widac jeszcze sezon na jeleni trwa. Mysle ze do konca roku max.
            A co do wyprzedazy to jak tak co wyprzedaz beda schodzic co 5% to ja pojde
            zobaczyc dopiero na 6-7 wyprzedaz. Chyba ze sie ockna i skumaja ze kryzys mamy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka